18 – 22 martie 2023 Tabără inițiatică ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ – ANUL NOU STRĂBUN și Luna Nouă la CETĂȚILE DACICE: Sarmizegetusa Regia, Blidaru și Costești. Cursuri dinamice și tehnici de dezvoltare personală

Obiective turistice:

  • Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;
  • Cetatea Dacica si Templele de la Cetatuie – Costesti;
  • Cetatea Dacica BLIDARU – centru de pregătire și inițiere al luptătorilor.

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

TABĂRA INIȚIATICĂ DE ANUL NOU GETIC – ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ ESTE SPECIALĂ, CU UN PLUS ENERGETIC ȘI VIBRAȚIONAL ÎN LOCURILE ENERGO-INFORMAȚIONALE SACRE DEOARECE SE SUPRAPUNE CU  LUNA NOUĂ din 21.03.2023

„LA MULȚI ANI NEAM STRĂBUN!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și EXTRASENZORIAL oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului: 

Tabăra are loc în perioada:  18 – 22 MARTIE 2023 

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp până în data de 31 decembrie 2022 sau 31 ianuarie 2023! 

*TABĂRA INIȚIATICĂ DE ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ – ANUL NOU GETIC este SPECIALĂ deoarece se suprapune vibrația LUNII NOI

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a CINCI zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să aveți vestimentație de munte: bocanci, încălțăminte sport, pantaloni, tricouri cu mânecă scurtă și lungă, o geacă (preferabil cu glugă), iar opțional chiar și costumele de baie pentru că cei care doresc să se relaxeze cu o baie în ciubăr în curtea pensiunii.

Recomandăm: bețe de drumeție, șapcă/pălărie de soare și cremă de protecție solară.

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte sport de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul pensiunii, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.  *Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți gustări la pachet pentru mesele de prânz pentru toate zilele deplasării, dar oricum de la pensiune vă puteți aproviziona.

Pentru traseele parcurse la pas din perioada taberei trebuie să aveți un rucsac care să conțină :

  • tricou de schimb, pentru situația în care transpirați;
  • pelerină de ploaie;
  • lanternă frontală;
  • gustări și apă, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

! Toate acestea trebuie să le puneți separat în pungi de plastic și apoi în rucsac.

Restul bagajului rămâne în camera pensiunii.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat.

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi „clonată” sau imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Informațiile transmise de către Dimitria în timpul sesiunilor de channeling sunt speciale în aceste locuri, iar meditațiile și trăirile pe care le ai sparg orice tipar sau convenție!

Asemenea tuturor programelor realizate de ea, PROGRAMUL ESTE UNUL UNIC, IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABIL CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

FORMATUL acestei CĂLĂTORII INIȚIATICE ANIVERSARE ESTE SPECIAL PENTRU NEAMUL NOSTRU CARE ARE RĂDĂCINI ADÂNCI DIN TIMPURILE PRIMORDIALE PE ACEST PĂMÂNT AL STRĂBUNILOR PELASGI, TRACI ȘI GETO-DACI !

Prea puțini știu că momentul Echinocțiului de Primăvară marchează începutului NOULUI AN așa cum trăiau și-și coordonau viața străbunii noștri GEȚI ȘI DACI !

ROMÂNI PASTRAȚI-VĂ DATINILE AUTENTICE ALE NEAMULUI NOSTRU

ȘI DESCOPERIȚI-VĂ ADEVĂRATA ISTORIE!  

LA MULȚI ANI NEAM STRĂBUN!

În seara ANULUI NOU – ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ rugăm participanții sa fie costumați în straie populare tradiționale românești sau albe cât mai asemănătoare cu cele ale dacilor. Cei care nu au posibilitatea să vină astfel costumați, pot petrece seara într-o bluză/ cămașă/ rochie de culoare ALBĂ.

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

În perioada taberei mergem la cetățile dacice Sarmizegetusa Regia, Blidaru și Costești – Cetățuie.

În timpul taberei Dimitria realizează conectarea la planurile informaționale prin meditații și prezintă participanților tehnici de familiarizare cu abilitățile extrasenzoriale. Amprentele energetice lăsate de străbunii noștri permit descoperirea unor informații deosebite despre trecutul neamului nostru.

Participanții au parte de informații inedite pe care nu le pot găsi în mediul public.

! Atentionare: Traseele spre obiective sunt parcurse pe jos. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca, NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apă, gustări, dulciuri. Adidași, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane din perioada taberei. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

În a cincea zi ne întoarcem acasă.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif 1 = 2184 lei / persoană, loc în cameră triplă cu baie în camera.  Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.

Tarif 2 = 2584 lei / persoană, loc în camera single (singur în cameră)

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 600 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 604 lei/persoană/ziAcelași tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp:

I. REDUCERE valabilă până 31 decembrie 2022 = 200 lei REDUCERE din costul deplasări. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

II. REDUCERE valabilă până 31 ianuarie 2023 = 100 lei REDUCERE din costul deplasări. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei. 

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

  • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
  • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 604 lei / persoana/zi fără cazare.

Ședințe individuale de energoterapie 300 lei/persoana/ședința de 30 minute– la cerere cu programare în limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

  • 4 nopți cazare pensiune 3*;
  • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
  • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
  • MEDITAȚII;
  • “Inițierile Locurilor”
  • tehnici de accesare a informațiilor benefice prin SCANĂRI INFORMAȚIONALE ;
  • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
  • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
  • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
  • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

  • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 600 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
  • mesele;
  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 604 lei / persoana/zi fără cazare.
  • Ședințe individuale de energoterapie 300 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

  • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
  • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
  • Anulările solicitate de turist până în data de 10.02.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta cu REDUCERE), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de REDUCERE penalizarea este 100%.
  • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
  • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
  • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
  • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
  • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
  • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

  • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
  • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
  • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
  • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
  • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
  • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
  • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
  • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
  • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube Dimitria Puchiu ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)