FIII LUMINII

Dăruiește un cadou sufletului tău și prietenilor tăi!

Comandă și cumpără DIRECT DE LA AUTOR la telefon:

0720 831 965

Taxele poștale sunt GRATUITE pentru cei ce comandă toate cele 5 volume!

Pentru expedierile în BUCUREȘTI taxele poștale sunt GRATUITE indiferent de numărul volumelor comandate!

* TAXELE DE EXPEDIERE SUNT GRATUITE pentru expedierea cărților doar la adresele din București.

Pentru adresele din țară sau străinătate, la comandarea a 1, 2, 3 sau 4 volume la contravaloarea cărților se adaugă taxele poștale aferente.a

.Fiii Luminii” – al doilea volum al seriei „Călător în Infinit” – prezintă informații revelate autoarei în timpul sesiunilor de channeling din cadrul meditațiilor, aspect precizat și în paginile cărții:.

.„Cunoașterea mea este revelată din lumile subtile, din dimensiunile elevate ale Universului.

Profesorii mei nu aparțin lumii acesteia!”

Temele abordate în prezenta scriere prezintă noțiuni despre dimensiuni, spațiu, timp, călătorii spațio-temporale, vizualizarea la distanță, potențialul interior, extrasenzorial precum și o serie de tehnici și meditații utile dezvoltării personale.

Factorul declanșator al scrierii acestui nou volum a fost modul în care potențialul interior s-a lăsat dezvăluit autoarei. Activarea și dezvoltarea acestuia dau startul manifestării abilităților extrasenzoriale.

Prin abordarea subiectului despre extrasenzorial ți se oferă o perspectivă prin care poți să înțelegi acest fenomen și să utilizezi aceste abilități care au la bază aspectele potențialului tău interior:

Extrasenzorialul nu se învață!

El face parte din tine, el poate fi doar trezit și dezvoltat prin trăire … ”

Prezentarea cunoașterii accesate din alte planuri ale Universului este realizată într-un mod inedit prin descrierea meditațiilor în care scriitoarea este un ghid spiritual, medium prin care sunt transmise informațiile captate din lumile subtile. Rolul ei este de a deschide „porțile” către alte lumi și prin inițierile / activările care au loc prin intermediul ei, susține conștientizarea propriului potențial interior de către toți cei care doresc să descopere adevărul despre ei înșiși.

Revelarea informațiilor, tehnicilor și mesajelor descrise în carte a avut loc în zonele energo-informaționale din România și străinătate, în timpul călătoriilor inițiatice organizate de autoare. Fluxul informațional specific acestor locuri le conferă statutul de portaluri către alte civilizații și facilitează racordarea la câmpurile informaționale ale Sursei.

Meditațiile și trăirile pe care le ai în timp ce le lecturezi sunt o mărturie a caracterului activ unic al cărții. Practic poți intra în stare de meditație lăsându-te condus de cuvintele purtătoare de vibrație înaltă a planurilor superioare accesate. Aceste volume ale seriei „Călător în Infinit” sunt manuale care cuprind cursuri de autocunoaștere, cunoaștere universală și dezvoltare spirituală.

Date despre autor:

Dimitria Camelia PUCHIU

Formator în informație energetică; medium; specialist în terapie informațională: licențiată în drept; realizator al emisiunii Călător în Infinit pe canalul de YouTube DIMITRIA PUCHIU; organizator „Tabere Inițiatice” în Romania și străinătate

Un om, un trăitor al acestei Lumi.

Cu onoare și iubire îmi îndeplinesc menirea.

„Tu, de ce vrei să faci acest DRUM?”

Preț FIII LUMINII – vol.2 seria CĂLĂTOR ÎN INFINIT  = 48 lei

COMANDĂ cartea la numărul:  0720 831 965

Taxele poștale sunt GRATUITE pentru cei ce comandă toate cele 5 volume!

Pentru expedierile în BUCUREȘTI taxele poștale sunt GRATUITE indiferent de numărul volumelor comandate!

* TAXELE DE EXPEDIERE SUNT GRATUITE pentru expedierea cărților doar la adresele din România.

Pentru adresele din țară sau străinătate, la comandarea a 1, 2, 3 sau 4 volume la contravaloarea cărților se adaugă taxele poștale aferente.a

Detalii și despre cartea întâi în pagina: PRIMII PAȘI

Detalii  și despre cartea a treia în pagina: CHANNELING IN LOCURI ENERGO INFORMATIONALE

Detalii și despre cartea a patra găsiți în pagina: NOI SI CIVILIZATIILE EXTRATERESTRE

Detalii și despre cartea a cincea găsiți în pagina: CONSTIINTA INFORMATIA MEDITATIA

 

 

Cărțile le găsiți în București și lstandul BIJOOUX THERAPY al Alexandrei Ionescu aflat la parterul (între ușile de intrare) Magazinului Victoria.

Dacă doriți prezența cărților și în alte librării vă rugăm să ne anunțați.


Comenzi la telefon: 0720831965, Detalii: www.travelinfinit.ro