FIII LUMINII

Pentru COMENZI:

0720 831 965

.Fiii Luminii” – al doilea volum al seriei „Călător în Infinit” – prezintă informații revelate autoarei în timpul sesiunilor de channeling din cadrul meditațiilor, aspect precizat și în paginile cărții:

.

.„Cunoașterea mea este revelată din lumile subtile, din dimensiunile elevate ale Universului.

Profesorii mei nu aparțin lumii acesteia!”

Temele abordate în prezenta scriere prezintă noțiuni despre dimensiuni, spațiu, timp, călătorii spațio-temporale, vizualizarea la distanță, potențialul interior, extrasenzorial precum și o serie de tehnici și meditații utile dezvoltării personale.

Factorul declanșator al scrierii acestui nou volum a fost modul în care potențialul interior s-a lăsat dezvăluit autoarei. Activarea și dezvoltarea acestuia dau startul manifestării abilităților extrasenzoriale.

Prin abordarea subiectului despre extrasenzorial ți se oferă o perspectivă prin care poți să înțelegi acest fenomen și să utilizezi aceste abilități care au la bază aspectele potențialului tău interior:

Extrasenzorialul nu se învață!

El face parte din tine, el poate fi doar trezit și dezvoltat prin trăire … ”

Prezentarea cunoașterii accesate din alte planuri ale Universului este realizată într-un mod inedit prin descrierea meditațiilor în care scriitoarea este un ghid spiritual, medium prin care sunt transmise informațiile captate din lumile subtile. Rolul ei este de a deschide „porțile” către alte lumi și prin inițierile / activările care au loc prin intermediul ei, susține conștientizarea propriului potențial interior de către toți cei care doresc să descopere adevărul despre ei înșiși.

Revelarea informațiilor, tehnicilor și mesajelor descrise în carte a avut loc în zonele energo-informaționale din România și străinătate, în timpul călătoriilor inițiatice organizate de autoare. Fluxul informațional specific acestor locuri le conferă statutul de portaluri către alte civilizații și facilitează racordarea la câmpurile informaționale ale Sursei.

Meditațiile și trăirile pe care le ai în timp ce le lecturezi sunt o mărturie a caracterului activ unic al cărții. Practic poți intra în stare de meditație lăsându-te condus de cuvintele purtătoare de vibrație înaltă a planurilor superioare accesate. Aceste volume ale seriei „Călător în Infinit” sunt manuale care cuprind cursuri de autocunoaștere, cunoaștere universală și dezvoltare spirituală.

Date despre autor:

Dimitria Camelia PUCHIU

Formator în informație energetică; medium; specialist în terapie informațională: licențiată în drept; realizator al emisiunii „Turism Spiritualitate Autocunoaștere” – 6TV; organizator „Tabere Inițiatice” în Romania și străinătate

Un om, un trăitor al acestei Lumi.

Cu onoare și iubire îmi îndeplinesc menirea.

„Tu, de ce vrei să faci acest DRUM?”

Preț carte = 34 lei

Pentru comenzi la preț se adaugă taxele poștale.

COMANDĂ cartea la numărul:  0720 831 965

 

Detalii și despre cartea întâi în pagina: PRIMII PAȘI

Detalii  și despre cartea a treia în pagina: CHANNELING IN LOCURI ENERGO INFORMATIONALE

Dăruiește un cadou de suflet prietenilor tăi:

Cartea “CĂLĂTOR în INFINIT Cartea întâi Primii Pași” autor Dimitria Puchiu – specialist în informație energetică, medium, terapeut, realizator la 6 TV, organizator Călătorii Inițiatice.

Comenzi la telefon: 0720831965, Detalii: www.travelinfinit.ro

Cartile le găsești în București în:

Librăria Syntagma din Mall Titan, etajul 2

Prin rețeaua de Librării CLB cea mai apropiata de tine.

Iată lista librăriilor CLB:
1. CLB90 B.P. HASDEU din str. Drumul Taberei nr. 18
2. CLB94 PAPIRUS din bd. General Magheru nr. 27 ( Romana )
3. CLB88 SADOVEANU din str. Edgar Quinet nr. 10 (Universitate)
4. CLB12 I. SLAVICI din Bd. Iancu de Hunedoara 37 ( Perla )
5. CLB56 Bd. Ion Mihalache nr. 42 ( Piata 1 Mai )
6. CLB70 Bd. Iuliu Maniu nr. 55 ( Militari )
7. CLB37 Str. Gheorghe Sincai nr. 6 ( Tineretului )
8. CLB42 Calea Mosilor 306 ( Obor )
9. CLB 41 Calea Dorobantilor 168


Daca doriti prezenta cartii si in alte librarii va rugam sa ne anuntati.


Comenzi la telefon: 0720831965, Detalii: www.travelinfinit.ro