Torser

Prezentam pachete promotionale care va ofera posibilitatea de a achizitiona dispozitivul de protectie Torser la cele mai mici preturi.

Preturile afisate sunt finale, sunt exprimate in Euro, se achita in Ron la cursul zilei BNR + 1%.

Protectia personala

Torser

Torser
Pretul pachetului Standard 240 €
Pretul pachetului Promotional 240 €
Dvs economisiti 0 €
Pretul unui Torser in acest pachet 240 €
Torser – dispozitiv de protectie bioinformationala a omului impotriva diferitelor tipuri de radiatii nocive.

Cum intru in posesia dispozitivului Torser?

Trimite comanda acum la adresa office@interad.ro  sau la telefon 0720 831 965

Pachete de produse

Torser-Pack EconomyTorser-Pack Economy

Pachetul Economy este destinat, in special familiilor mici.

La 3 produse comandate primiti 1 Torser CADOU.

Pretul pachetului Standard 960 €
Pretul pachetului Promotional 720 €
Dvs economisiti 240 €
Pretul unui Torser in acest pachet 180 €

 

Cum intru in posesia pachetului de dispozitive Torser-Pack Economy?

Trimite comanda acum la adresa office@interad.ro  sau la telefon 0720 831 965

Torser-Pack FamilyTorser-Pack Family

Pachetul Family este destinat familiilor mari. Prin acest pachet se asigura protectie maxima intregii familii impotriva tuturor surselor nocive din casa Dvs.

La 5 produse comandate primiti 2 Torsere CADOU.

 

 

Pretul pachetului Standard 1680 €
Pretul pachetului Promotional 1200 €
Dvs economisiti 480 €
Pretul unui Torser in acest pachet 171,43 €

 

 

Cum intru in posesia pachetului de dispozitive Torser-Pack Family?

Trimite comanda acum la adresa office@interad.ro  sau la telefon 0720 831 965

Torser-Pack BusinessTorser-Pack Business La 10 produse comandate primiti 5 Torsere CADOU.

Pretul pachetului Standard 3600 €
Pretul pachetului Promotional 2400 €
Dvs economisiti 1200 €
Pretul unui Torser in acest pachet 160 €

 

 

Cum intru in posesia pachetului de dispozitive Torser-Pack Business?

Trimite comanda acum la adresa office@interad.ro  sau la telefon 0720 831 965

Torser-Pack Business-XTorser-Pack Business-X La 15 produse comandate primiti 7 Torsere CADOU.

Pretul pachetului Standard 5280 €
Pretul pachetului Promotional 3600 €
Dvs economisiti 1680 €
Pretul unui Torser in acest pachet 163,64 €

 

Cum intru in posesia pachetului de dispozitive Torser-Pack Business-X?

Trimite comanda acum la adresa office@interad.ro  sau la telefon 0720 831 965

TORSER – dispozitiv de protectie si echilibrare bioenergetica.

TORSER reprezintă un dispozitiv de protecţie principial nou, bazat pe legile studiate privind interacţiunea câmpurilor informaţionale (de torsiune); din punct de vedere al construcţiei şi al acţiunii sale, acesta nu are analogi în practica mondială, ceea ce în mod sigur permite să fie numit ca dispozitiv bazat pe noile tehnologii de vârf ale secolului XXI.
TORSER este un mijloc eficient şi sigur pentru profilaxia îmbolnăvirilor profesionale în rândul utilizatorilor de computere personale, aparate de radiolocaţie, aparate cu laser şi de copiat, videoterminale şi televizoare, cuptoare cu microunde, aparate de măsură şi control, mijloace de comunicaţii prin radio şi mobile, aparate cu ultrasunete şi radiaţii, transport electric, etc.

Influenţa a radiaţiilor electromagnetice

În mod cert, fiecare posesor de monitor PC ultramodern (sau de televizor) a reuşit să simtă o serie de indispoziţii, cum ar fi: gradul ridicat de oboseală, insomnie, dureri de cap, irascibilitate, diminuarea atenţiei, dereglarea vederii, dese ameţeli, manifestări ale diferitelor boli respiratorii.
Şi toate acestea în pofida faptului că fiecare utilizator de PC tinde să respecte toate regulile “tradiţionale” de lucru la PC: să lucreze cât mai puţin timp la PC (sau să privească televizorul), să se aşeze cât mai departe de ecran, să amplaseze cât mai mulţi cactuşi şi piramide în jurul display-ului, să utilizeze mobilă specială şi confortabilă, să facă exerciţii de înviorare pentru ochi, să facă scurte pauze în timpul lucrului.
Pe baza cercetărilor şi experimentelor medicale şi clinice, efectuate pe parcursul ultimilor ani, s-a stabilit că, în timpul funcţionării monitoarelor computerelor personale, televizoarelor, telefoanelor mobile, cuptoarelor cu microunde şi a altor aparate electronice, este prezentă o componentă informaţională împotriva căreia nu este asigurată protecţia de către nici un fel de dispozitiv de protecţie cunoscut, produs anterior, şi încorporat în sistemele de protecţie (ale monitoarelor PC, televizoarelor, etc.).

TORSER – metoda revoluţionara de protecţie impotriva radiatiilor electromagnetice.

Dispozitivul TORSER asigură în mod garantat şi fiabil protecţia organismului Dvs de influenţa negativă a componentei informaţionale a radiaţiilor electromagnetice produse de toate aceste aparate. Confirmarea acestui fapt o demonstrează rezultatele experimentelor practice şi ale cercetărilor minuţioase efectuate de către oamenii de ştiinţă, medici, igienişti, în instituţii şi centre importante internaţionale

Ce este TORSER ?

Ghidul Cumparatorului Torser

TORSER este primul dispozitiv portabil care asigura echilibrul bioenergetic si protectie bioinformationala complexa omului la radiatii electromagnetice, geopatogene, psihotronice si de alta natura, bazat pe cea mai avansata tehnologie in domeniul fizicii cuantice.

Torser este elaborat pe baza tehnologiilor militare rusesti de catre oameni de stiinta care au lucrat la proiectul de neutralizare a reactoului de la Cernobil.

In Torser sunt utilizate tehnologii unicat, si anume, “incarcare in camp de torsiune”, microgeneratorul magnetic cu polul sferic, nucleul matriceal quasi-fractalic. Are perioada de functionare minim 8 ani, raza de actiune de 2.5m si cel mai important, Torser nu are sursa de alimentare electrica, desi nu produce campuri electromagnetice nocive precum celelalte aparate existente pe piata care folosesc bateria sau priza electrica.

Torser, fiind generator bioenergoinformational, permite actionarea concometent pe toate 3 nivele principale al organismului: informational, energetic si fizic.

Pe baza cercetarilor si a experimentelor recente, s-a descoperit ca, in timpul functionarii calculatoarelor, televizoarelor, telefoanelor mobile, a cuptoarelor cu microunde, transportului electric, a sistemelor de teleradiocomunicatii si a altor echipamente electrice, este prezent campul axial de stanga (levogir)- componenta a radiatiilor electromagnetice care este dovedit nociv si afecteaza grav structura energoinformationala a omului.

Organizatia Mondiala a Sanatatii (WHO) avertizeaza ca tocmai datorita acestor radiatii electromagnetice apar primele simptome comune precum: usturime oculara, dureri de cap, acnee, caderea parului, somnolenta, stari depresive, nervozitate, scaderea libidoului, etc.

Ultimele studii in domeniul bio-fizicii efectuate de Institutul de Sanatate Publica din Romania confirma ca aceste simptome, in timp relativ scurt, duc la cele mai grave imbolnaviri: a sistemului imunitar, endocrin, psihic, reproductiv. Printre primele se enumara: afectiuni psihoemotionale, cardiovasculare, gastrointestinale, dermatologice, urogenitale, canceroase, etc.

La primul contact cu Torser, aproape toti utilizatorii confirma aparitia rapida starilor precum: liniste si echilibrul, somn mult mai profund si mai odihnitor, disparitia sau ameliorarea puternica a durerilor dupa aplicarea Torser-ului pe zone cu probleme, furnicaturi, caldura sau rece in anumite parti ale corpului care dispar in scurt timp, toate acestea fiind rezultatul proceselor rapide de crestere si echilibrare a bioenergiei.

Efectul rapid de protectie, energizare si echilbrare in urma utilizarii Torser-ului a fost dovedit prin zeci de mii de teste cu ajutorul diferitelor aparate medicale precum complexul computerizat GDV-Camera sau aparatelor de biorezonanta precum Oberon, Tordi, Scio, etc.

Trebuie sa stiti !

  • Atentie! Functioneaza computerul.
  • Radiatii electromagnetice emise de telefonul mobil.
  • Pericolul pt. sanatatea copiilor in laboratoarele scolare!
  • Calculatorul accelereaza impotenta!

Generatorul TORSER este protejat prin patent international in 84 de tari, iar principiile de functionare prin 10 brevete speciale .

De asemenea, TORSER are numeroase diplome internationale, a fost numit “Cea mai buna inventie” si “Produsul anului 2010”.

Masaru Emoto si cristalele apei.

Viaţa a apărut în apă. Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează.

Masaru Emoto a făcut o descoperire uluitoare, din seria celor în care ştiinţa şi religia îşi dau mâna pentru a prefigura o nouă eră, în care nimic nu e ceea ce pare.

E o descoperire care impune reevaluarea tuturor scărilor valorice pe care le avem despre lume, despre noi.

Experimentele lui Masaru Emoto arata ca bioenergia umana, diferite campuri informationale si cele electromagnetice, influenteaza structura moleculara a apei la distanta.

Masaru Emoto a facut diferite experimente asupra apei la distanta.

Pe cateva eprobete sigilate cu apa distilata au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, multumesc si al treilea esantion a ascultat muzuca clasica.

Aceste esantioane au fost inghetate si fotografiate cu ajutorul microscopului.

Apa a format in toate cazurile cristale diferite si pure. Nici unul nu semana cu celalt.

Analiza a aratat ca structura apei era diferita pentru fiecare dintre aceste eprobete, dovedind in mod cert ca influentele asupra apei la distanta produc un ecou, remodelandu-i structura informationala.

S-a constatat ca apa este un element “viu”, capabil sa memoreze informatia. Apa „memoreaza” diferite influente si le transforma in cristale care imita structura energoinformationala.

In mod asemanator, celelalte eprobete au fost expuse in fata televizorului, calculatorului si telefonului mobil.

Concluzii

Masaru Emoto in experimentele sale confirma, in mod stiintific, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.

Surse de radiatii electromagnetice si de alta natura ne inconjoara permanent si nu putem renunta la prezenta lor, dar astazi este posibil sa fim protejati folosind dispozitivul de protectie bioinformationala impotriva radiatiilor electromagnetice TORSER care creeaza scut de protectie energetica in jurul omului si astfel se formeaza o zona “curata” de radiatii.