Terapie alternativă – Energoterapie si informatie energetica | Dimitria PUCHIU

 

 

 

 

 

 

 

 

Poți primii susținerea energetică și informațională de care ai nevoie într-un moment al vieții tale prin intermediul SESIUNILOR INDIVIDUALE DE CONSILIERE ȘI ECHILIBRARE ENERGETICĂ.
Acestea sunt realizate de DIMITRIA PUCHIU – specialist în energoterapie, formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu, organizator călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale.
În timpul acestor sesiuni ai posibilitatea să deslușești problemele și blocajele care te-au împiedicat SĂ FII în potențialul tău, să vezi și să manifești măreția ființei tale, să găsești răspunsurile de care ai nevoie.
Prin eliberarea de programele toxice și energiile negative, reușești să fi liber și să iei deciziile din starea de echilibru.
Îți sunt facilitate șansele de vindecarea prin ECHILIBRĂRILE ENERGO-INFORMAȚIONALE.
Pentru a beneficia de această susținere prin intermediul meu e necesar să faceți o programare a ședinței  la numărul de telefon: 0720831965

Ședințe individuale energo-informationale sau consiliere la CABINET:

  • 300 lei / persoana/ sedinta de 30 minute;
  • 600 lei/ persoana/ sedinta de o ora.

Ședințe individuale energo-informationale sau consiliere la DISTANȚĂ în România:

  • 300 lei / persoana / sedinta de 30 minute;
  • 600 lei/ persoana/ sedinta de o ora.

Ședințe individuale energo-informationale sau consiliere la DISTANȚĂ în străinătate:

  • 70 euro / persoana / sedinta de 30 minute;
  • 140 euro/ persoana/ sedinta de o ora.

Ședințe individuale energo-informationale sau consiliere la DOMICILIUL CLIENTULUI:

  • 300 lei / persoana / sedinta de 30 minute + cheltuieli de deplasare;
  • 600 lei / persoana/ sedinta de o ora + cheltuieli de deplasare.

Purificarea Protectia si Informatizarea Casei  300 lei / incapere (camera, baie, bucatarie, terase, curtea in limita a 500 m). Minim 700  lei/ casa  sau teren + cheltuieli de deplasare ( 300 lei/ oră + costuri transport). În situația în care terenul are o suprafata mai mare de 500 metri tariful este de 350 lei pentru fiecare 500 m suplimentari. Tariful pentru purificări de autovehicule este de 500 lei + cheltuieli de deplasare. Holurile, debara si balconul gratuit!  În situația în care terenul are o suprafata mai mare de 500 metri tariful este de 350 lei pentru fiecare 500 m suplimentari. Tariful pentru purificări de autovehicule este de 500 lei + cheltuieli de deplasare.

Pentru programarea sedintelor  sunati la telefon: 0720 831 965

 

 

 

 

 INVESTESTI IN TINE!

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

SCHIMBAREA INCEPE CU TINE SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)