Tabara Initiatica de Autocunoastere si Dezvoltare Personala in regim privat cu Dimitria Puchiu

1

1

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

1

 

Organizator, coordonator și însoțitor al persoanelor în deplasarea inițiatică PRIVATĂ: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR. 

Vrei să beneficiezi de informațiile oferite de Dimitria într-o călătorie inițiatică creată special pentru tine, familia ta sau cercul tău de prieteni?

Atunci ai posibilitate să ne contactezi la numărul telefon și WhatsApp +40720831965 pentru a stabili de comun acord:

  • perioada în care vrei să aibă loc călătoria
  • locurile energo-informaționale din România sau străinătate pe care vrei să le descoperi.

Te asigurăm că păstrăm confidențialitatea și discreția referitoare la persoanele prezente, precum și a tuturor informațiilor din timpul deplasării.

Programarea acestor deplasări private trebuie efectuată din timp și în alte perioade decât cele deja afișate pentru grupuri pe site-ul: www.travelinfinit.ro.

Traseul și tariful vor fi stabilite cu beneficiarul în funcție de serviciile solicitate.

În situația persoanelor vorbitoare de limbi străine se poate asigura suplimentar și traducător.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul special al călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat. 

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi „clonată” sau imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Această călătorie inițiatică PRIVATĂ este SPECIALĂ pentru că beneficiezi de toată atenția prin dialoguri directe și pot fi abordate subiectele interesante pe care le dorești. 

Asemenea tuturor programelor realizate de Dimitria, și această călătorie se distinge prin UNICITATEA IMPOSIBIL DE REPRODUS, IREPETABILĂ CA EXPERIENȚĂ, fiind destinată celor care au deschidere spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

Această Călătorie Inițiatică Privată nu este demonstrativă și nici concurențială pentru tine însuți sau în raport cu ceilalți ! 

Această călătorie își vorbește despre Tine, Esență și Adevăr!

Deci, … „tu de ce vrei să faci acest Drum?”

*În afara călătoriilor inițiatice ghidate de Dimitria vă putem organiza și circuite DOAR TURISTICE în regim privat pentru români și străini, în România sau străinătate, cu sau fără ghid, în orice perioadă a anului.

Solicitările pentru aceste tabere si excursii pot fi transmise la numărul de telefon +40720831965

Alte informații dezvoltare personală si autocunoaștere: www.travelinfinit.ro

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)