CURSURI cu Dimitria Puchiu: 21 ianuarie 2023, Lună Nouă – Curs AUTOVINDECAREA și 24 Ianuarie 2023, ZIUA UNIRII – Curs TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ și IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE

 

„EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE”

– DOUĂ CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ – 

Lector Dimitria PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial; autoarea cărților din seria „Calator in Infinit”„Primii pasi”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling in locuri energo-informationale”– vol.III, „Noi si Civilizatiile Extraterestre”– vol.IV, „Constiinta informatia meditatia” – vol.V.

Vă împărtășesc o parte din cunoașterea revelată și sub forma “Cursurilor de dezvoltare personală EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE” – la care puteți participa FIZIC în București sau ONLINE, în funcție de opțiunea și posibilitatea dumneavoastră.

VĂ RECOMAND să optați pentru a PARTICIPA FIZIC ÎN SALA DIN BUCUREȘTI, chiar dacă sunteți din alte localități. Energia și Vibrația creată în sală vă facilitează trăirile, conștientizările și puteți simți mult mai puternic transferul energo-informațional, fiind FIZIC împreună cu mine.

Deși Călătoriile Inițiatice pe care le organizez includ și cursuri cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o variantă dinamică și transmit din informațiile accesate direct în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea conștientizată prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele zone.

Toate informațiile rămân active în ADN-ul participanților, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională – ADN-ul ELECTRIC.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale (ADN-UL ELECTRIC) până la nivel celular în ADN-ul GENETIC.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă pentru a vă fi mai ușor să vă “Amintiți CE și CINE SUNTEȚI”

 Sesiunea cu prezență FIZICĂ sau ONLINE „EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE” cuprinde DOUĂ CURSURI

IMPORTANT: ÎN CADRUL FIECĂRUI CURS AU LOC MEDITAȚII de prezentare a TEHNICILOR și TERAPII COLECTIVE!

I. 21 IANUARIE 2023, sâmbătă, LUNĂ NOUĂ – Cursul 1: AUTOVINDECAREA – TEHNICAOra de începere 10:00 – ora României.

TAXA DE PARTICIPARE :

            408 lei / persoană – pentru cei care vin fizic în sala din București

            597 lei/ persoană sau 138 EURO sau USD/ persoană – pentru cei care se conectează ONLINE.

În această zi beneficiem de vibrația Lunii Noi care ne susține în procesul de echilibrare energetică și regenerare.

II. 24 IANUARIE 2023, marți, ZIUA UNIRII – Cursul 2: TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ – IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE. Ora de începere 10:00 – ora României.

TAXA DE PARTICIPARE :

            408 lei / persoană – pentru cei care vin fizic în sala din București

            597 lei/ persoană sau 138 EURO sau USD/ persoană – pentru cei care se conectează ONLINE.

ZIUA UNIRII, 24 Ianuarie este o  zi LIBERĂ pentru ROMÂNI, în care ne centrăm atenția și asupra TEHNICILOR DE PROTECȚIEI ENERGETICE PERSONALE ȘI COLECTIVE.

***REDUCERE:

Tariful pentru cei care participă la AMBELE cursuri prezența fizică în sală  = 704 LEI / persoană 

Tariful pentru cei care participă la AMBELE cursuri ONLINE  = 1065 LEI sau 237 EURO sau USD / persoană 

Detalii înscriere :  0720 831 965

IMPORTANT:

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai în contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați să participe.

Ora de începere a cursurilor este stabilită în funcție de  ORA ROMÂNIEI.

Fiecare curs durează aproximativ 4 ore.

Adresa locației din București unde se vor desfășura cursurile va fi comunicată persoanelor înscrise după efectuarea plății.

Tarifele în EURO /USD  sunt pentru persoanele din străinătate.

Detaliile pentru conectarea ONLINE se vor transmite doar celor înscriși.

Vă invit să vizionați o scurtă descriere a Cursului AUTOVINDECAREA:

Va recomandam să:

1.vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

2.  Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!