7 meditatii si calatorii spatio-temporale coordonate ONLINE de Dimitria Puchiu SOLSTITIU DE IARNA 2020:15, 16, 17, 18, 19, 20 si 21.12.2020

„SOLSTITIU DE IARNA 2020”

7 meditatii ONLINE in cadrul carora se realizeaza traspuneri la distanta, calatorii spatio-temporale 

Coordonator Dimitria PUCHIU – specialist în energoterapie, informație energetica și extrasenzorial; autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Detalii înscriere:  0720 831 965

Cu ocazia Solstițiului de iarnă 2020 realizez 7 meditații care au un efect transformator benefic asupra fiecăruia dintre noi, prilej cu care împărtășesc o parte din cunoașterea revelată și sub forma meditațiilor susținute ONLINE.

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Solstițiul de iarnă este considerat miezul iernii și este noaptea cea mai lungă din an.

Anul acesta SOLSTIȚIU DE IARNĂ 2020 are loc în data de 21 decembrie 2020 la ora 12:02 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”.

Din vremurile primordiale, solstițiul de iarnă a fost văzut ca o perioadă semnificativă a anului în multe culturi și a fost marcat prin festivaluri și ritualuri. Aceasta marca moartea simbolică și renașterea Soarelui.

La geto-daci Sărbătoarea Solstițiului de Iarnă era marcată de Ritualuri Zalmoxiene precum cel al focului menit să pregătească calea Soarelui spre un nou început și era celebrat Spiritul Lupului Alb, ca Spirit Ocrotitor al Neamului – preluat ca și totem prin Steagul Dacic.

În ceea ce privește planul material – pământean, evenimentele astronomice au fost adesea folosite pentru ghidarea activităților, precum însămânțarea culturilor și monitorizarea rezervelor alimentare de iarnă. În climele temperate, festivalul de la mijlocul iernii a fost ultima sărbătoare, înainte de a începe iarna grea. Din trecut s-a menținut obiceiul sacrificării vitelor și a porcilor, astfel încât nu ar trebui să fie hrănite în timpul iernii, așa că a fost aproape singura perioadă a anului când a fost disponibilă o cantitate abundentă de carne proaspătă. În prezent, există moștenit obiceiul tăierii porcului de Ignat, 20 decembrie, înainte de Sărbătoarea Crăciunului. Vinul și berea fabricate în cursul anului sunt în cele din urmă fermentate și gata de băut în acest moment.

7 ZILE,  7 MEDITAȚII,  7 CĂLĂTORII SPAȚIO-TEMPORALE

În perioada 15 – 21 decembrie 2020 susțin în fiecare zi la ora 20:00 câte o MEDITAȚIE COMPLEXĂ care cuprinde:

  • O CĂLĂTORIE SPAȚIO-TEMPORALĂ, adică o transpunere la distanță în timpul meditației ÎNTR-UN LOC ENERGO- INFORMAȚIONAL IMPORTANT DIN ROMÂNIA;
  • PROCESE TRANSFORMATOARE DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ, REGENERARE  (TERAPII COLECTIVE)
  • CONȘTIENTIZĂRI.

Cele 7 MEDITAȚII au loc ONLINE în următoarele zile:

I. 15 decembrie 2020 – Meditația 1: Meditație de Activare a Potențialului Interior cu transpunere la Sfinxul din Bucegi. Ora de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro. 

II. 16 decembrie 2020 – Meditația 2: Meditație de accesare a informației cu transpunere în Peștera IalomițeiOra de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro.

III. 17 decembrie 2020 – Meditația 3: Meditație de echilibrare, regenerare, vindecare cu transpunere în Peștera Polovragi. Ora de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro. 

IV. 18 decembrie 2020 – Meditația 4: Meditație de activare a Corpului de Lumină – MERKABA cu transpunere pe Vârful Toaca – CeahlăuOra de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro.

V. 19 decembrie 2020 – Meditația 5: Meditație de împlinire a dorințelor cu transpunere în Templul Dorințelor de la Șinca Veche. Ora de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro.

VI. 20 decembrie 2020 – Meditația 6: Meditația de conștientizare a conexiunii cu Sursa cu transpunere pe Vârful Gugu – Masivul Godeanu . Ora de începere 20:00 – tarif = 214 lei sau 50 euro.

VII. 21 decembrie 2020, ziua SOLSTIȚIULUI DE IARNĂ– Meditația 7: Meditația de realizare a conexiunii cu Străbunii și Rețeaua Informațională Universală cu transpunere la Sarmizegetusa Regia. Ora de începere 20:00 – tarif = 254 lei sau 60 euro.

REDUCERI:

A) Tariful pentru trei meditații la alegere = 500 lei sau 110 euro.

B) Tariful pentru patru meditații la alegere = 700 lei  sau 155 euro.

C) Tariful pentru cinci meditații la alegere = 900 lei sau 195 euro.

D)Tariful pentru șase meditații la alegere = 1050 lei sau 230 euro.

E) Tariful pentru toate cele șapte meditații = 1200 lei sau 260 euro.

Detalii înscriere:  0720 831 965

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai in contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Vă recomandăm să:

– vă inscrieti la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

– apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!