5 – 8 august 2024 Tabără inițiatică EFECTUL DE PIRAMIDĂ de pe Ceahlău, Pietrele Doamnei din Rarău, Mănăstirea Voroneț, Gura Humorului și Paltin

Obiective:

 • Efectul de Piramidă de pe Ceahlău – Centru Energetic;
 • Pietrele Doamnei din Rarău – Centru Energetic;
 • Mănăstirea Voroneț;
 • Mănăstirea Humor – Gura Humorului;
 • Mănăstirea Paltin – chilia Părintelui Iustin Pârvu și magazinul cu tincturi, creme, săpunuri naturale produse de măicuțele din mănăstire;
 • Mănăstirea Petru Voda – mormântul Părintelui Iustin Pârvu – opțional în funcție de timpul disponibil;
 • Lacul Roșu;
 • Cheile Bicazului.

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și EXTRASENZORIAL oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

ROMÂNI DESCOPERIȚI-VĂ LOCURILE SACRE – ADEVĂRATE PORȚI CĂTRE CUNOAȘTERE!  

Descrierea programului: 

Tabăra are loc în perioada:  5 – 8 AUGUST 2024 

IMPORTANT: Termen de înscriere până în data de 15 IULIE 2024

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a PATRU zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să aveți vestimentație de munte: bocanci, încălțăminte sport, pantaloni, tricouri cu mânecă scurtă și lungă, o geacă (preferabil cu glugă).

Recomandăm: bețe de drumeție, șapcă/pălărie de soare și cremă de protecție solară.

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte sport de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul hotelului, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.  *Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți gustări la pachet pentru mesele de prânz pentru toate zilele deplasării.

Pentru traseele parcurse la pas din perioada taberei trebuie să aveți un rucsac care să conțină :

 • tricou de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • bluză mai groasă cu mânecă lungă / polar / jerseu;
 • pelerină de ploaie tip poncho;
 • lanternă frontală – OBLIGATORIU;
 • fluier cu șnur pentru a fi purtat la gât
 • gustări/mâncare și apă, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomandă în momentul unui efort fizic).

Toate acestea trebuie să le puneți separat în pungi de plastic și apoi în rucsac.

Restul bagajului rămâne în camera hotelului sau mașină.

CIRCUITUL INIȚIATIC cuprinde două CENTRE ENERGO-INFORMAȚIONALE importante: CEAHLĂUL și RARĂUL.

! Traseele pe CEAHLĂU și RARĂU, pe care le-am inclus în circuitul nostru inițiatic, fac parte din DESTINAȚIILE DE TOP din punct de vedere energetic și spiritual.

Primele două zile ale circuitului sunt UN ADEVĂRAT TUR DE FORȚĂ care vă scoate din zona de confort prin efortul fizic pe care îl veți depune și este destinat iubitorilor de munte care sunt familiarizați cu traseele montane, condițiile de cabană și rezistenți la oboseală.

Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

Deci, acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare și nici pelerinaj religios.

În prima zi urcăm pe Ceahlău unde înnoptăm.

! Trebuie să aveți pregătit de acasă rucsacul pentru cele două zile de pe Ceahlău!

!Atenționare: Traseul spre Cabana Dochia este parcurs pe jos, urcând pe cărare de munte în aproximativ 4 – 5 – 6 ore/ sens. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (cu talpă care nu alunecă), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apă, gustări, dulciuri, lanternă FRONTALĂ (nu de mână), pelerină de ploaie tip poncho. Nu acceptăm pe traseele montate pe care le vom parcurge persoanele încălțate cu adidași, pantofi sport sau încălțăminte de alergare pe munte deoarece aceste tipuri de încălțăminte nu sunt pentru drumețiile pe cărări de munte. 

În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe acest traseu. În situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate în stațiunea de la baza muntelui fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi direct răspunzătoare de consecințe.

*Ar fi bine sa aveți, pentru a va ușura parcurgerea traseului, bețe de drumeție. Aceasta este doar o recomandare.

*Vă recomandăm să aveți mâncare și apă pentru cele două zile în care suntem pe Ceahlău întrucât la cabană poate fii foarte aglomerat, nu se știe ce mânare au și este posibil să așteptați mult pentru servirea mesei.

* Trebuie să aveți geacă groasă (geaca de schi) și haine mai groase pentru că pe vârf temperatura este scăzută și bate vântul. Vă dăm aceste recomandări din experiența anilor trecuți pentru confortul dumneavoastră.

Vom fi împreună pe parcursul nopții și la răsăritul soarelui vom urmării fenomenul unic din această perioadă Efectul de Piramidă ( Umbra Piramidei ) de pe Ceahlău.

Această tabără inițiatică este UNICĂ și SPECIALĂ pentru că o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ACEST AN și urcăm pe Vârful TOACA pentru a beneficia imaginea inedită și vibrația EFECTULUI DE PIRAMIDĂ de pe CEAHLĂU.

În timpul mediației și a tehnicii pe care o realizez și o împărtășesc participanților pe Ceahlău are loc și  ACTIVAREA CÂMPULUI Mer-Ka-Ba! 

Termenul MERKABA cuprinde trei concepte din timpurile Egiptului antic:

„Mer” = Lumină

„Ka” = Spirit

„Ba” = Corp fizic

Traseul parcurs pe Ceahlău vă dăruiește din energia munților sacrii ai neamului nostru străbun –  KOGAIONON și vă oferă bucuria contemplării peisajelor de vis ca o recompensă vouă, tuturor celor cărora vă este permis să-i atingeți al său Vârf Toaca spre a-i simții măreția, iar Cascada Duruitoarea te impresionează prin cântecul vibrant al apei ce modelează piatra.

Cine nu dorește să urce pe Ceahlău va avea program liber în stațiunea de la poalele Ceahlăului.

! Contra valoarea cazării de la Cabana Dochia, nu este inclusă în tarif și va fi anunțată la fața locului, în funcție de numărul participanților, opțiunea lor și disponibilitatea cabanei. Există posibilitatea să stăm în sala de mese sau holurile cabanei, dacă nu sunt camere disponibile. 

De asemenea, în ziua în care mergem la Pietrele Doamnei din Rarău trebuie să aveți rucsacul pregătit cu bluză de schimb, apă, gustări, pelerină de ploaie tip poncho. Există posibilitatea ca masa de prânz din această zi să o servim la o păstrăvărie renumită din zonă (care are în meniu și alte preparate în afară de pește).

În aceeași zi vizităm și Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Humor și Paltin  – chilia Părintelui Iustin Pârvu și magazinul cu tincturi, creme, săpunuri naturale produse de măicuțele din mănăstire. Opțional, dacă mai avem timp disponibil vizităm și Mănăstirea Petru Vodă unde se află mormântul Părintelui Iustin Pârvu.

Vă recomandăm să aveți un buget generos pregătit pentru cumpărăturile pe care aveți posibilitatea să le faceți  pe parcursul circuitului. De exemplu, din parcarea Mănăstirii Voroneț și Humor aveți posibilitatea să vă achiziționați ii noi sau mai vechi din lăzile de zestre, produse tradiționale din zonă, iar de la magazinul Mănăstirii Paltin cu tincturi, creme, săpunuri naturale produse de măicuțele din mănăstire. La toate acestea se pot adăuga diversele bonusuri pe care le întâlnim în timpul călătoriei.

În timpul taberei Dimitria realizează conectarea la planurile informaționale prin meditații și prezintă participanților tehnici de familiarizare cu abilitățile extrasenzoriale. Amprentele energetice lăsate de străbunii noștri permit descoperirea unor informații deosebite despre trecutul neamului nostru.

Participanții au parte de informații inedite pe care nu le pot găsi în mediul public.

În a patra zi ne întoarcem acasă.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat.

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Informațiile transmise de către Dimitria în timpul sesiunilor de channeling sunt speciale în aceste locuri, iar meditațiile și trăirile pe care le ai sparg orice tipar sau convenție!

Asemenea tuturor programelor realizate de ea, PROGRAMUL ESTE UNUL UNIC, IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABIL CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial. 

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

În timpul călătoriei aveți ocazia să aflați informații inedite pe care Dimitria nu le expune publicului larg (ci doar PARTICIPANȚILOR SELECȚIONAȚI în acest circuit inițiatic) și care nu sunt făcute publice prin diversele surse (media, internet, scrieri…).  Astfel, ai parte de un ghidaj care îți dezvăluie din tainele Universului și îți poate schimba perspectiva asupra GENEZEI, a ceea CE EȘTI ȘI CINE EȘTI ca FIINȚĂ OM și SUFLET-SPIRIT, a istoriei și a sistemelor de toate tipurile, a REALITĂȚII și a VIEȚII…

Ești pregătit pentru toate acestea ? 

Atunci te poți înscrie în această călătorie inițiatică, precum și în celelalte programe, deplasări și tabere inițiatice pe care le organizează Dimitria Puchiu – specialist în informație energetică și extrasenzorial.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

TARIFELE sunt:

 • Tarif 1 = 3050 lei / persoană, loc în cameră triplă cu baie în camera.  Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.
 • Tarif 2  = 3650 lei / persoană, loc în camera single (singur în cameră)

*TARIFELE NU INCLUD TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL! 

Deci, pot participa și persoanele care vin cu mijloacele personale de transport.

TARIFUL PENTRU TRANSPORT = 800 lei / persoană. Acesta se adaugă la tariful 1 sau 2 ales și indiferent de perioada rezervării (cu sau fără reducere) se achită în același timp cu tariful 1 sau 2.

IMPORTANT: Termen de înscriere până în data de 15 IULIE 2024

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

ATENȚIE: LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE, iar tabăra se organizează cu un număr restrâns de participanți!

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 1000 lei/persoană/ziAcelași tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 800 lei / persoana/zi fără cazare.

Ședințe individuale de energoterapie și consiliere se realizează la cerere cu programare în limita timpului disponibil și nu sunt incluse în tarif. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

Servicii incluse în tarif:

 • 2 nopți cazare hotel 2*;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice prin SCANĂRI INFORMAȚIONALE ;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 800 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice și taxa de intrare în rezervație;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 1000 lei / persoana/zi fără cazare;
 • Ședințe individuale de energoterapie și consiliere care se realizează la cerere cu programare în limita timpului disponibil;
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turiștii străini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%, cu excepția OFERTELOR din PERIOADELE CU REDUCERI care trebuie achitată 100%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 05.07.2024 se penalizează cu 30% calculat din TARIFUL DE BAZĂ și 30% din TARIFUL DE TRANSPORT (pentru cei care au optat și pentru transport) chiar dacă au achitat TARIFUL CU REDUCERE, iar anulările după aceasta data se penalizează 100% inclusiv TARIFUL DE TRANSPORT (pentru cei care au optat și pentru transport).
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulări NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.