27 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024: REVELION 2024 ÎN VATRA STRĂBUNILOR – cetățile dacice din Munții Orăștiei: Sarmizegetusa Regia, Fetele Albe, Blidaru, Costești, Piatra Roșie

Obiective turistice:

 • Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;
 • Cetatea Dacica si Templele de la Cetatuie – Costesti;
 • Cetatea Dacica si Templele de la FETELE ALBE – Cetatea Preoteselor;
 • Cetatea Dacica BLIDARU – centru de pregătire și inițiere al luptătorilor;
 • Cetatea Dacica si Templul de la Piatra Rosie;

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

INFORMAȚIE de dezvoltare personală și autocunoaștere oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

TABĂRĂ INIȚIATICĂ DE REVELION LA CETĂȚILE DACICE 

Tabăra are loc în perioada:  27 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024

ULTIMA ZI DE INSCRIERE 20 OCTOMBRIE 2023

LOCURI DISPONIBILE

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a 8 zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica locul și ora de întâlnire.

*Vă menționăm că nu vom face pauza pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare și apă pentru ziua deplasării. Când ajungem la pensiune (după amiază) și pe perioada șederii la Costești se poate servi masa la pensiunea în care stăm cazați.

Cazare pe toata perioada taberei in Costești. *Cazare la pensiune 3* in camere cu pat matrimonial, baie si TV. O singura camera (cu tarif redus) pe care am numit-o „Camera Fericirii” are doua paturi separate, cu WC, chiuveta si bideu in camera si dus în afara camerei la parter.

Prima Tabără Inițiatică de Revelion pe care am organizat-o la cetățile dacice din Munții Orăștiei a fost în anul 2016. Programul din perioada desfășurării acesteia este unul flexibil, pentru a observa frumusețea manifestării sincronizării Creatoare. În funcție de starea vremii, stabilim la fața locului ordinea vizitării obiectivelor propuse.  Obiectivele pe care le propunem sunt: Sarmizegetusa RegiaCetatea și templele de la CosteștiFetele Albe, Blidaru și Piatra Roșie. Pe parcurs vor fi și alte surprize premeditate, precum și nepremeditate de către noi, în calitate de organizatori. La toate acestea se adaugă atmosfera care se creează și datorită participanților: armonie, buna dispoziție, activități spontane, creativitate, gândire pozitivă etc. În acest sens, vă indicăm să vedeți FOTOGRAFIILE și INREGISTRARILE VIDEO din perioada REVELIONULUI 2015 / 2016 pentru a înțelege ce înseamnă o tabără reușită. De exemplu, în anii trecuți am mers de două ori la Sarmizegetusa Regia : înainte de Anul Nou și după Anul Nou; am urcat pe zăpadă la Fetele Albe, Piatra Roșie și Blidaru.

Și anul acesta vrem să repetăm această experiență minunată care ne oferă un start excelent în Anul 2022.

Recomandăm: bețe de drumeție.

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte  de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul pensiunii, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.

Pentru traseele parcurse la pas din perioada taberei trebuie să aveți un rucsac care să conțină :

 • bluză de schimb, pentru situația în care transpirați;
 • pelerină de ploaie;
 • lanternă frontală;
 • gustări și apă, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

! Toate acestea trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac.

Restul bagajului rămâne în camera pensiunii.

Această tabără inițiatică la cetățile dacice din Munții Orăștiei (Șureanu) are CEL MAI FRUMOS PROGRAM conceput pentru un REVELION deoarece:

 • Dimitria te conduce la TOATE CETĂȚILE DACICE DIN MUNȚII ȘUREANU: Sarmizegetusa Regia, Fețele Albe (Fetele Albe – Cetatea Preoteselor), Blidaru- centru de pregătire și inițiere al luptătorilor, Costești – Cetățuie, Piatra Roșie;
 • INFORMAȚIILE TRANSMISE ÎN TIMPUL SESIUNILOR DE CHANNELING DE CĂTRE DIMITRIA SUNT SPECIALE ÎN ACESTE LOCURI, IAR MEDITAȚIILE ȘI TRĂIRILE PE CARE LE AI SPARG ORICE TIPAR SAU CONVENȚIE!
 • La miezul nopții de REVELION, în momentul punții dintre ani, Dimitria susține o meditație în jurul Focului Sacru și transmite prin sesiune de channeling informații și mesajele destinate fiecărui participant.

Oricum, Dimitria este autentică, originală în tot ceea ce face și nu poate fi imitată!

FORMATUL acestei călătorii inițiatice (asemenea tuturor programelor realizate de ea), ESTE UNUL UNIC, IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABIL CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

Deși fizic locurile sunt accesibile tuturor, descoperirea lor cu adevărat, trăirile, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul, pe care-l ai la câmpurile informaționale, realizat prin „omul-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

În timpul taberei Dimitria realizează conectarea la planurile informaționale prin meditații și prezintă participanților tehnici de familiarizare cu abilitățile extrasenzoriale. Amprentele energetice lăsate de străbunii noștri permit descoperirea unor informații deosebite despre trecutul neamului nostru.

Participanții au parte de informații inedite pe care nu le pot găsi în mediul public.

! Atentionare: Traseele spre obiective sunt parcurse pe jos. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca, NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apă, gustări, dulciuri. Adidași, cizmele, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane din perioada taberei. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contra valoarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

REVELION – LA MULTI ANI 2024!

Vă propunem să petreceți trecerea dintre ani într-un cadru rustic în zona cetăților dacice, la Costești.

În seara de Revelion rugăm participanții sa fie costumați în straie populare tradiționale românești sau albe cât mai asemănătoare cu cele ale dacilor. Cei care nu au posibilitatea să vină astfel costumați, pot petrece seara într-o bluză/ cămașă/ rochie de culoare ALBĂ.

La miezul nopții, în momentul punții dintre ani, Dimitria susține o meditație în jurul Focului Sacru și transmite prin sesiune de channeling informații și mesajele destinate fiecărui participant.

Ziua 8: – 3 ianuarie 2024 – plecăm spre casă.

*Vă menționăm că nu vom face pauza pentru servirea mesei de prânz. Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare și apă pentru ziua deplasării.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif = 4404 lei / persoana, loc în cameră dublă / triplă cu baie in camera.  Camerele duble vor fi repartizate prioritar cuplurilor și părinților cu copii.

Tarif SUPLIMENT SINGLE pentru persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 1854  lei / persoana /camera single, in limita locurilor disponibile.

Reducere 324 lei / persoana pentru o singura camera dubla cu paturi separate care are WC, chiuveta si bideu in camera, iar dusul se afla în afara camerei la parterul clădirii.

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 800 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

ÎN ACEST MOMENT MAI SUNT LOCURI DISPONIBILE

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 804 lei / persoana/zi fara cazare.

Ședințe individuale de energoterapie 350 lei/persoana/ședința de 30 minute– la cerere cu programare în limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

Servicii incluse în tarif:

 • 7 nopți cazare pensiune 3*;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 800 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 804 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 350 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 25.09.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)