27 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021 ACTIVARI si INITIERI Revelion 2021 in VATRA STRABUNILOR la Puntea dintre Ani

Obiective turistice:

 • Manastirea Cozia – opțional;
 • Manastirea Cornetu – opțional;
 • Cetati si temple dacice din Muntii Sureanu/ Orastiei: Sarmizegetusa Regia, Costesti, Blidaru, Fetele Albe, Piatra Roșie.

 

 

 

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – formator în informație energetică și extrasenzorial, specialist în energoterapie, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării; descrierea obiectivelor; MEDITAȚII; tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”; tehnici de scanare informațională și călătorii spațio-temporale; channeling; tehnici de echilibrare energetică și autovindecare; identintificare și vindecare de frici, activări ADN. 

Atentie, aceasta tabără inițiatică se realizeaza cu un număr restrans de persoane – maxim 12 persoane. 

Locuri disponibile in aceasta călătorie inițiatică!

 Perioada:  27 decembrie 2020- 03 ianuarie 2021

Rezervari la:  0720 831 965

CONFERINȚE – CURSURI pentru Suflet susținute de Dimitria PUCHIU în perioada deplasării

Tarif =  2554  lei/persoana in camera dubla/tripla; In camera dubla vor avea prioritate cuplurile.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 1564  lei / persoana /camera single, in limita locurilor disponibile.

Reducere 324 lei / persoana pentru o singura camera dubla cu paturi separate care are WC, chiuveta si bideu in camera, iar dusul se afla în afara camerei la parterul clădirii.

Locuri disponibile in aceasta calatorie initiatica!

Inscrierile se realizeaza doar in momentul achitarii.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita pentru ziua in care doresc sa participe suma de 604 lei / persoana/zi.

Persoanele care vin cu masina personala si doresc sa participe la programul taberei vor achita tariful taberei integral.

Sedinte individuale de energoterapie 250 lei/persoana/sedinta de 30 minute– la cerere cu programare in limita timpului disponibil. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucurestiului.

Sedintele individuale se fac in limita timpului disponibil cu programare!

IMPORTANT: In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa imbarcam de pe traseu si persoane din Pitesti si Rm. Valcea.

Imbarcarea / debarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti si Rm. Valcea.

Program tabara initiatica:

Ziua 1– 27 decembrie 2020

Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord (in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Costesti.

*Va mentionam ca nu vom face pauza pentru servirea mesei de pranz. Va recomandam sa aveti pachet cu mancare si apa pentru ziua deplasarii. Cand ajungem la pensiune (dupa amiaza) si pe perioada sederii la Costesti se poate servi masa la pensiunea in care stam cazati.

Cazare pe toata perioada taberei in Costesti. *Cazare la pensiune 3* in camere cu pat matrimonial, baie si TV. O singura camera (cu tarif redus) pe care am numit-o „Camera Fericirii” are doua paturi separate, cu WC, chiuveta si bideu in camera si dus în afara camerei la parter.

Incepand cu Tabara de Revelion 2016, programul din perioada desfasurarii acesteia este unul flexibil, pentru a observa frumusetea manifestarii sincronizarii Creatoare. In functie starea vremii, stabilim la fata locului ordinea vizitarii obiectivelor propuse.  Printre obiectivele pe care propunem sunt: Sarmizegetusa RegiaCetatea si templele de la CostestiFetele Albe, Blidaru și Piatra Roșie. Pe parcurs vor fi si alte surprize premeditate si nepremeditate de catre organizatori. La toate acestea se adauga atmosfera care se creaza si datorita participantilor: armonie, buna dispozitie, activitati spontane, creativitate, gandire pozitiva etc. In acest sens, va indicam sa vedeti FOTOGRAFIILE si INREGISTRARILE VIDEO din perioada REVELIONULUI 2015 / 2016 pentru a intelege ce inseamna o tabara reusita. De exemplu, in anii trecuti am mers de doua ori la Sarmizegetusa Regia : inainte de Anul Nou si dupa Anul Nou; am urcat pe zapada la Fetele Albe, Piatra Rosie si Blidaru.

Si anul acesta vrem sa repetam aceasta experienta minunata care ne ofera un start excelent in Anul 2021.

REVELION – LA MULTI ANI 2021!

Va propunem sa petreceti trecerea dintre ani intru cadru rustic in zona cetatilor dacice, la Costesti.

In seara de Revelion rugam participantii sa fie costumati in straie populare traditionale romanesti sau albe cat mai asemanatoare cu cele ale dacilor. Cei care nu au posibilitatea sa vina astfel costumati, pot petrece seara intr-o bluza/ camasa/ rochie de culoare ALBA.

La miezul nopții, în momentul punții dintre ani, Dimitria susține o meditație în jurul Focului Sacru și transmite prin sesiune de channeling informații și mesajele destinate fiecărui participant.

Ziua 8: – 3 ianuarie 2021

La ora 10:30 se  elibereaza camera si plecam spre Bucuresti.

*Va mentionam ca nu vom face pauza pentru servirea mesei de pranz. Va recomandam sa aveti pachet cu mancare si apa pentru ziua deplasarii.

 In Bucuresti, debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

 Servicii incluse in tarif:

 • CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii;
 • MEDITATII;
 • tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”;
 • tehnici de scanare informațională și de realizare a călătoriilor spațio-temporale;
 • comunicari de la Entitatile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE și echilibrare energetică;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVAREA ADN;
 • identificarea si vindecarea de frici;
 • coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica,medium, scriitor, realizator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV;
 • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
 • cazare la pensiune 3*  in camere cu pat matrimonial, baie si TV. O singura camera (cu tarif redus) are doua paturi separate, cu WC, chiuveta si bideu in camera si dus la parter.

 In tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 604 lei / persoana.
 • Sedinte individuale de energoterapie 250 lei / sedinta de 30 minute – la cerere.
 • mesele din perioada taberei si MASA DE REVELION;
 • bauturile;
 • transport din alte orase din tara catre locul de imbarcare.

Conditii inscriere:

 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 50%. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de  15 august 2020. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Anularile solicitate de turist pana in data de 15.08.2020 se penalizeaza cu 50%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.
 • Locurile in microbuz / autocar vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii. In concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai in FATA trebuie sa se inscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 7 persoane.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 15 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

IMPORTANT!

 • ACEASTA DEPLASARE INITIATICA ESTE O CALATORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Cand te intorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 • In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Pe intreaga perioada a taberei vom sta cazati in aceeasi pensiune 3*. Repartitia participantilor in mașină se va face in functie de momentul inscrierilor. Camerele single se alocă in functie de disponibilitate. In situatia in care persoanele au optat pentru tariful de camera dubla/tripla si o persoana ramane fara partener de camera, atunci agentia isi rezerva dreptul de a o repartiza intr-o camera tripla indiferent de momentul inscrierii.
 • !  La imbarcare, daca organizatorul constata ca o persoana  nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sanatate fizica sau psihica etc.) are dreptul sa refuze participarea acestei si ii va inapoia contravaloarea deplasarii.
 • ! IN SITUATIA IN CARE ORGANIZATORUL CONSTATA IN TIMPUL CALATORIEI CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASARII INITIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZATOR, ACESTEA VOR FII LASATE LA MASINA SAU INTR-UN ALT LOC LA INCEPUTUL TRASEULUI FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  EXCURSIEI SI  VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

Atentionare!!!

! Persoanele care se inscriu in aceasta excursie trebuie sa aiba in vedere ca traseul catre  Sarmizegetusa Regia presupune si o portiune de drum forestier care trebuie parcursa pe jos, in zona muntoasa, aproximativ o ora la dus si o ora la retur.  Recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte ( BOCANCI ) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (CONCERTE, SEMINARII, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: conferinta, seminar, dezbateri libere, consultatii, precum si de energia specifica a  locurilor.

Iarna energia este mult mai intensa decat in alte perioade ale anului si astfel beneficiile celor care ajung la Sarmizegetusa Regia acum sunt mult mai ample. Una dintre deplasarile noastre aici iarna (februarie 2012) am descris-o intr-unul din articolele scrise si postate AICI.

Aceasta deplasare este o calatorie complexa si depaseste latura turistica deoarece iti ofera posibilitatea sa iti imbogatesti cunoasterea prin prisma propriei trairi si revelatii.

Precizam ca, Agentia de Turism Interad ofera posibilitatea excursionistului sa descopere “Maestrul din el” si sa recapete increderea in propria persoana.

Despre cetatile dacice din Muntii Orastiei, precum si despre alte locuri incarcate energetic din Romania, unde cei care doresc pot gasi raspunsurile si “cheia” propriei evolutii.

NOTA:

IMAGINI IN PREMIERA CU O ENTITATE DIN ALTA LUME la Sarmizegetusa Regia au fost prezentate in cadrul Emisiunii TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE din 16 mai 2014 “Sfere de lumina. Aparitii din alte lumi.”

Organizator tabere, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere la centrele energetice:

 Agentia de Turism INTERAD  & TRAVEL INFINIT

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)