22 august 2024 – Călătorie inițiatică pe Vârful COLȚII ȚAPULUI cu Dimitria Puchiu

Obiective :

Vârful Colții Țapului – Bucegi

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURS DINAMIC – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Călătoria inițiatică are loc VINERI, în data de:  22 AUGUST 2024

Această călătorie inițiatică o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ANUL 2024!

Programul călătoriei inițiatice se desfășoară pe parcursul unei singure zile cu activitățile specificate.

Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire pentru pornirea pe traseul montan.

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

IMPORTANT:

 • Traseul spre Vârful Ocolit este parcurs pe jos. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: bocanci de munte (încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca, NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ), îmbrăcăminte pentru munte, fluier cu șnur pentru a fi agățat la gât, rucsac care să conțină: pelerină de ploaie, bluză/e de schimb, lanternă frontală,  apă, gustări pentru o zi de drumeție, dulciuri. Tot ceea ce luați în rucsac trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac. ! Atentionare: Adidași, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului.
 • Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi mai ușor pe traseu.
 • Vă recomandăm să vă luați alimente și apă pentru o zi.
 • Gradul de dificultate al traseului ales de Dimitria către vârf este unul MEDIU, astfel încât pot face față efortului fizic și persoanele fără o condiție fizică specială. Traseul se parcurge tur-retur pe parcursul unei zile.

!! Atentionare:  Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate să se întoarcă singure și pe propria răspundere la mașina personală sau într-un loc sigur indicat până la întoarcerea grupului de pe traseu, fără a se returna contra valoarea programului. Acestea vor fi direct răspunzătoare de eventualele consecințe.

Vârful Colții Țapului a atras atenția cunoscătorilor, trăitorilor și persoanelor care au activate abilitățile extrasenzoriale încă din vremuri îndepărtate. 

Acest munte a chemat la sine spre a-și împărtăși tainele pe câțiva aleși printre care:

– o scriitoare, exploratoare pasionată a Bucegilor și o inițiată în tainele ezoterismului – Bucura Dumbravă ( Fanny Seculici ) în cinstea căreia un munte din Bucegi, Vârful Ocolit, care este un punct energetic important al României îi poartă numele;

– Regele Carol I care alege să fixe o tabără și să înnopteze o noapte pe Vf. Colții Țapului la îndrumările Bucurei Dumbravă;

– călugări – pustnici din Bucegi, din zona Peșterii Ialomiței alegeau adesea să se retragă pe Valea Horoabei spre Vârful Colții Țapului.

Oare ce vibrații și energii are acest munte de-l face să fie SPECIAL ? Ce ascunde, ce provocări are pregătite, ce mesaje are pentru OM, misteriosul vârf?

După prăbușirea elicopterului israelian în zona Vârfului Colții Țapului din 26 iulie 2010 acest munte a stârnit și mai mult curiozitatea celor interesați de fenomene paranormale cât și a căutătorilor de senzațional.

Descifrăm, prin scanări informaționale și călătorii spațio-temporale, o parte din misterele civilizațiilor extraterestre care conlocuiesc cu noi pe Pământ din timpurile îndepărtate.

Înainte de a veni împreună cu noi călăuziți de Dimitria, întreabă-te : „TU DE CE VREI SĂ FACI ACEST DRUM PE VÂRFUL COLȚII ȚAPULUI?”

Fiecare deplasare pe acest traseu este UNICĂ, iar prin intermediul stărilor de conștiință extinsă pe care le realizăm avem acces la informații surprinzătoare despre noi și alte civilizații pământene sau extraterestre.

Dimitria coordonează meditații în aceste locuri cu efect transformator: echilibrări energetice, activări ale structurii energo-informaționale menite să faciliteze conștientizări și descoperirea abilităților extrasenzoriale.

Pe parcursul deplasării se transmit informații practice, tehnici utile pentru viață, descoperi potențialul interior și multe alte beneficii care sunt menite persoanelor prezente, în funcție de nivelul lor vibrațional, spiritual.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Data în care are loc călătoria inițiatică, JOI: 22 AUGUST 2024

Tarif pentru ghidaj și informații = 903 lei / persoană

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 350 lei / persoană și se adaugă la tarif pentru ghidaj și informații.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Același tarif va fi achitat și de către copii sau persoanele care însoțesc participantul/ participanții pe traseu, chiar dacă stau la distanță de grup sau spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

* PRECIZĂRI IMPORTANTE PENTRU CEI CARE DORESC SĂ PARTICIPE în TOATE CELE TREI CĂLĂTORII DIN BUCEGI din zilele de 20, 21 și 22 august 2024: 

1*. Dacă doriți să participați și în celelalte două călătorii inițiatice din Bucegi, în ambele sau una dintre ele (respectiv din 20.08.2024 – Călătoria inițiatică: Gura de Rai și Peștera Ialomiței și/sau din 21.08.2024 – Traseul inițiatic: Peștera-Sfinx-Omu, Vf. Ocolit, Vf. Găvanele, Locul de Acasă, Mecetul Turcesc, Valea Obârșiei Ialomiței), aveți posibilitate să stați cazați în zona Peștera – Padina, deoarece în toate aceste trei călătorii pornim pe trasee din zona Peștera și astfel o să vă fie mai ușor ne mai făcând drumul dus-întors, București – Peștera. Rezervările la unitățile de cazare le faceți personal direct la hotel/ pensiune / mănăstire. Noi nu includem și nu ne asumăm efectuarea rezervărilor de cazare.

2*. Tariful pentru transport se achită integral pentru fiecare zi, indiferent dacă se parcurge cu mașina doar un sens de mers.

3*. Se achită integral contravaloarea transportului pentru două zile (adică 750 lei/persoană), așa cum este specificat în programul deplasărilor, în cazul celor care optează pentru două călătorii (20.08.2024 și 21.08.2024 sau 21.08.2023 și 22.08.2024) dintre cele trei călătorii și stau cazați în zonă.

4*. Se achită integral contravaloarea transportului pentru prima zi, 20.08.2024 și ultima zi, 22.08.2024 (adică în total pentru transport 700 lei/ persoană), în cazul celor optează pentru toate cele trei călătorii din 20, 21 și 22 august 2024 și stau cazați în zonă.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA CĂLĂTORIEIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • TEHNICI de accesare a informațiilor benefice, SCANĂRI INFORMAȚIONALE, VIZUALIZARE LA DISTANȚĂ;
 • “Inițierile Locurilor”;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOAȘTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 350 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice (unde există);
 • ghid vorbitor de limba engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană – pentru turiștii străini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 30.06.2024 se penalizează cu 30%, iar anulările după aceasta data se penalizează 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulări NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte călătorii vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în mașină vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • La începerea călătoriei, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea călătoriei.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • În cadrul călătoriei acceptăm să participe și copii însoțiți de adulți.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.


Vă invit să veniți împreună cu mine și în călătoria inițiatică pe care o organizez O SINGURĂ DATĂ PE AN în data 16 AUGUST 2023 pe „TRASEUL INIȚIATIC DIN BUCEGI: PEȘTERA – SFINX – VF. OMU” cu trecere prin „LOCUL DE ACASĂ” 

Despre revelația și trăirea din „LOCUL DE ACASĂ” din Bucegi am vorbit în cadrul Conferinței de la Body Mind Spirit pe care am susținut-o în data 21 februarie 2016. Vă invit să vizionați înregistrarea „Experiențe din Lumea de Dincolo”:

Vă recomandăm să:

1.Să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)