21 IULIE 2024 – Călătorie inițiatică „Energia FEMININĂ și MASCULINĂ, echilibrări energetice în PEȘTERA MUIERII și PEȘTERA POLOVRAGI”. Cursuri și tehnici de dezvoltare personală cu Dimitria Puchiu.

Obiective turistice:

 • Peștera Polovragi – „Peștera lui Zalmoxe” – „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor”
 • Peștera Muierii;
 • Ceramica de Horezu (opțional);
 • Trovanții din Costești (opțional);

„AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Călătoria inițiatică de o zi, duminică:   21 IULIE 2024 în vibrația LUNII PLINE

IMPORTANT:

 • În această călătorie pot participa și PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ sau FĂRĂ CONDIȚIE FIZICĂ, pentru că vor fi doar plimbări lejere prin galeriile amenajate ale peșterilor și de la mașină către obiective.
 • Nu se solicită echipament, fiecare participant poate veni îmbrăcat cu o vestimentație comodă.

ATENȚIE:

*Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Programul călătoriei inițiatice se desfășoară pe parcursul unei singure zi cu activitățile specificate.

Programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Trebuie să fiți echipați pentru vizitarea peșterilor cu îmbrăcăminte călduroasă sport: pantaloni și să aveți la îndemână o geacă mai groasă (indiferent de starea vremii e recomandată pentru peșteră).

Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare pentru ziua deplasării.

Vom vizita: Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor” și Peștera Muierii 

Cei care doresc să-și găsească perechea, ursitul/ ursita în această zi când au posibilitatea să transmită gândul lor spre a atrage persoana iubită. De asemenea, cei care deja au format un cuplu pot să-și vindece relația și să echilibreze legătura energetică bazată pe sentimente sincere de iubire. Prin activările coordonate de Dimitria poți să beneficiezi de fluxurile energetice spre a materializa tot ceea ce îți dorești pentru SĂNĂTATEA, VIAȚA TA PERSONALĂ și PROFESIONALĂ. În această zi, prin contextul pe care-l creează Dimitria în tipul călătoriei, în ființa ta au lor transformări prin armonizarea energiilor feminine cu cele masculine.

Prin această Călătorie inițiatică au loc echilibrări energetice în PEȘTERA MUIERII și PEȘTERA POLOVRAGI, beneficiind și de vibrația LUNII PLINE din această zi.

Prin vizitarea celor două peșteri într-o singură zi vom realiza o echilibrare energetică a corpurilor noastre în câmpurile de manifestare ale ENEGIEI MASCULINE din Peștera lui Zalmoxe (Polovragi) – “Peștera Vindecărilor și Vindecătorilor” cu cele ale ENERGIEI FEMININE din Peștera Muierii.

Energia binefăcătoare a acestei zone a Polovragiului a atras din cele mai îndepărtate timpuri vraci, inițiați și frați din spații îndepărtate ale Universului.

Peștera Polovragi mai este cunoscută și sub numele de „Peștera lui Zalmoxe” pentru că aici Zalmoxe s-a retras pentru trei ani și astfel omul s-a transformat în Zeu.

Denumirea de: „Peștera Vindecărilor și a Vindecătorilor” dată Peșterii Polovragi  a fost creată de Dimitria în urma amprentelor energetice pe care le-a identificat în aceste locuri.

Peștera Muierii este spațiul sacru al lui Bendis unde Preotesele lui Bendis realizau inițieri și ritualuri de activare și echilibrare a energiilor feminine și a feminității, fertilității, ritualuri de sănătate, de dragoste prin binecuvântarea cuplurilor.

Puterea energetică transformatoare și vindecătoare a peșterilor o susține pe Dimitria în meditațiile cu efect terapeutic pe care le realizează.

În timpul călătoriei aveți ocazia să aflați informații inedite pe care Dimitria nu le expune publicului larg (ci doar PARTICIPANȚILOR SELECȚIONAȚI în acest circuit inițiatic) și care nu sunt făcute publice prin diversele surse (media, internet, scrieri…).  Astfel, ai parte de un ghidaj care îți dezvăluie din tainele Universului și îți poate schimba perspectiva asupra GENEZEI, a ceea CE EȘTI ȘI CINE EȘTI ca FIINȚĂ OM și SUFLET-SPIRIT, a istoriei și a sistemelor de toate tipurile, a REALITĂȚII și a VIEȚII…

Ești pregătit pentru toate acestea ? 

Atunci te poți înscrie în această călătorie inițiatică, precum și în celelalte programe, deplasări și tabere inițiatice pe care le organizează Dimitria Puchiu – specialist în informație energetică și extrasenzorial.

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare.0 Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

!Atentionare:

! Este bine să aveți haine de schimb și să aveți haine mai groase (NU pantaloni scurți și sandale), pentru că stăm în peșteră temperatura este între 7 și 10 grade Celsius indiferent de anotimp.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Data în care are loc călătoria inițiatică, duminică: 21 IULIE 2024 

Tarif pentru ghidaj și informații = 700 lei / persoană

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Deci, pot participa și persoanele care vin cu mijloacele personale de transport.

Tariful pentru transport = 300 lei / persoană și se adaugă la tarif pentru ghidaj și informații.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Același tarif va fi achitat și de către copii sau persoanele care însoțesc participantul/ participanții pe traseu, chiar dacă stau la distanță de grup sau spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 300 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 01.07.2024 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale, iar anulările după aceasta data se penalizează 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

Vă invit să vizionați emisiunea online pe care am realizat-o pe canalul meu de Youtube Dimitria Puchiu în data de:

6 aprilie 2020  cu Meditația nr.22 – Conexiune cu civilizațiile extraterestre la Polovragi

7 aprilie 2020 care include MEDITAȚIA DE VINDECAREA ÎN PEȘTERA POLOVRAGI – „PEȘTERA VINDECĂRILOR ȘI A VINDECĂTORILOR” cu transpunere în PEȘTERA POLOVRAGI:

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)