2 MARTIE 2024 – CURS IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE și TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ cu Dimitria Puchiu la BUCUREȘTI

EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE”

–  CURS DE DEZVOLTARE PERSONALĂ: IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE și TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ

BUCUREȘTI, 2 MARTIE 2024

Lector Dimitria PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial; autoarea cărților din seria „Calator in Infinit”„Primii pasi”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling in locuri energo-informationale”– vol.III, „Noi si Civilizatiile Extraterestre”– vol.IV, „Constiinta informatia meditatia” – vol.V.

Vă împărtășesc o parte din cunoașterea revelată și sub forma “Cursurilor de dezvoltare personală EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE” – la care puteți participa FIZIC în București.

Prin PARTICIPAREA FIZICĂ ÎN SALA DIN BUCUREȘTI, Energia și Vibrația creată în sală vă facilitează trăirile, conștientizările și puteți simți mult mai puternic transferul energo-informațional, decât la distanță.

Deși Călătoriile Inițiatice pe care le organizez includ și cursuri cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o variantă dinamică și transmit din informațiile accesate direct în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea conștientizată prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele zone.

Toate informațiile rămân active în ADN-ul participanților, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională – ADN-ul ELECTRIC.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale (ADN-UL ELECTRIC) până la nivel celular în ADN-ul GENETIC.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă pentru a vă fi mai ușor să vă “Amintiți CE și CINE SUNTEȚI”

 *Sesiunea cu prezență FIZICĂ  „EVOLUȚIE PRIN CUNOAȘTERE” cuprinde DOUĂ CURSURI: AUTOVINDECAREA (10.02.2024) și TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ – IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE (02.03.2024)

Vă aștept în sala de curs din București în data de 2 MARTIE 2024, sâmbătă  la Cursul IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE și TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ Ora de începere 10:00 și se încheie la 14:30.

TAXA DE PARTICIPARE : 520 lei / persoană

IMPORTANT:

  • ÎN CADRUL CURSULUI ARE LOC O MEDITAȚIE cu prezentarea TEHNICII, timp în care are loc și o TERAPIE COLECTIVĂ!
  • TEHNICA DE AUTOVINDECARE A FOST REVELATĂ ȘI EXPERIMENTATĂ DE CĂTRE MINE   ÎNTR-UN MOMENT DIFICIL DIN VIAȚA MEA!
  • Ca suport pentru curs vă recomand cumpărarea celor 5 cărți din seria CĂLĂTOR ÎN INFINIT – autor Dimitria Camelia Puchiu. În Cartea a doua – „FIII LUMINII” din seria „Călător în Infinit” regăsiți mai multe TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ și vă sugerez să citiți cu atenție inclusiv meditațiile din toate cărțile seriei, pentru că au fort transmise din alte câmpuri informaționale, în cadrul sesiunilor de channeling, într-un mod fin și subtil diverse tehnici pe care le puteți integra și utiliza. Pentru comandarea cărților sunați la 0720831965. Cărțile pot fi cumpărate și în ziua cursului direct de la mine în sală, împreună cu o dedicație din partea mea.
  • Recomand participarea la acest curs și persoanelor care au mai participat și în anii trecuți la CURSUL IDENTIFICAREA ATACURILOR ENERGETICE ȘI TEHNICI DE PROTECȚIE ENERGETICĂ, deoarece așa cum bine știți eu NU PREZINT INFORMAȚIA DUPĂ UN ȘABLON! Transmit o informație VIE inspirată, revelată spontan, adaptată persoanelor prezente în sală în funcție de contextul creat la care concură foarte mulți factori. Trăirile mele și ale participanților sunt în continuă dinamică!

În această zi beneficiem de vibrația Lunii Noi care ne susține în procesul de echilibrare energetică și regenerare.

Detalii înscriere :  0720 831 965

INFORMAȚII DESPRE DESFĂȘURAREA CURSULUI:

  • Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.
  • Detaliile pentru efectuarea plății se vor comunica celor interesați să participe.
  • Ora de începere a cursurilor este  ORA 10:00 și intrarea în sală începe de la 09:45.
  • Cursul durează aproximativ 4 ore.
  • Adresa locației din București unde se vor desfășura cursul va fi comunicată persoanelor înscrise după efectuarea plății.

Vă invit să vizionați o scurtă descriere a Cursului AUTOVINDECAREA:

Va recomandam să:

1.vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

2.  Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!