Sacrificarea

+

+

+

+

+

+

+

În Vinerea Mare, Spiritul lui Emanuel s-a ridicat la Ceruri!
Încă un Spirit al Luminii, prin transcenderea Timpului și a Spațiului Unimii, a ales întruparea în această Lume pentru a aduce Cunoașterea Marii Conștiințe spre susținerea Sufletelor noastre aflate în căutarea experimentării Esenței.
În limitarea lor, oamenii preferă să sacrifice pe toți cei ce vin să le deschidă Calea spre Lumina Lăuntrică și descoperirea a CEEA CE SUNT.
Să manifestăm respectul, măcar pentru o clipă în această zi a tristeții și neputinței înțelegerii noastre umane, intrând în rezonanță cu pacea eliberatoare a Lumii de Dincolo în care EL, EMANUEL- IISUS s-a reintegrat.
Oare noi cei din viitor vom înțelege și prețuii, fără a mai fi nevoie de jertfa de sânge a unui Spirit Întrupat, indiferent sub ce nume se va manifesta, care din timp în timp coboară în această realitate dimensională spre evoluția civilizației umane?
Religia a oferit o explicație convenabilă și ipocrită pentru o crimă justificată chipurile în numele unui “ideal de mântuire”(ideal creat/inventat tot de doctrină pentru înrobirea și manipularea maselor neștiutoare). Așa s-a dat un sens unei injustiții provenite din incapabilitatea (prostia) și limitarea gândirii umane, încercându-se să fie absolvit omul de sentimentul de vinovăție pentru crucificarea lui Iisus.
Dacă majoritatea Sufletelor întruparea aici ar fi fost mai evoluate nu s-ar mai fi pus problema sacrificării.
Prin urmare, de fiecare dintre noi depinde ca istoria să nu se mai repete!
Avem șansa să schimbăm realitatea acestei civilizații dacă învățăm din greșelile trecutului, iar prin cunoaștere reușim să ne eliberăm și să ne elevăm spiritual.
PRIN SĂRBATORIREA ÎNVIERII SĂ RECREEM și TRĂIM PROGRAMUL TREZIRII CONȘTIINȚEI !
Dimitria Camelia Puchiu
30 aprilie 2021