Iarna la Sarmizegetusa Regia

TABARA SPIRITUALA DE AUTOCUNOASTERE 31 IANUARIE 2013

Tabara spiritualitate Interad Cornet

In data de 31 ianuarie 2013 am pornit din Bucuresti spre centrul sacru al strabunilor nostri din Muntii Orastiei.

Traseul ales a fost pe Valea Oltului unde am vizitat Manastirea Cozia si – prima surpriza a deplasarii – Manastirea Cornet.Tabara spiritualitate 2 Interad Cornet

Desi nu era programata oprirea la Cornet, in momentul in care am plecat de la Cozia, am simtit prezenta unei Entitati de Lumina care ne-a transmis ( sotului meu si mie) ca ne asteapta la Manastirea Cornet.

Amandoi am simtit ca trebuie sa poposim cu grupul la stravechea manastire de pe malul Oltului.

Cand am intrat in biserica toti cei din grup au simtit harul acesteia si o caldura care iti mangaia sufletul. Pe fresca de deasupra catapetesmei era pictat Dumnezeu Tatal in interiorul unei Stele cu opt colturi (simbol stravechi foarte puternic), pe un fundal rosu.

Tabara de spiritualitate si autocunoastere Prislop saivanul dacicAceasta reprezentare a Tatalui este unul din elementele de originalitate al acestei biserici care se suprapune pe trairea intensa de comuniune cu Dumnezeu pe care au avut-o toti cei din grup.

Dupa pauza de masa, am continuat drumul si ne-am oprit la Manastirea Prislop unde se odihneste pentru vesnicie “Sfantul din Ardeal” – Parintele Arsenie Boca.

Dupa ce fiecare dintre noi s-a recules la mormantul Parintelui, am urcat la Grota Sfantului Ioan de la Prislop si am intrat in biserica manastirii unde se afla catapeteasma pictata de Parintele Arsenie Boca si lespedea de mormant a Domnitei Zamfira (a doua ctitorita manastirii).

Tabara de spiritualitate si autocunoastere Sarmizegetusa Regia InteradIn incinta manastirii se afla saivanul dacic facut de Parintele Arsenie Boca pe care pentru prima data am reusit sa-l fotografiem si sa intram in interiorul lui si astfel am avut parte de a doua surpriza a calatoriei.

Seara am ajuns la Pensiunea Cotiso unde in fata semineului ne-am ascultat istorisirile dupa prima zi incarcata de frumosul emotiilor si cunoasterii dobandite.

Vineri, 1 februarie 2013 a debutat cu o noua surpriza. Prietenul nostru din Hunedoara ne-a insotit la Sarmizegetusa Regia si datorita faptului ca nu era zapada foarte mare am urcat cu masina cat mai aproape de cetate.Tabara de spiritualitate si de autocunoastere Interad Sarmizegetusa Regia

Astfel, am avut mai mult timp disponibil pentru a sta in zona sacra a Templelor de la Sarmizegetusa Regia si fiecare din noi a putut sa simta energia locului, sa se reculeaga, sa vada vestigiile cetatii si “sa-si incarce sufletul” cu frumusetea locului.

Iarna energiile sunt mult mai ample decat in celalte perioade ale anului, dar de acest lucru va veti putea convinge si bucura, mergand impreuna cu noi in tabara pe care o organizam de Revelion 2014 – “Vatra strabunilor la puntea dintre ani” DETALII REVELION

Concert Gheorghe Iovu Interad Tabara spiritualitate si de autocunoastereSeara participantii in aceasta tabara au beneficiat de surpriza oferita de Domnul Gheorghe Iovu – Concert de meloterapie si a anuntat ca in tabara pe care o organizam in perioada 18 – 21 aprilie 2013 la Sarmizegetusa Regia DETALII TABARA 18 aprilie 2013 va lansa in cadrul concertului, pe care il va sustine pentru cei inscrisi in excursie, melodia “Intoarcerea dacilor”.

Aceasta melodie “a fost transmisa” si a prins contur tot aici la Pensiunea Cotiso, cand  Domnul Iovu a fost alaturi de noi cu ocazia taberei organizate de agentia noastra in 19 – 22 iulie 2012.

Tabara Interad CostestiA treia zi, sambata, 2 februarie 2013  am urcat la Cetatea dacica si templele Cetatuie (Costesti) si am avut placerea sa se alature grupului familia Domnului Gheorghe Iovu. In fiecare templu trairile si revelatiile sunt diferite.

Am sesizat o “specializare” a fiecarui templu, pe un anumit domeniu, fapt relatat si de cei cu care am ajuns aici.

Ceea ce am constatat in decursul timpului si prin confirmarile pe care le-am primit de la participanti este incurajator pentru evolutia societatii: indiferent de nivelul evolutiv si de gradul de trezire al constiintei, toti cei care au ajuns in aceste locuri au simtit si au constientizat existenta unor informatii care strabat planurile, dimensiunile.

Acestea vin si se lasa constientizate fie pe loc, fie in timp, probabil in functie si de deschiderea si capacitatea de perceptie a fiecarui om.

Important de retinut este faptul ca, entitatile din Planurile Superioare permit accesul la informatii, care ne pot ajuta sa gasim raspunsurile la problemele care ne preocupa, intr-un mod bland, fara a soca sau dezechilibra, conform nivelului evolutiv al fiecarui om si intr-o sincronizare perfecta cu Tot Ce Exista.

Tocmai datorita acestei intelegeri, noi lasam pe fiecare participant sa se regasesca si sa perceapa in mod direct propriile trairi si revelatii.

Tabara de autocunoastere si spiritualitate Pensiunea Cotiso Costesti gratar InteradPentru cei care vor sa-si impartaseasca impresiile si trairile bucuria este cu atat mai mare cand constata ca ceea ce au constientizat se confirma si de catre ceilalti.

Exact ca intr-un puzzle in care fiecare gaseste o piesa care ne ajuta sa intregim imaginea de ansamblu.

In fiecare seara am stat in jurul focului, am facut gratar si am baut o cana de vin fiert. S-au infiripat discutii pe marginea unor subiecte interesante in care toti ne-am impartasit punctele de vedere si ne-am imbogatit cunoasterea.Tabara de spiritualitate si de autocunoastere semineu pensiunea Cotiso Interad

Poarta sarutului InteradDuminica, 3 februarie 2013 in drum spre casa am trecut prin Targu Jiu si am vizitat Ansamblul Brancusi.

Coloana Infinitului ne-a impresionat inca o data prin frumusetea si puterea aurei sale pe care toti au observat-o.

Aura Coloanei Infinitului este usor de vazut chiar si de cei care nu au extrasenzorialitatea deschisa sau dezvoltata. Constantin Brancusi a lasat posteritatii o “Porta de comunicare cu Alte Lumi” prin ansamblul creat: Masa Tacerii, Poarta Sarutului, Coloana Infinitului si Masa Singuratica.Coloana Infinitului Interad

Pe tot parcursul calatoriei au avut loc dezbateri libere prin care cu totii ne-am imbogatit cu inca un pic de Cunoastere si Autocunoastere.

Aceste tabere sunt de fapt conferinte intr-un format dinamic si interactiv care depasec cu mult standardul unei excursii turistice.

In acesta deplasare, din prima si pana in ultima zi, revelatiile si constientizari au fost centrate pe Creator – Dumnezeu Tatal si Creatia Sa.

Chiar inainte cu cateva zile inainte de plecarea in acesta tabara am simtit si toate premonitiile ma avertizau ca va fii o calatorie deosebita, cu trairi si constientizari unice.

CA SA CREZI TREBUIE SA VEZI!

FOTOGRAFIILE REALIZATE IN TIMPUL ACESTEI TABERE, vin in completarea celor relatate.

Drepturi autor rezervate: Dimitria Puchiu – Specialist in bioterapie si info-energetica

Te invitam in URMATOARELE tabere la Sarmizegetusa Regia: