9 – 11 februarie 2018 Interad Travel Infinit la Body Mind Spirit Expo

În perioada 9 – 11 februarie 2018 Dimitria PUCHIU este prezentă în cadrul festivalului Body Mind Spirit Expo la Sala Palatului din București și vă așteaptă la standul Interad Travel Infinit, la standul 6TV și la Conferința de sâmbătă 10 februarie 2018 la Sala A (intrarea liberă), unde are loc lansarea cărții a doua „FIII LUMINII„ din seria „Călător în Infinit”. Pe întreaga perioadă a festivalului puteți afla detalii și să vă înscrieți în Călătoriile Inițiatice organizate și ghidate de Dimitria Puchiu în cadrul cărora aceasta susține cursuri de dezvoltare personală, meditații în locuri energo-informaționale din România, Grecia, Turcia și de asemenea, vă puteți înscrie la cursurile pe care le susține în București: AUTOVINDECAREA și VIZUALIZAREA LA DISTANȚĂ. Ambele cărți:  „Călător în Infinit – cartea întâi – PRIMII PAȘI”  și  „Călător în Infinit – cartea a doua – FIII LUMINII” autor Dimitria Puchiu pot fi cumpărate în perioada festivalului de la standul Dimitriei Puchiu – Interad Travel Infinit – și de la standul 6 TV. 

Număr de contact în perioada festivalului Body Mind Spirit Expo unde o puteți găsi pe Dimitria PUCHIU, să aflați orice informație despre activitățile pe care le organizează precum și programări pentru terapii, consiliere personală: 0720 831 965

În cele trei zile interactive beneficiați de relaxare, întâlniri cu terapeuți și mentori cunoscuți precum și achiziționarea de produse naturiste, cărți de spiritualitate și dezvoltare personală. 

Ajuns la cea de-a XXIII-a editie, festivalul este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, cărţi de succes, un eveniment plin de inovatie şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Vino la cel mai mare targ din Romania dedicat unei vieti sanatoase. Avand o istorie de 11 ani, Body Mind Spirit Expo este evenimentul ce reuseste sa stranga laolalta personalitati, servicii si produse din domenii care impreuna aduc echilibrul de care orice om are nevoie: trup, minte si suflet. Sanatatea fizica incepe cu sanatatea mentala, cu sanatatea spirituala.
Te asteptam la expozitie, la demonstratiile artistice si la conferintele noastre. Mai multe detalii pe www.bmse.ro

Trup, minte și suflet! Cele trei elemente ale omului, între care uneori e greu să stabilești un echilibru. Dar noi, echipa Body Mind Spirit EXPO, te putem ajuta. Vino la Body Mind Spirit EXPO pe 9-10-11 februrarie 2018, la Sala Palatului din București, pentru a descoperi secretele îngrijirii întreg corpului tău, de la minte, trup și până la sulfet. Cel mai mare târg dedicat unei vieți sănătoase din România, te așteptă cu brand-uri românești și internaționale consacrate, dar și apariții în premieră, conferințe de dezvoltare personală și demonstrații artistice la scenă. Intrarea este liberă!

Dacă ești interesat de unul dintre domeniile sănătății, frumuseții sau dezvoltării personale, aici le poți regăsi pe toate într-un singur loc!

Târgul, dedicat unei vieți sănătoase, te așteptă să-i descoperi cele trei zone care, puse împreună aduc echilibrul în viața ta:

  • Zona de expoziție te întâmpină cu: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, cărți de dezvoltare personală și spiritualitate, terapii alternative, cristale terepeutice, alimente raw-vegane și multe altele. Companii mari, producători și expozanți din toate colțurile țării și din străinătate, te așteptă cu oferte promoționale pregătite special pentru vizitatorii noștri. Vino alături de noi, să le descoepri!
  • Secțiunea de conferințe cu intrare gratuită unde vei avea ocazia să iei parte la prelegeri de dezvoltare personală, prezentări de produse și workshop-uri și să te întâlnești cu importante voci din domeniile târgului: pshihologi, nutriționiști, , astrologi, terapeuți și personalități publice care ne dezvăluie câteva amanunte din experiențele lor. Rita Mureșan, Roxana Iliescu, Camelia Pătrășcanu, Valeriu Pănoiu, Dimitria Puchiu, Cristian Pompei sau Geta Heimerl sunt doar câteva din personalitățile prezente la târg.
  • Zona demostrațiilor și momentelor artistice unde te vei putea relaxa luând parte la spectacole de dans, muzică, gismnastică sau yoga.

Dedicați de peste 10 ani misiunii noastre de a te ajuta să-ți descoperi echilibrul și pacea interioare, cu fiecare ediție sărim în ajutor acelora care se decid să pună sănătatea pe primul loc aceștia găsind la noi tot ceea ce le este necesar, de la alimnete, la cărți și până sfaturi utile și ajutor specializat.

Am pregătit o nouă ediție, așa că te așteptăm să ni te alături, pe 9-10-11 februraire la Sala Palatului din București, pentru o nouă seniune de relaxare, sănătate, frumusețe și dezvoltare personală!

Verifică aici progrmul expoziției, al conferințelor și al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!