4 – 6 octombrie 2019 Dimitria PUCHIU si Interad Travel Infinit la Body Mind Spirit Expo

Dimitria PUCHIU si Interad Travel Infinit va asteapta la:

Editia de toamna

a celui mai mare targ dedicat unei vieti sanatoase

care isi deschide portile pe

4 Octombrie, de la ora 12.

Intrarea este libera!

Vineri: 12:00-20:00,       Sambata: 10:00-20:00,     Duminica: 10:00-18:00

Sambata 5 octombrie 2019 de la ora 19:20 la Sala Palatului din BUCURESTI – Sala B va avea loc conferinta :

AUTOVINDECAREA, meditatie de REGENERARE

Intrarea este libera!

Speaker: Dimitria PUCHIU formator în informaţie energetică, specialist în terapie informaţională, medium, realizator al emisiunii Turism Spiritualitate Autocunoaştere – 6 TV, scriitor – autoarea seriei „Călător în Infinit”

Toamna aduce noua ediție a festivalului tău de suflet! Body Mind Spirit Expo te așteaptă la ediția cu numărul XXVI, ce va avea loc între 4, 5 și 6 octombrie la Sala Palatului din București.  Vino la Body Mind Spirit pentru a îți îngriji întreg corpul de la minte, trup și până la suflet si pentru a descoperi echilibrul din viața ta. Intrarea este liberă!

                       Ediția cu numărul XXVI te așteptă cu noi brand-uri, noi speakeri care vor susține workshop-uri pentru suflet și noi demonstrații de gimnastică, karate, yoga, meditatie și dans la scenă. Te așteptăm să descoperi toate cele trei zone ale târgului, dedicate unui stil de viată sănătos si echilibrat:

  • zona de expoziție cu degustare, vânzare și testare a produselor. Brand-uri românești și inetrnaționale au pregătit promoții speciale pentru această ediție și produse de foarte bună calitate. Te așteaptă alimente BIO, suplimente alimentare pe bază pe plante, produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală, cristale si multe altele.
  • zona de workshop-uri, unde mari speakeri din domeniul sănătății, frumuseții, dezvoltării personale și nu numai, te așteptă pentru a îți împărtăși amănunte interesante pentru starea ta de bine. Aici vei primi sfaturi de ingrijire personală, de dezvoltare sau poți afla amănunte neștiute despre tine până atunci.
  • zona de demonstrații artistice și sportive la scenă, unde te poți relaxa privind un spectacol de dans, o demonstrație de karate și autoapărare, sesiuni de meditatie si yoga, sau chiar participand la una dintre demonstrații alătui de instructori profesioniști. Cluburi de copii si ateliere de demonstrații, sesiune de karate și exerciții de autoapărare, spectacol de muzică atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, sunt doar câteva dintre cele pregătite pentru vizitatori.

          Body Mind Spirit încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul. Dacă și pe tine te preocupă sănătatea întreg trupului tău, Body Mind Spirit Expo este evenimentul la care trebuie să participi, între 4-6 octombrie, la Sala Palatului, din București!

Verifică aici progrmul expoziției, al conferințelor și al momentelor artistice: www.bmse.ro sau pe pagina noastră de Facebook!