12 – 14 octombrie 2018 Dimitria Puchiu si Interad Travel Infinit la Body Mind Spirit Expo

Body Mind Spirit EXPO

târgul dedicat unui stil de viață sănătos

Dimitria Puchiu si Interad Travel Infinit va asteapta pe parcursul celor trei zile de festival la stand impreuna cu Gheorghe Iovu, Miruna IovuGeta Heimerl, Valentin Gheorghiu . La stand veti gasi cartile  din seria “Calator in Infinit”: “Primii pasi” si ” Fiii Luminii” – autor Dimitria Puchiu; CD-urile cu muzica terapeutica si de relaxare a Maestrului Gheorghe Iovu. Cu aceasta ocazie va puteti inscrie in Calatoriile Initiatice si cursurile organizate de Dimitria Puchiu – formator în informație energetică; terapeut; medium; specialist în terapie informațională; autoarea cărții Călător în Infinit. Cartea întâi – Primii pași, Cartea a doua – Fiii Luminii ; organizator Călătorii Inițiatice în locuri energo-informaționale din Romania și străinătate; realizator al emisiunii TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOAȘTERE  difuzata in fiecare vineri la ora 18:00 la 6TV; Licențiată în Drept.

Luna octombrie aduce o nouă ediție proaspătă a târgului dedicat unui stil de viață sănătos, Body Mind Spirit EXPO, în perioada 12, 13, 14 octombrie 2018 la Sala Palatului din București.

Echipa Body Mind Spirit EXPO a pregătit o ediție specială cu noi invitați, noi companii și multe produse și servicii care vin în sprijinirea sănătății corpului, minții și spiritului tău. Aceștia te așteaptă să descoperi produse naturiste, suplimnete alimentare, produse de îngrijire și tratamente complementare într-o atmosferă destinsă și liniștită. Intrarea este gratuită și, în plus, vizitatorii vor beneficia de produse gratuite din gamele nou lansate ale celor mai renumite branduri.

Body Mind Spirit EXPO este cel mai mare târg dedicat stilului de viață sănătos și echilibrat, un eveniment aparte în România, unde voia bună, relaxarea și starea de bine a vizitatorilor sunt obiectivele esențiale ale organizatorilor.

Punem la dispoziția vizitatorilor noștri trei secțiuni de desfășurare a evenimentului, astfel încât fiecare vizitator ce ne trece pargul să poată găsi tot ce are nevoie: conferințe și workshop-uri cu intrare gratuită, pe teme diverse precum: astorlogie, desvoltare personală, psihologie sau nutriție, susținute de peste 40 de speakeri renumiți din țară.

Vineri 12 octombrie 2018 ora 12:00 Sala A  conferinta Dimitria PUCHIU – intrarea libera

Tema : PROTECȚIA ENERGETICĂ – meditație: TEHNICĂ DE AUTOAPĂRARE ȘI ANIHILARE A ATACURILOR PSI

Expoziție cu vânzare, astfel încât toți cei dornici și interesați de propria sănătate, cât și a celor din jur să poată lua acasă produsele care le vin în ajutor. Aici puteți găsi de la alimente naturale, ceauiuri, suplimente alimnetare pe bază de plante și produse alimentare raw-vegane, până la produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală și produse terapeutice. Târgul cuprinde peste 100 de companii expozante, branduri renumite, cât și mici producători locali, care au pregătit prețuri promoționale special pentru acestă ediție.

Demonstrații și momente artistice dedicate atât celor mici, cât și celor mari, unde fiecare vizitator are oportunitatea de a încerca diverse sporturi sau tehnici de a-și menține atât corpul, cât și mintea tinere. Peste 30 de școli de dans, cluburi sportive, ateleiere pentru copii vă așteapta la târg pentru o sesiune de bună voie și relaxare.

Te așteptăm la festivalul sănătății și al stării de bine! Dacă îți dorești un sfârșit de săptămână pozitiv, relaxant și revigorant, trebuie să ajungi în 12, 13 și 14 octombire la Sala Palatului din București.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site-ul : www.bmse.ro sau pe pagina de Facebook!

Intrarea este liberă!