11 – 13 octombrie 2013 Festivalul Body Mind Spirit – Bucuresti Sala Palatului

 

 

In data de 11 octombrie 2013, intre orele 12:00 – 17:00, ne intalnim la Sala Palatului (Bucuresti) la Body Mind Spirit Festival, standul Meloterapeutului Gheorghe IOVU, care va incanta pe vizitatori cu melodiile noului sau album”FIII LUMINII”.

Dimitria Puchiu poate oferii informatii detaliate celor interesati de programele taberelor si excursiilor initiatice, pe care le organizam la centre energetice si spirituale din Romania, Turcia si Grecia.

Avem noutati referitoare la TABERELE ANULUI 2014.

Tematica taberelor este AUTOCUNOASTEREA, DEZVOLTAREA PERSONALA, GANDIREA POZITIVA, IMPORTANTA “VIDECARII de frici si autolimitari”IN PROCESUL EVOLUTIV AL FIINTEI, VALOAREA STRABUNILOR SI A INFORMATIILOR PRIMORDIALE IN EVOLUTIA OMENIRII .

Formatul taberelor noastre este unul interactiv si sunt adevarate “CONFERINTE IN MERS”, care imbina cunostintele teoretice cu energia specifica locurilor. Participantii au ocazia sa observe si sa-si analizeze trairile si modul de manifestare, fapt ce ii ajuta in propriul drum evolutiv. Calatorind, te regasesti!

Aceste tabere sunt niste “provocari” pentru cei care doresc sa afle ADEVARUL despre ei insisi, avand ocazia sa si-l asume si sa actioneze in funcie de telul stabilit.

Iti propunem un “turism de aventura interioara”, in care factorii externi – precum efortul fizic depus in cadrul traseelor montane, situatiile neprevazute care pot apare datorita conditiilor meteo sau diferentelor de opinii dintre participanti, etc.- iti declanseaza anumite reactii interioare prin care poti “sa-ti intalnesti” adevarata fata. Astfel, poate incepe schimbarea ta daca esti onest fata de tine si iti asumi responsabilitatea gandurilor, vorbelor si actiunilor tale. Gasirea solutiei rezovarii problelor tale se afla in tine, depinde de tine sa o gasesti si sa o accepti.

Calatoria ta alaturi de noi este in dublu sens: unul in exterior si altul in interior… si astfel, pasind in locurile incarcate energetic propuse de noi, in aceste “porti” catre alte dimensiuni, intelegi cum “aceste locuri te schimba”.