7 iulie 2020 Invata sa te protejezi de atacurile energetice și vampirismul energetic – Curs cu Dimitria Puchiu

Curs pentru VIATA sustinut ONLINE!

Lector Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie, informatie energetica; autoarea cartilor din seria „Calator in Infinit”„Primii pasi”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling in locuri energo-informationale”– vol.III, „Noi si Civilizatiile Extraterestre”– vol.IV, „Constiinta informatia meditatia” – vol.V.

TEMA CURSULUI: Invata sa te protejezi de ATACURILE ENERGETICE și VAMPIRISMUL ENERGETIC

Cursul se susține ONLINE in data de 7 IULIE 2020. Link-ul de racordare se transmite după achitarea contravalorii cursului.

Ora de incepere a cursului 20:00 

Tarif = 404 lei sau 90 euro

Detalii inscriere la telefon:  0720 831 965

Acum a venit momentul sa va impartasesc o parte din cunoasterea revelata si sub forma “Cursurilor pentru Suflet online”.

Chiar daca, in cadrul Calatoriilor Initiatice sunt incluse Cursuri pentru Suflet cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală intr-o varianta dinamica si transmit informatii accesate in locuri energetice si informationale din Romania si strainatate, am ales sa daruiesc din cunoasterea primita prin accesarea Sursei, si celor care nu au avut posibilitatea sa fie cu mine in acele clipe.

Toate informatiile raman in voi active si vii, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informatii odata constientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informationale pana la nivel celular in ADN.

Prin urmare, va invit sa veniti cu Sufletul deschis pentru a retine in Structura voastra Informationala cunoasterea transmisa pentru a va fi mai usor sa va “amintiti CE Sunteti”

IMPORTANT: IN CADRUL  CURSULUI AU LOC MEDITATII  CU EFECT TERAPEUTIC !

Inscrierile la curs se realizeaza doar in momentul achitarii.

Detaliile pentru efectuarea platii  se vor comunica celor interesati. Plata se face in contul bancar al societatii.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor inscrisi.

Vă recomandam să:

1. Să vă abonați la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!