30 septembrie 2018 Brasov : Curs AUTOVINDECAREA – Dimitria PUCHIU

Curs: AUTOVIDECAREA

Brasov

30 septembrie 2018

 

 

 

 

Cursul este susținut de: – lector Dimitria Camelia PUCHIU – Formator în Informație Energetică,

– Specialist în Terapie Informațională si channeling – medium
– Licențiată în Drept
– Realizator al emisiunii „TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOAȘTERE” la 6TV
– Autoarea cărțiilor „Călător în Infinit – Cartea întâi PRIMII PAȘI” si „Călător în Infinit – Cartea a doua FIII LUMINII”
– Organizator Călătorii Inițiatice în locuri sacre energo-informaționale.

„Acum a venit momentul să împărtășesc și la Brasov o parte din cunoașterea revelată, prin Cursul AUTOVIDECAREA din seria “Cursurilor pentru Suflet”.

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse “Cursuri pentru Suflet” într-o variantă dinamică și transmit informații accesate prin channeling în locuri energetice și informaționale din România și străinatate, am ales să dăruiesc din Cunoașterea Universală primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să călătorească împreună cu mine, dar care sunt interesați de descoperirea POTENȚIALULUI INTERIOR, AUTOCUNOAȘTERE, DEZVOLTARE PERSONALĂ ȘI DE ACTIVAREA ABILITĂȚILOR EXTRASENZORIALE.

Inclusiv denumirea “Cursuri pentru Suflet” mi-a fost revelată într-unul din Locurile Sacre atunci când am cerut să fiu inspirată cum aș putea defini succint activitățile pe care le desfășor în această viață. Mesajul transmis de Ființe de Lumină din dimensiuni superioare, printr-o sesiune de channeling a fost: „Cursuri pentru Suflet, NU pentru Minte”. Deci, informațiile pe care le percep pentru a fi transmise sunt recepționate prin suflet (=Structura noastră Informațională care este veșnică și care ne definește) apoi sunt traduse din “Limbajul Luminii” și sintetizate de către minte.

Toate informațiile rămân active în participanți, căci sunt destinate Sufletului și nu Minții.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular, ADN. Așadar, vă invit să veniți cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă pentru a vă fi mai usor să vă “Amintiți CE Sunteți”.
Încep seria “Cursurilor pentru Suflet” la Brașov cu datele necesare și utile, sintetizate în “Cursul de AUTOVINDECARE”.
Pe parcursul acestui curs vă prezint practic, experimentând împreună tehnica de autovindecare pe care am trăit-o. Am descoperit și experimentat AUTOVINDECAREA prin corpul meu. Ceea ce va prezint sunt experiențe și trăiri personale.
În primul volum din seria “CĂLĂTOR ÎN INFINIT. Cartea întâi PRIMII PAȘI”, în Capitolul 10 este redată Tehnica de AUTOVINDECARE pe care o voi prezenta și experimenta în timpul cursului împreună cu participanții. Autovindecarea se produce prin echilibrarea tuturor corpurilor: corp fizic, corp mental, corp emoțional, corp spiritual.

În timpul cursului vom face meditații și inițieri.

Prin aceste “Cursuri pentru Suflet” prezint o parte din Cunoașterea Universală accesată în timpul trăirilor avute în locurile energo-informaționale. În timpul cursurilor vor fi meditații și aplicații practice, prin intermediul cărora cursanții se pot iniția în aceste tehnici. Metodele care fac obiectul cursurilor mi-au fost revelate și le-am experimentat personal. Pot participa toate persoanele interesate, indiferent de nivelul de pregătire.” Dimitria Puchiu

Costul cursului este 400 Ron
Detalii si inscrieri: Lurtz Klaus – 0761622063
E-mail: kondor.healing@gmail.com
Pentru cei care doresc sa participe va rugam sa achitati pana in data de 14 Septembrie un avans de 100 Ron, in contul RO92INGB0000999907133314 cu mentiunea “ pentru Curs AUTOVINDECAREA”
Va asteptam cu drag