24 Ianuarie 2021 Meditație de întărire a sistemului imunitar și a Egregorului Național al României

24 IANUARIE – ZIUA UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE

MEDITAȚIE DE ÎNTĂRIRE A SISTEMULUI IMUNITAR AL TUTUROR ROMÂNILOR

ȘI

DE ÎNTĂRIRE A EGREGORULUI ROMÂNIEI

Coordonator Dimitria PUCHIU – formator, informație energetica și extrasenzorial; specialist în energoterapie autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Cu ocazia  ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE – 24 IANUARIE realizez o meditație care au un efect transformator benefic asupra fiecăruia dintre noi, prilej cu care împărtășesc o parte din cunoașterea revelată și sub forma meditațiilor susținute ONLINE.

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Meditația are loc în data de 24 IANUARIE 2021 la ora 20:00 (ora României) și este susținută online.

MEDITAȚIE DE ÎNTĂRIRE A SISTEMULUI IMUNITAR AL TUTUROR ROMÂNILOR ȘI DE ÎNTĂRIRE A EGREGORULUI ROMÂNIEI și PROTECȚIE ENERGETICĂ, este o MEDITAȚIE COMPLEXĂ care cuprinde:

  • O CĂLĂTORIE SPAȚIO-TEMPORALĂ, adică o transpunere la distanță în timpul meditației ÎNTR-UN LOC ENERGO- INFORMAȚIONAL IMPORTANT DIN ROMÂNIA;
  • PROCESE TRANSFORMATOARE DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ, REGENERARE  (TERAPIE COLECTIVĂ)
  • CONȘTIENTIZĂRI.

Tariful pentru participarea la meditație este de 250 lei sau 60 euro.

Detalii înscriere:  0720 831 965

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai in contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Vă recomandăm să:

– vă inscrieti la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

– apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!