14 martie 2020 AUTOVINDECAREA – curs si initiere in BUCURESTI – Lector Dimitria PUCHIU

AUTOVINDECAREA

Curs pentru Suflet

Lector Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie, informatie energetica; realizator, moderator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la Postul  6TV; autoarea cartilor din seria „Calator in Infinit”: „Primii pasi”- vol.I, „Fiii Luminii”- vol.II si „Channeling in locuri energo-informationale”- vol.III.

Acum a venit momentul sa va impartasesc o parte din cunoasterea revelata si sub forma “Cursurilor pentru Suflet”.

Chiar daca, in cadrul Calatoriilor Initiatice sunt incluse Cursuri pentru Suflet intr-o varianta dinamica si transmit informatii accesate in locuri energetice si informationale din Romania si strainatate, am ales sa daruiesc din cunoasterea primita prin accesarea Sursei, si celor care nu au avut posibilitatea sa fie cu mine in acele clipe.

Inclusiv denumirea “Cursuri pentru Suflet” mi-a fost revelata intr-un loc sacru atunci cand am cerut sa fiu inspirata cum as putea defini succind activitatile pe care le desfasor in aceasta viata. Textual mesajul a fost: “Cursuri pentru Suflet, NU pentru Minte”. Deci informatiile pe care le percep pentru a fi transmise sunt receptionate prin suflet (=Structura noastra Informationala care este vesnica si care ne defineste) apoi traduse si sintetizate de minte.

Toate informatiile raman in voi active fara sa fie nevoie sa le memorati, deoarece sunt destinate Sufletului si nu Mintii.

Aceste informatii odata constientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informationale pana la nivel celular in ADN.

Prin urmare, va invit sa veniti cu Sufletul deschis pentru a retine in Structura voastra Informationala cunoasterea transmisa pentru a va fi mai usor sa va “amintiti CE Sunteti”

Incep seria “Cursurilor pentru Suflet” cu datele necesare si utile, sintetizate in “Cursul de AUTOVINDECARE”.

Pe parcursul acestui curs va prezint practic, experimentand impreuna tehnica de autovindecare pe care am trait-o. Am descoperit si experimentat AUTOVINDECAREA prin corpul meu. Ceea ce va prezint sunt experiente si trairi personale.

Autovindecarea se produce prin Echilibrarea tuturor corpurilor:

  • corp fizic
  • corp mental
  • corp emotional
  • corp spiritual ( Structura Informationala)

In timpul cursului vom face meditatii si initieri.

Cursul are loc in  BUCURESTI  in data de 14 martie 2020 , in intervalul orar 10:00 – 18:00. Prezentarea in sala de la ora 09:30.

Tarif curs =504 lei / persoana

In data de  13 martie 2020 se fac sedinte individuale ( 30 minute/ sedinta )  cu programare prealabila.

Tariful pentru o sedinta individuala= 200 lei .

Rezervari la:  0720 831 965

Inscrierile la curs se realizeaza doar in momentul achitarii.

Detaliile pentru efectuarea platii ( se face numai in contul bancar al societatii ) se vor comunica celor interesati.

Locatia va fi comunicata in data de 13 martie 2020 persoanelor inscrise.