Noi si civilizatiile extraterestre – Lansare carte Dimitria Puchiu 22 februarie 2020

Noi și civilizațiile extraterestre – lansare carte

Lector: Dimitria Camelia Puchiu – specialist în informație energetică și extrasenzorial

 Vă invit la Conferința de lansare a NOULUI volum din seria „Călător în Infinit” cartea a patra „NOI ȘI CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE” – autor Dimitria Puchiu, sâmbătă 22 februarie 2020 la Sala Palatului din București ora 19:00 Sala A în cadrul Body Mind Spirit Expo – INTRAREA este LIBERĂ.
În perioada 21, 22, 23 februarie 2020 are loc festivalul Body Mind Spirit Expo la Sala Palatului din București de unde puteți achiziționa cele 4 volume din seria „Călător în Infinit”:
Carte întâi: PRIMII PAȘI
Cartea a doua: FIII LUMINII
Cartea a treia: CHANNELING ÎN LOCURI ENERGO-INFORMAȚIONALE
Cartea a partea: NOI ȘI CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE

Contactele cu civilizațiile extraterestre au avut și au loc.

Pentru a putea gestiona o astfel de întâlnire și pentru ca o astfel de conlucrare între noi și civilizațiile extraterestre să genereze progres și echilibru e nevoie de onestitate, altruism, înțelepciune, maturitate spirituală, să ne vindecăm de frici și de orgolii.

Aceste civilizații locuiesc pe Terra împreună cu civilizația umană dintotdeauna, dar abia acum conștientizăm această realitate.

Când oamenii vor cunoaște adevărul despre extratereștri atunci nu-i vor mai zeifica și nici nu se vor mai teme de ființele superioare din Univers.

„Geneza ascunsă” poate fi reconstituită printr-un act de voință susținut de civilizația umană, prin reevaluarea sistemelor de credință și valori care ne determină calea.

Prin informațiile dezvăluite și captate direct de la civilizațiile extraterestre, prin sesiunile de channeling în locurile energo-informaționale, precum și spontan așa cum am avut surpriza în timpul scrierii acestui al patrulea volum „Noi și civilizațiile extraterestre” din seria cărților „Călător în Infinit”, îmi aduc aportul la dezvoltarea Lumii noastre.

În paginile acestui volum se află informații senzaționale transmise în locurile energo-informaționale în 2018-2019 de către „prietenii noștri stelari” care au legătură cu anul 2020 și aceste timpuri în care trăim. Prin cunoaștere și conștientizare avem puterea de crea un viitor mai bun și astfel viața pe Pământ să dăinuie!

Dacă chiar vrei să cunoști adevărul lasă-ți mintea și inima deschisă pentru a-l accesa!

„Noul Pământ are nevoie de aceste informații, iar voi sunteți deja pregătiți să le cunoașteți!”

Amintește-ți CE EȘTI și astfel Lumea este schimbată!

www.travelinfinit.ro

www.interad.ro

www.calatorininfinit.ro

Tel. 0720831965