Mistic 2020 – Vibrația lumii noi 27 – 29 martie 2020

Un alt nume important vine la “Mistic 2020 – Vibrația lumii noi”!

Este vorba de Dimitria Puchiu, formator și specialist în informație energetică și extrasenzorial. Cele două #conferințe pe care le va susține la Sibiu au legătură și cu Vol. 4 și Vol. 5 din seria sa – „Călător în Infinit”. 👉Volumul 4 – „Noi și civilizațiile extraterestre” a apărut în 20 februarie 2020, iar volumul 5 va fi lansat în premiera în România, la Sibiu, în cadrul evenimentului nostru.Până atunci, iată câteva gânduri pe care ni le-a transmis!

1. Cum ați intrat în contact cu lumea ezoterică?

🎙Am fost în contact permanent de când m-am născut cu lumea spirituală, tatăl meu fiind preot ortodox. Ulterior, odată cu trecerea timpului am observat că sunt multe contradicții și aspecte neclare în ceea ce privește: raportul dintre Dumnezeu și om, geneză, manifestarea acestei mari Conștiințe Universale, fapt ce m-a determinat să pornesc în căutarea adevărului. Trezirea conștiinței mele, marele pas pe care l-am făcut spre descoperirea a ceea ce sunt și activarea abilităților extrasenzoriale au avut loc în urmă cu 20 de ani când am ajuns la Sarmizegetusa Regia.

2. De ce faceți ceea ce faceți?

🎙Prin tot ceea ce fac îmi aduc aportul la dezvoltarea civilizației noastre prin accesarea și transmiterea informațiilor din câmpurile informaționale ale Sursei și susținerea semenilor mei spre a-și descoperi măreția interioară cu care au fost înzestrați.

3. Un mesaj pentru public?
🎙Dezvoltarea personală și descoperirea abilităților extrasenzoriale se încadrează în zona științei și nu a dogmelor religioase. Prin descoperirea potențialului interior și accesul la informație avem posibilitatea să ne schimbăm propria viață. Civilizația umană va evolua când ne vom schimba sistemele de credințe și de referință. Amintește-ți ce ești și astfel Lumea este schimbată!

 MISTIC – Prima ediție a celui mai mare eveniment ezoteric din centrul țării va avea loc la CENTRUL CULTURAL „ION BESOIU” din SIBIU, în perioada 27 – 29.03.2020.

M – minte
I – iubire
S – suflet
T – trup
I – inimă
C – comunicare

Participă și tu la conferințele și workshop-urile ce au în prim plan OMUL și conștientizarea nevoii de schimbare, de dezvoltare personală, evoluție spirituală și, nu în ultimul rând, de VINDECARE A TRUPULUI, A MINȚII ȘI A SUFLETULUI.

Suntem ființe divine, dar am uitat asta; am uitat să ne iubim, să ne respectăm, am uitat că facem parte dintr-o familie, am uitat că ne-am născut în această țară binecuvântată, am uitat să ne bucurăm și, cel mai important, am uitat să trăim în armonie.

Nu mai avem timp de pierdut. Tocmai de aceea, MISTIC vine în întâmpinarea dumneavoastră cu acest eveniment, care să vă ajute să identificați mai ușor CALEA DE URMAT.

Vor veni, la Sibiu, unii dintre CEI MAI BUNI SPECIALIȘTI în terapiile complementare și holistice, medicină tradițională chineză, fitoterapie, astrologie, tarot, numerologie, Ayurveda, analize energetice, QiGong, Yoga, Prananadi, reflexoterapie, Feng Shui, psihologi, psihoterapeuți și mulți alții care doresc să vă împărtășească din cunoștințele lor: