Lansare carte Noi si civilizatiile extraterestre la Libraria Syntagma

Vă invit miercuri, 11 MARTIE 2020 ora 18:30 la conferința de lansare a noului volum din seria „Călător în Infinit” – „NOI ȘI CIVILIZAȚIILE EXTRATERESTRE” – autor Dimitria Puchiu, la Librăria SYNTAGMA din Galeriile Titan (Magazinul Titan), etajul 2.
Avem ocazia să dialogăm și să cumpărați cărțile scrise de mine până acum împreună cu autograf.
Sunt așteptați și cei care au cumpărat deja cărțile, pentru că întotdeauna mai sunt informații noi pe care sunt inspirată să le transmit!
Intrarea este liberă, dar în semn de apreciere pentru efortul gazdei în organizarea acestui eveniment vă recomand să cumpărați ce considerați că vă este util din Librăria Syntagma. Bineînțeles aceasta este o sugestie și nu o obligație.
Lector Dimitria Puchiu – formator în informație energetică și extrasenzorial; specialist în energoterapie; organizator călătorii inițiatice în România și străinătate, realizator și producător al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la Postul 6TV; autoarea cărtilor din seria „Călător in Infinit”: „Primii pasi”- vol.I, „Fiii Luminii”- vol.II, „Channeling in locuri energo-informationale”- vol.III și „Noi și civilizațiile extraterestre” – vol.IV.
Mulțumesc pentru distribuirea acestui anunț!

Relatii 0720 831 965

Vă aștept cu drag,
Dimitria