Destin si autocunoastere. Descopera Romania 2 – Conferinta 9 februarie 2013 Brasov

In frumosul oras de sub Tampa, Brasov,  sambata 9 februarie 2013, in Sala Centrului Cultural “Reduta”, in prezenta a peste 150 de persoane a avut loc Conferinta cu tema “Destin si autocunoastere. Descopera Romania”, sustinuta de Cristian Pompei, Dimitria Puchiu si invitatii lor.

Dupa o scurta prezentare  facuta de Domnul Cristian Pompei, si Domnul Profesor Corneliu Balteanu au fost proiectate citeva fotografii inedite, fotografii cu aparitii de spirite ale padurii sau cu simboluri stravechi aflate pe versantul Caraimanului.

In continuare Doamna Dimitria Puchiu a prezentat programul Excursiilor si Taberelor de autocunoastere in 2013 la centrele energetice din Romania si Grecia.

A urmat primul invitat Domnul Romulus Popescu care a facut o meditatie de vindecare, meditatie care a fost mult apreciata de public mai ales de cei suferinzi carora li s-au ameliorat durerile.

Al doilea invitat a fost cunoscutul numerolog Domnul Mihai Voropchievici, care a oferit citeva elemente de autocunoastere si a prezentat un talisman pentru protectie si sanatate.

In incheiere kinetoterapeutul Domnul Romica Matei si-a pus in aplicare cunostiintele de vertebroterapie si nu numai.

Multumim reprezentantilor Centrului Cultural “Reduta”,  tuturor celor care ne-au ajutat si sprijinit pentru buna desfasurare a evenimentului.

Conferinta-Interad-Brasov-09-februarie-2013