Conferinta 26 ianuarie 2013 BUCURESTI

“Destin si Autocunoastere. Descopera Romania” 1

In prima luna a anului 2013, sambata 26 ianuarie, in Sala Multimedia, din cadrul Muzeului National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, in prezenta a peste 120 de persoane a avut loc prima conferinta –  seminar, sustinuta de Cristian POMPEI, Dimitria PUCHIU si invitatii lor.

Dupa o scurta prezentare de deschidere, facuta de Domnul Cristian POMPEI, au fost proiectate citeva fotografii inedite, fotografii cu aparitii pe cerul Romaniei ( misterioasele O.Z.N-uri), spirite ale padurii sau cu simboluri stravechi aflate pe versantul Caraimanului.

In continuare Doamna Dimitria Puchiu a prezentat programul excursiilor si a taberelor de autocunoastere in 2013 la centrele energetice din Romania si Grecia, totodata comentind si citeva fotografii facute in 2012 in aceste centre, fotografii ce infatisau forme de energie si nu numai.

A urmat primul invitat al serii, Domnul Mihaita TOMA care a aratat celor prezenti, importanta iubirii si iertarii in vindecare.

Al doilea invitat a fost cunoscutul numerolog Domnul Mihai VOROPCHIEVICI, care a oferit citeva elemente de autocunoastere si citeva caracteristici generale numerologice privind anul 2013.

In incheiere am oferit zece premii constind in carti, celor ce au raspuns corect la intrebarile noastre.

Multumim reprezentantilor Muzeului National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”,  tuturor celor care ne-au ajutat si sprijinit pentru buna desfasurare a evenimentului si va asteptam pe 23 februarie 2013 orele 16.30 la o noua conferinta.

Conferinta-DESTIN-SI-AUTOCUNOASTERE---DESCOPERA-ROMANIA---Bucuresti-26-ianuarie-2013