Channeling în locuri energo-informaționale – LANSARE CARTE Dimitria PUCHIU

Speaker: Lector Dimitria Puchiu – formator in informatie energetica; terapeut; medium; specialist in terapie informationala; autoarea cartiilor din seria „Calator in Infinit”:  Cartea intai – Primii pasi, Cartea a doua – Fiii Luminii, Cartea a treia – Channeling in locuri energo-informationale; organizator Calatorii Initiatice in locuri energo-informationale din Romania si strainatate, cursuri, conferinte; realizator al emisiunii TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOASTERE la 6TV; Licentiata in Drept.

Data: Duminica , 10 ianuarie 2019 ora 16:30 sala B

În România sunt multe locuri energo-informaționale prin care porțile Universului ți se deschid spre a avea acces la informația Sursei.

Prin channeling Ființe Elevate din dimensiunile superioare ale Universului ne comunică informații menite să susțină Pământul spre progresul civilizației umane.

Dimensiunea pământeană ne oferă o perspectivă limitată și tehnici dificil de accesat pentru majoritatea oamenilor. Iluzia că „totul este greu” a fost repetată de atâtea ori încât a căpătat putere de adevăr pentru o parte din semeni noștri. În schimb cei care au devenit conștienți de dimensiunea spirituală a Unimii Universale, ca părți integrante, decodifică ușor aceste informații și le utilizează.

În cadrul conferinței va fi prezentată și lansată volumul al treilea din seria cărților „Călător în Infinit. Cartea a treia – CHANNELING ÎN LOCURI ENERGO – INFORMAȚIONALE”

Date contact:

www.travelinfinit.ro

www.calatorininfinit.ro

www.interad.ro

Facebook: Dimitria Puchiu; Puchiu Dimitria; Travel Infinit; Interad; Calator in Infinit

Email: office@interad.ro

Tel: 0720831965