9 iunie 2018 VOCILE STRABUNILOR Dimitria Puchiu si Contele Incappucciato

Românul fiind un mare iubitor de muzică ne-am gândit că dacă Vocea României a avut un așa succes de ce să nu ascultăm și Vocile Străbunilor?

Știm deja prin intermediul cimaticii că materia este influențată de vibrație, de aceea există și celebra afirmație din Biblie “La început a fost Cuvântul”. Vocea reflectă în realitate gândurile noastre expuse către exterior prin intermerdiul vibrațiilor și ne poate spune mai multe despre o persoană decât pot transmite vreodată cuvintele. Vocea reflectă nu numai starea noastră de spirit, dispozițiile și emoțiile, ci și expresia sufletului nostru. Cunoașteți mulți dintre voi senzațiile acelea de piele zbârlită la auzul unei voci frumoase, aceea este o lucrătură benefică pe corpul emoțional.

Vocile străbunilor ne învață cum să ne vindecăm pe noi și pe ceilalți. Vindecarea se produce în mod natural pentru că sunetul are o abilitate puternică de a sparge barierele subconștientului, a formelor de gând cristalizate, a sistemelor de credință și de a elibera aceste blocaje, chiar și la nivel fizic. Vocea noastră poartă o amprentă sufletească a întregului colectiv și semnifică întreaga noastră poveste precum și originile noastre, de aceea o voce comună este mult mai puternică și impunătoare decât una individuală.

Vocile străbunilor reprezintă transmisiunile celor Dintâi Buni, purtate pe calea frecvențelor din ADN de-a lungul generațiilor. La ora actuală există o dorință arzătoare pentru ființele umane în a-și deschide complet chakra gâtului (chakra comunicării și a manifestării) pentru a comunica adevărul și pentru a măiestri expresia de sine. Există un apel adânc în inimile noastre care vrea să fie auzit, o dorință pentru eliberarea vocii și a sufletului redescoperind măreția celor mai înalte vibrații exprimate. Vocile străbunilor ne ajută să discernem vocea minții de vocea inimii. Trebuie să recunoaștem mai întâi vocea inimii, apoi pe cea a minții.

INVITAȚI SPECIALI:
• Dimitria Puchiu – lector
• Contele Incappucciato – esoterist

PRACTICĂ
• Conectarea la energia străbunilor prin tehnici de meditație

TOMBOLĂ și PREMII:
• Surprize, surprize

EFECTE COSMICE
• Energii celeste care produc transformări la nivel de ADN

TIMP
• 11-15 (4 ore)