8 DECEMBRIE 2022 LUNĂ PLINĂ | CONFERINȚĂ, Meditație de ECHILIBRARE ENERGETICĂ și TERAPIE COLECTIVĂ cu Dimitria Puchiu

MEDITAȚIE, CONFERINȚĂ și TERAPIE COLECTIVĂ REALIZATĂ ÎN FAZA DE LUNA PLINĂ

8 DECEMBRIE 2022

în BUCUREȘTI și ONLINE

 

În data de 8 DECEMBRIE 2022 – când luna se află în fază de LUNA PLINĂ – la ora 17:00 ora României – realizez într-o SALĂ din București O CONFERINȚĂ, MEDITAȚIE ȘI O SESIUNE DE TERAPIE COLECTIVĂ, pe care o transmit și ÎN DIRECT ONLINE, pentru cei care nu pot fi prezenți fizic în locația din București.

Coordonator Dimitria PUCHIU – formator în informație energetică și extrasenzorial; specialist în energoterapie autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V , realizatoarea emisiunii CĂLĂTOR ÎN INFINIT difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu; organizator CĂLĂTORII INIȚIATICE.

Viața pe Pământ este influențată de vibrația generată de Lună. De la Începuturi omul și-a organizat viața, activitățile agricole și a celebrat Spiritele Naturii în funcție de fazele Lunii.

La Lună Plină energia și vibrația atinge un apogeu în manifestare. E un moment prielnic de materializare a dorințelor noastre, restabilirea echilibrului energetic și a stării de sănătate prin modelarea energiei și informației. 

În fiecare Om este un Creator al propriei vieți, chiar dacă nu toți conștientizează sau recunosc acest fapt!

VINDECAREA ESTE ÎN TINE!

TU, dragă omule ești cel care SE SALVEAZĂ!

Eu sunt cea care doar te susțin prin DECLANȘAREA PROCESULUI DE REECHILIBRARE și ACTIVARE A ASPECTUL VINDECĂTORULUI DIN TINE în timpul meditației ghidate din momentul Lunii Pline.

DESCOPERĂ POTENȚIALUL TĂU INTERIOR!

MEDITAȚIA ARE EFECT TRANSFORMATOR BENEFIC ASUPRA  PROPRIEI VIEȚI!

În cadrul CONFERINȚEI are loc o MEDITAȚIE DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ DE LUNĂ PLINĂ și se realizează și o TERAPIE COLECTIVĂ! 

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Conferința și Meditația de LUNĂ PLINĂ este susținută într-o locație din București (care va fi comunicată doar participanților după înscriere) și în același timp, ÎN DIRECT ONLINE (pe o platformă privată la care vor avea acces doar cei care se înscriu) în data de 8 DECEMBRIE 2022 la ora 17:00 – ora României.

TAXA DE PARTICIPARE :

                     52 lei / persoană – pentru cei care vin fizic în sala din București

                    70 lei/ persoană sau 20 euro/ persoană – pentru cei care se conectează ONLINEDupă achitarea taxei de participare, cei înscriși vor primi detaliile referitoare la racordarea la platforma privată prin care pot urmări meditația și informațiile transmise de Dimitria. Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării. Achitarea taxei în vederea participării ONLINE trebuie efectuată până în data de 5 decembrie 2022.

Detaliile pentru efectuarea plății se vor comunica celor interesați să participe.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Detalii înscriere la numărul de telefon / WhatsApp:   (0040720 831 965

Va recomandăm să:

  1. Vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube Dimitria Puchiu ESTE GRATUITĂ!

  2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!