24 noiembrie 2022- LUNĂ NOUĂ | CONFERINȚĂ MEDITAȚIE și TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR coordonată de DIMITRIA PUCHIU

MEDITAȚIE, CONFERINȚĂ și TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR REALIZATĂ ÎN FAZA DE LUNA NOUĂ

24 NOIEMBRIE 2022

în BUCUREȘTI și ONLINE

Coordonator Dimitria PUCHIU – formator în informație energetică și extrasenzorial; specialist în energoterapie autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V , realizatoarea emisiunii CĂLĂTOR ÎN INFINIT difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu; organizator CĂLĂTORII INIȚIATICE.

În data de 24 NOIEMBRIE 2022 – când luna se află în fază de LUNA NOUĂ – la ora 17:00 ora României – realizez într-o SALĂ din București O CONFERINȚĂ, MEDITAȚIE ȘI TRANSMIT O TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR  și pe care o transmit ÎN DIRECT ONLINE, pentru cei care nu pot fi prezenți fizic în locația din București.

MEDITAȚIA ARE EFECT TRANSFORMATOR BENEFIC ASUPRA  PROPRIEI VIEȚI!

În cadrul CONFERINȚEI are loc o MEDITAȚIE DE LUNĂ NOUĂ și se prezintă o TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR care va fi oferită participanților. 

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Conferința și Meditația de LUNĂ NOUĂ este susținută într-o locație din București (care va fi comunicată doar participanților după înscriere) și în același timp, ÎN DIRECT ONLINE (pe o platformă privată la care vor avea acces doar cei care se înscriu) în data de 24 NOIEMBRIE 2022 la ora 17:00 – ora României.

TAXA DE PARTICIPARE :

                     52 lei / persoană suma minimă de participare – pentru cei care vin fizic în sala din București

            70 lei/ persoană sau 20 euro/ persoană suma minimă de participare – pentru cei care se conectează ONLINE.

        Fiecare participant poate să ofere în plus o sumă ( cât consideră) față de taxa minimă de participare!

După achitarea taxei de participare, cei înscriși vor primi detaliile referitoare la racordarea la platforma privată prin care pot urmări meditația și informațiile transmise de Dimitria. Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării. Achitarea taxei în vederea participării ONLINE trebuie efectuată până în data de 21 noiembrie 2022.

Detaliile pentru efectuarea plății se vor comunica celor interesați să participe.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Detalii înscriere la numărul de telefon / WhatsApp:   (004) 0720 831 965

Vă recomandăm să:

– vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube Dimitria Puchiu ESTE GRATUITĂ!

– apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!