22 octombrie 2017 Work Shop – Meditatie : “Autovindecarea” – lector Dimitria Puchiu

Eveniment:

 

AlterNativ – Târg de carte de sănătate și terapii complementare

La Biblioteca Județeană ASTRA, strada George Barițiu, nr. 5, 7 – Sibiu

 

 

Work Shop – Meditatie : “Autovindecarea”

Duminica 22 octombrie 2017 ora 18:00 – 19:00   SALA DE CONSILIU (etaj 1, corp B)

 

Denumirea “Cursuri pentru Suflet” mi-a fost revelată întrunul din Locurile Sacre atunci când am cerut să fiu inspirată cum aş putea defini succind activităţile pe care le desfaşor în această viaţă. Textual mesajul a fost: “Cursuri pentru Suflet, NU pentru Minte”. Deci, informaţiile pe care le percep sunt pentru a fi transmise mai departe.

Toate informaţiile ramân active fără să le memoraţi căci sunt destinate Sufletului, nu Minţii.

Aceste informaţii odată conştientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaţionale până la nivel celular, ADN.

Prin urmare, vă invit să veniţi cu Sufletul deschis pentru a reţine în Structura voastră Informaţională cunoaşterea transmisă pentru a vă fi mai uşor să vă “Amintiţi CE Sunteţi”

Autovindecarea se produce prin Echilibrarea tuturor corpurilor:

  • corp fizic
  • corp mental
  • corp emoţional
  • corp spiritual

 

Lector Dimitria Puchiu – formator în informație energetică; medium; specialist în terapie informațională; autoarea cărții Călător în Infinit. Cartea întâi – Primii pași ; organizator Călătorii Inițiatice în locuri energo-informaționale din Romania și străinătate; realizator al emisiunii TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOAȘTERE la 6TV; Organizator de cursuri si conferinte pentru Suflet; Comunicari de la Entitatile locurilor / channeling; Licențiată în Drept; MEDIUM; Lector.