13-14.12.2014 Seminar in Bucuresti INTOARCEREA CATRE SINE cu Emilia LUCA si Mircea NEDELCU

Întoarcerea către sine – Conștientizarea rănilor și vindecarea copilului interior

Tu ți-ai ales părinții!

Mulți dintre noi și-au pus întrebarea: de ce m-am născut în această familie? Ce am eu în comun cu părinții mei, în afara faptului că mi-au dat viață? Cu siguranță toți am venit la școala sufletului, pentru a depăși tipare, paternuri primite de la părinți sau străbuni, prin educație, credințe false sau chiar șocuri emoționale, astfel încât generațiile viitoare să fie libere emoțional și psihic, să se poată exprima natural și firesc, în armonie cu legile vieții, înscrise în noi sub forma cunoșterii interioare şi a bucuriei de viaţă.

Rolul pe care il alege fiecare dintre noi în timpul copilăriei, are legătutră directă şi demnă de luat în considerare, cu dezvoltarea şi experienţele individuale, atitudinea faţă de viaţă, vocaţia profesională şi modul de accesare şi folosire a abilităţilor. Toate aceste caracteristici dacă sunt conştientizate, ne ajută să ne împlinim cu success scopurile personale şi profesionale, ne vor conduce la imbunătăţirea relaţiei cu noi înşine şi cu cei din jur.

De aceea vă invităm la un seminar prin care să vă identificați rănile sufletului, primele întâlniri dureroase cu viaţa, după care veţi descoperi alte aspecte sau faţete ale voastre ce necesită vindecare , acceptare, iertare. De asemenea să va identificaţi rolul principal pe care l-aţi ales să-l jucaţi ca şi copil , datorită tradițiilor toxice din familie și emoțiilor toxice , apoi să le vindecaţi, astfel încât să dobândiți cunoașterea necesară pentru o viață sănătoasă, armonioasă cu voi înşivă şi cu cei din jur. Veți ști apoi să vă gestionați emoțiile, astfel încât să renunțați la control și la frică, în favoarea înțelepciunii și a iubirii vieții, prin instrumentele ce vi le oferim :

– Meditații;
– Exerciții de autocunoaștere;
– Exerciții de eliberare a tiparelor și constrângerilor;
– Exerciții de așezare a firescului și naturalului;
– Activarea potențialului creativ.
– Demontarea credinţelor false despre Viaţă

Program: Sâmbata 13 decembrie de la ora 10:00 – 20,00 cu pauza de masa de o ora, de la 14-15
Duminica 14 decembrie, de la ora 10- 14.00
Locația: o vom anunta cu 3 zile inainte , participantilor
Investiția dvs: 210 lei
Înscrieri: www.travelinfinit.ro sectiunea contacte . Avans pentru înscriere 70 lei.

Vă așteptăm cu drag!