12 octombrie 2018 conferinta Dimitria Puchiu PROTECȚIA ENERGETICĂ – meditație: TEHNICĂ DE AUTOAPĂRARE ȘI ANIHILARE A ATACURILOR PSI

Vineri

12 octombrie 2018

ora 12:00 – intrarea libera

Sala Palatului din București

în cadrul festivalului:

Body Mind Spirit Expo

 

PROTECȚIA ENERGETICĂ – meditație: TEHNICĂ DE AUTOAPĂRARE ȘI ANIHILARE A ATACURILOR PSI

Speaker:

Dimitria Puchiu – formator specialist informație energetică, terapeut, medium, scriitor, realizator 6TV

Descriere:

Viața ne oferă șansa de a evolua și a descoperii puterea potențialului interior, prin diversitatea de energii, vibrații, structuri și câmpuri informaționale.

În cadrul conferinței participanții au ocazia de a afla informații despre factorii care ne pot influența viața, modalitățile de contracarare a eventualelor agresiuni manifestate în diverse forme (vampirism energetic, atacuri PSI, farmece/ vrăji – programe energo-inforaționale). Sunt prezentate metode/ tehnici de autoapărare și de anihilare a atacurilor energetice de orice fel, iar în cadrul meditației din timpul conferinței vom pune în practică, împreună cu cei prezenți, o astfel de tehnică. Această metodă a fost revelată în timpul unei călătorii inițiatice organizate de Dimitria Puchiu într-un loc energetic din România și a fost descrisă de autoare în cartea ”Călător în Infinit. Cartea a doua – FIII LUMINII”.

Lector Dimitria Puchiu – formator în informație energetică; terapeut; medium; specialist în terapie informațională; autoarea cărții Călător în Infinit. Cartea întâi – Primii pași, Cartea a doua – Fiii Luminii ; organizator Călătorii Inițiatice în locuri energo-informaționale din Romania și străinătate; realizator al emisiunii TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOAȘTERE la 6TV; Licențiată în Drept.

Date contact:

www.travelinfinit.ro

www.calatorininfinit.ro

www.interad.ro

Facebook: Dimitria Puchiu

Email: office@interad.ro

Tel: 0720831965