12 aprilie 2021- LUNĂ NOUĂ și 27 aprilie 2021 – LUNĂ PLINĂ | MEDITAȚII cu DIMITRIA PUCHIU

MEDITAȚII DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR ȘI ELIMINAREA PROGRAMELOR NEGATIVE

REALIZATE ÎN CELE DOUĂ FAZE PRINCIPALE ALE LUNII DIN APRILIE 2021:

LUNA NOUĂ și LUNA PLINĂ

 

 

Coordonator Dimitria PUCHIU – formator în informație energetică și extrasenzorial; specialist în energoterapie autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V , realizatoarea emisiunii CĂLĂTOR ÎN INFINIT difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

În luna aprilie 2021 realizez două meditații care au un efect transformator benefic asupra fiecăruia dintre noi, prilej cu care împărtășesc în același timp și o parte din cunoașterea revelată sub forma meditațiilor susținute ONLINE în data de 12 APRILIE 2021 – când luna se află în fază de LUNA NOUĂ și în 27 APRILIE 2021 – când luna se află în faza de LUNA PLINĂ.

Primăvara este recunoscută ca fiind o perioadă a anului în care se fac purificări ale câmpurilor și corpurilor energetice, eliberări de programe negative, traume, înlăturarea persoanelor toxice, eliminarea programelor de manipulare,  protecții energetice.

Astfel, am creat două MEDITAȚII ONLINE prin care beneficiem de energiile lunii APRILIE împreună cu vibrația LUNII NOI din data de 12 aprilie 2021 și a LUNII PLINE din data de 27 aprilie 2021.

MEDITAȚIILE AU EFECT TRANSFORMATOR ȘI DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ !

În cadrul MEDITAȚIEI DE LUNĂ NOUĂ din 12 aprilie 2021 se prezintă o TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR care va fi oferită participanților și care va fi repetată zilnic individual de către aceștia până în ziua de LUNĂ PLINĂ. Doar celor înscriși le vor fi transmise informații suplimentare și necesare pentru realizarea meditației și tehnicii, înainte de intrarea în meditație.

În MEDITAȚIA DE LUNĂ PLINĂ din data de 27 aprilie 2021 se realizează o PURIFICARE (eliberări de programe negative, traume, înlăturarea persoanelor toxice, tăierea de stringuri, eliminarea programelor de manipulare) ȘI PROTECȚIE  ENERGETICĂ. În cadrul aceleași meditații participanții sunt susținuți în procesul de MATERIALIZARE A DORINȚELOR. 

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Meditațiile sunt susținute ONLINE și au loc în data de:

I. 12 APRILIE 2021 – în ziua de LUNĂ NOUĂ la ora 20:00 (ora României)

II. 27 APRILIE 2021  – în ziua de LUNĂ PLINĂ la ora 20:00 (ora României)

MEDITAȚIILE AU EFECT PURIFICATOR ȘI CREATOR prin care se realizează :

  • PROCESE TRANSFORMATOARE DE ECHILIBRARE ENERGETICĂ și PURIFICARE  (TERAPIE COLECTIVĂ), PROTECȚIE ENERGETICĂ;
  • SUSȚINERE ÎN MATERIALIZAREA DORINȚELOR; 
  • CONȘTIENTIZĂRI.

TARIFELE pentru participarea la meditațiile online sunt:

I. 12 Aprilie 2021 – Meditația 1: Meditație de LUNĂ NOUĂ – tarif = 290 lei sau 70 euro.

II. 27 Aprilie 2021 – Meditația 2: Meditație de LUNĂ PLINĂ – tarif = 290 lei sau 70 euro.

REDUCERE pentru cei care se înscriu la cele două meditații!

Tariful pentru cele două meditații = 520 lei sau 120 euro.

Detalii înscriere (004) 0720 831 965

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai in contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai in contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

Vă recomandăm să:

– vă inscrieti la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

– apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!