10 iulie 2021- LUNĂ NOUĂ | MEDITAȚIE și TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR coordonată de DIMITRIA PUCHIU

MEDITAȚIE și TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR REALIZATĂ ÎN FAZA DE LUNA NOUĂ

 

 

 

 

 

Coordonator Dimitria PUCHIU – formator în informație energetică și extrasenzorial; specialist în energoterapie autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V , realizatoarea emisiunii CĂLĂTOR ÎN INFINIT difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu; organizator CĂLĂTORII INIȚIATICE.

În data de 10 IULIE 2021 – când luna se află în fază de LUNA NOUĂ la ora 10:00 ora României realizez ONLINE O MEDITAȚIE ȘI TRANSMIT O TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR.

MEDITAȚIA ARE EFECT TRANSFORMATOR BENEFIC ASUPRA  PROPRIEI VIEȚI!

În cadrul MEDITAȚIEI DE LUNĂ NOUĂ din 10 IULIE 2021 se prezintă o TEHNICĂ DE MATERIALIZARE A DORINȚELOR care va fi oferită participanților și pe care o vor repetata zilnic individual de către aceștia până în ziua de LUNĂ PLINĂ, 24 iulie 2021. Doar celor înscriși le vor fi transmise informații suplimentare și necesare pentru realizarea meditației și tehnicii, înainte de intrarea în meditație.

Chiar dacă, în cadrul Călătoriilor Inițiatice sunt incluse „Cursuri pentru Suflet” cu prezentări de tehnici de dezvoltare personală într-o varianta dinamică, realizez meditații și transmit informații accesate în locuri energetice și informaționale din România și străinătate, am ales să dăruiesc din cunoașterea primită prin accesarea Sursei și celor care nu au avut posibilitatea să fie cu mine în acele clipe.

Toate informațiile captate prin trăirile din timpul meditațiilor rămân active și vii în noi, deoarece sunt destinate conștientizării și activării Potențialului Interior din structura noastră informațională.

Aceste informații odată conștientizate sunt asimilate de corpurile noastre, de la nivelul Structurii noastre Informaționale până la nivel celular în ADN.

Prin urmare, vă invit să vă conectați cu Sufletul deschis pentru a reține în Structura voastră Informațională cunoașterea transmisă și pentru a va fi mai ușor să vă “amintiți CE Sunteți”.

Meditația de LUNĂ NOUĂ este susținută ONLINE în dimineața zilei de 10 IULIE 2021 la ora 10:00 (ora României) pe o platformă privată la care vor avea acces doar cei care se înscriu.

Înscrierea se consideră realizată în momentul achitării sumei de 250 lei sau 65 euro/ persoană.

După achitarea taxei de participare, cei înscriși vor primi detaliile referitoare la racordarea la platforma privată prin care pot urmări meditația și informațiile transmise de Dimitria.

Detalii înscriere:  (004) 0720 831 965

Înscrierile la curs se realizează doar în momentul achitării.

Detaliile pentru efectuarea plății ( se face numai in contul bancar al societății ) se vor comunica celor interesați să participe.

Detaliile pentru conectarea online se vor transmite doar celor înscriși.

 

 

Vă recomandăm să:

– vă inscrieti la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din calatoriile initiatice, sesiunile de cursuri, conferinte și meditatii;

– apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)

AMINTESTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!