10 februarie 2018 Lansare de carte „Călător în Infinit – cartea a doua – FIII LUMINII” – autor Dimitria PUCHIU. Conferință EXTRASENZORIALUL

Sâmbătă

10 februarie 2018

ora 18:30 – 19:50

Sala Palatului din București

în cadrul festivalului:

Body Mind Spirit Expo

.

Extrasenzorialul există în potențialul ființei umane. Activarea extrasenzorialului se produce când nivelul de conștiință îți permite atingerea unui anumit grad de maturitate spirituală și există o necesitate impusă de împlinirea misiunii personale.

Prin abordarea subiectului despre extrasenzorial ți se oferă o perspectivă prin care poți să înțelegi acest fenomen și să utilizezi aceste abilități care au la bază aspectele potențialului tău interior:

Extrasenzorialul nu se învață!

El face parte din tine, el poate fi doar trezit și dezvoltat prin trăire … ”

În cadrul conferinței va avea loc și lansarea cărții a doua FIII LUMINII din seria „Călător în Infinit”

Cartea „Fiii Luminii” este al doilea volum al seriei „Călător în Infinit” și prezintă informații revelate autoarei în timpul sesiunilor de channeling din cadrul meditațiilor. Prezentare carte : FIII LUMINII

În carte se prezintă noțiuni despre dimensiuni, spațiu, timp, călătorii spațio-temporale, vizualizarea la distanță, potențialul interior, extrasenzorial precum și o serie de tehnici și meditații utile dezvoltării personale.

Activarea și dezvoltarea potențialului interior se află la baza manifestării abilităților extrasenzoriale.

În cuprinsul cărții sunt descrise meditațiile și mesajele care au fost percepute în timpul călătoriilor inițiatice organizate și ghidate de autoare în locurile energo-informaționale din România, portaluri către alte lumi.

Cine deține Informația, deține Puterea!

Lector Dimitria Puchiu – formator în informație energetică; terapeut; medium; specialist în terapie informațională; autoarea cărții Călător în Infinit. Cartea întâi – Primii pași, Cartea a doua – Fiii Luminii ; organizator Călătorii Inițiatice în locuri energo-informaționale din Romania și străinătate; realizator al emisiunii TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOAȘTERE la 6TV; Licențiată în Drept.

Date contact:

www.travelinfinit.ro

www.calatorininfinit.ro

www.interad.ro

Facebook: Dimitria Puchiu

Email: office@interad.ro

Tel: 0720831965