1 iulie 2017 Conexiunea cu Strămoşii

 

 

Salutări tuturor,

 

Pe 1 Iulie ne dăm întâlnire în numele sinarhiei. Ca de vară…

 

 

Strămoşii noştri geto-daci au avut înţelepciunea să descopere că eşecul înseamnă cu adevărat un singur lucru – izolare. În momentul când te desprinzi de suportul reţelei tribului tău, pierzi conexiunea cu lanţul sinergetic care te susţine şi te hrăneşte. În zilele noastre, am devenit atât de iscusiţi în a supravieţui încât dacă avem bani suficienţi, putem înflori singuri, fără ca măcar să avem contact cu altcineva!

Triburile sau comunităţile sunt alcătuite din reţele de indivizi şi familii toţi cu aptitudini şi responsabilităţi diferite, care, adunate la un loc, îmbunătăţesc enorm şansele de supravieţuire. În timpurile preistorice, dacă cineva era înlăturat din grup sau din trib, îşi semna mai mult ca sigur sentinţa la moarte.

Trebuie să privim adânc în ADN-ul nostru şi să eliberăm acele frici ancestrale legate de supravieţuire. Conexiunea cu strămoşii reprezintă simpla reîntoarcere către natură. Nu degeaba a rămas intipărit într-un mod eronat în colectivul mental al multora faptul că dacii au fost un popor barbar. De fapt au fost un popor sălbatic, puternic, vibrant precum natura.

Odată ce re-învăţăm cum să ne onorăm originea, pământul ne va învăţa cum să ne mişcăm în armonie cu ritmurile şi ciclurile naturale. De îndată ce ascultăm de înţelepciunea şi cultura strămoşilor, vom deveni precum o ancoră şi o punte de legătura între spirit şi tehnologie în aşa fel încât rezultatele vor fi cu adevărat transcendente.

INVITAȚI SPECIALI:
• Dimitria Puchiu – lector
• Mihai Voropchevici – numerolog
• Victor Bratu – specialist Feng Shui
* Danaela – scriitor

SUBIECTE:
• Tot ce ţine de geto-daci, monumente, Sfinx, simbolistică, Octogonul şi legăturile energetice dintre acestea.

PRACTICĂ
• Meditaţie pentru restabilirea Egregorului Spiritual Naţional

TOMBOLĂ și PREMII:
• Vor fi produse și premii organizate de Pharma Dacica

EFECTE COSMICE
• Energii celeste care produc transformări la nivel de ADN

Intrarea la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 20 RON.

Fie ca aspiraţiile noastre să ne arate calea către eliberarea spirituală!

Un eveniment organizat de revista COSMOS şi Pharma Dacica.