TINTA ESTE DRUMUL

Agentia de turism Interad organizeaza, incepand cu anul 2011, excursii la centre energetice din Romania, cum ar fi: Templul de la Sinca Veche, Templele dacice de la Sarmizegetusa Regia, Costesti-Cetatuie, Blidaru, Fetele Albe, Ansamblul Brancusi, Pestera Polovragi, Pestera Ialomicioarei, Sfinxul, Salina de la Slanic Prahova, Grota Veterani, Pestera Podul lui Dumnezeu de la Ponoarele, Pestera Sfantului Andrei, zona Buzaului, Pestera Valea Cetatii Rasnov, Cetatea dacica de la Pietrele lui Solomon si altele.

Conditiile in care se desfasoara aceste excursii sunt deosebite: oferim mijloace de transport cu dotari turistice; cazarea turistilor este la hoteluri sau pensiuni de trei sau patru stele; relaxarea este garantata prin ascultarea muzicii terapeutice a Dlui Gheorghe IOVU, povestilor  Dnei Geta Heimerl indrumarilor parapsihologului Valentin GHEORGHIU si vizionarea documentarelor realizate de Dnii Iuri FLOROIU si Cristian POMPEI.

Astfel, participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: seminar, concert, dezbateri libere, consultatii si energia specifica a  locurilor.

Va invitam sa priviti aceasta minunata tara dinr-o alta persepectiva decat cea istorica si geografica. De fapt, in aceste calatorii ai posibilitatea sa te descoperi, sa constientizezi potentialul pe care-l ai in interiorul tau. Din relatarile celor care au participat am inteles ca toti au resimtit o stare generala benefica dupa intoarcerea din excursie, unii au avut anumite revelatii si au primit diverse confirmari, altora li s-au activat sau amplificat anumite perceptii extrasenzoriale, in functie de nivelul evolutiv al fiecaruia. Important de retinut este faptul ca Agentia de turism Interad nu reprezinta nici o scoala de spiritualitate sau maestru. Noi oferim posibilitatea excursionistului sa descopere ” Maestrul din el” si sa recapete increderea in propria persoana.

Informatiile transmise de catre organizatori si invitati au rolul de a imbogati cunostintele, dar sarcina filtrarii lor si transpunerea lor in practica revine fiecarui participant in parte.

In aceste locuri incarcate energetic cei care doresc pot gasi cheia care-i va conduce catre evolutia personala.

Prin fotografiile care se fac in aceste locuri Entitatile Superioare au permis sa ne lase o dovada palpabila a existentei lor.

Impreuna pasim pe pamantul sfant al Romaniei. Impreuna retraim istoria, si redescoperim valoarea pe care o avem dintotdeauna. “Tinta este drumul”, caci prin deciziile luate si drumul pe care-l parcurgem in aceasta viata, de fapt evoluam.

Articol publicat si in Revista “Lumea Misterelor” din luna aprilie 2012

Drepturi autor rezervate: Dimitria Puchiu – Specialist in bioterapie si info-energetica