SFERE DE LUMINA

Ati remarcat ca in fotografiile pe care le faceti apar uneori si cercuri luminoase?
In excursiile pe care le organizez prin propria agentie de turism  INTERAD acestea isi fac aparitia in fotografiile realizate de majoritatea turistilor. Aceste “aparitii misterioase” se lasa fotografiate  in mod special in locurile cu o puternica incarcatura energetica si spirituala. De asemenea, ele apar in momentul in care in zona sau incinta respectiva este o stare de armonie, bucurie si pace. Astfel, se explica si de ce pot fii surprinse in orice loc ( propria casa, biserici, temple, hoteluri, locurile in care va petreceti vacantele in tara sau strainatate) in care se afla oameni fericiti, in timp ce se simt bine, se roaga sau mediteaza. Sentimentul de iubire este cel care le cheama! In locurile pe care le vizitam in cadru excursiilor noastre, Sferele de Lumina sunt prezente fie ca le surprindem cu aparatul foto, fie ca nu facem fotografii. Din cate am remarcat, nu tuturor persoanelor (chiar daca au aparatura profesionala) le ies in cadru aceste forme energetice. Cu siguranta au anumite criterii, deocamdata doar de ele stiute. Anul trecut am pus intrebarea: “Cine / ce sunt aceste sfere luminoase?”

Raspunsul pe care l-am primit, prin clarauditie, a fost: ” Ingeri si mai mult de atat.”

Confirmare acestui raspuns si curajul de al transmite acum mai departe le-am dobandit abia in acest an, in timp ce am citit una din cartile scrise de celebra Doreen Virtue. Aceasta explica ca sferele de culoare alba sunt Ingeri si cele colorate sunt Arhangheli. Astfel, am inteles la ce se refereau cand mi-au spus: “si mai mult de atat”. Probabil si dumneavoastra ati remarcat ca majoritatea Sferelor de Lumina sunt albe si printre ele se intercaleaza  si cateva viu colorate violet, albastre, verzi, galbene, portocalii si rosii. Fiecare culoare este specifica unui Arhanghel, dar si Chakrelor. Pentru cei mai sceptici precizez ca, este o diferenta clara intre particulele de praf sau de umiditate si aceste forme sferice materializare dintr-o dimensiune superioara sau Planul Divin. Personal am facut un test pentru a vedea elementele care le diferentiaza. In timpul vizitarii unei grote micute (fara umiditate) din Muntii Buzaului, in fotografii au inceput sa apara Sfere de Lumina, dupa care am luat un pumn de praf de jos si l-am risipit in fata obiectivului. Praful are un aspect mat cu forme neregulate, iar Entitatile Superioare au aparut frumos conturate in culorile chakrelor (curcubeului) si in interior au cotinutul asemanator unui abur, usor transparent. In Muntii Buzaului vom organiza din nou o excursie in data de 6 septembrie 2012, ocazie cu care puteti descoperii fascinante locuri legendare. In acesta zona se suprapun planurile mai mult decat in oricare alt loc pe care l-am vizitat pana acum si tipurile de energie sunt foarte variate. Daca admitem ca trupul nostru este de fapt tot o forma de energie atunci putem admite ca si  Entitatile Superioare sunt tot forme energetice, iar energia este purtatoare de un anumit tip de informatie. Astfel,  raspunsul vis a-vis de ce reprezinta formele sferice care ne apar in fotogafii ii poate multumii si pe adeptii unei viziuni stiintifice. Prin noile descoperiri care au reusit sa demonstreze existenta “Particulei lui Dumnezeu” (particula Higgs) vom reveni, in sfarsit, la unitatea stiinta-spiritualitate si tuturor le va fii mai usor sa accepte existenta planurilor (dimensiunilor) paralele. Acum, dupa doi ani in care am vizitat mai multe centre energetice din Romania, pot spune ca fiecare loc se distinge printr-un tip de informatie energetica specifica. In cadrul acestor deplasari, bucuria descoperirii farmecului al acestor locuri si a redescoperii frumusetii interioare o lasam fiecarui participant sa o traiasca.

Multumim ca suntem intrupati in aceste timpuri minunate!

Fotografia, in care se disting foarte multe Sfere de Lumina, este realizata in Salina de la Slanic Prahova cu ocazia excursiei organizate in date de 9 iunie 2012.

 

Articol publicat si in Revista “Lumea Misterelor” din luna iulie 2012 

Drepturi autor rezervate: Dimitria Puchiu – Specialist in bioterapie si info-energetica