“Reteta” care va incheia suferinta Lumii

In cadrul Conferintei sustinute la Bucuresti, in perioada 1 – 3 noiembrie 2013, Jasmuheen a transmis mesajul pe care l-a primit de la Maestri Inaltati.

 

Acest mesaj este de fapt, Programul unui Mod de Viata Plin de Impliniri, asa cum ii place sa-l numeasca Jasmuheen si a relatat cum l-a primit.

In luna Mai 2013 a fost ghidata sa intre intr-o meditatie, in care s-a simtit in prezenta Mamei Divine, ca forma de Energie Pura. Fiind in acea stare, i-a aparut Fecioara Maria care i-a spus: „Esti pe punctul sa calatoresti, te vei intalni cu multa mass-media si as vrea sa transmiti Lumii un mesaj: << Este timpul sa incheiati toata suferinta Lumii! Ai toate mijloacele, toata intelepciunea, tot ce ai nevoie, toti avem tot ce avem nenoie ca sa incheiem toata suferinta ACUM!>>”

Jasmuheen i-a replicat: „Oamenii cu care eu petrec timpul stiu asta, dar ceea ce nu stiu este CUM. Crestinii spun una, budistii spun alta, scolile misterelor spun altceva, realitatea New Age este diferita, politicienii spun iarasi ceva diferit, fiecare are o idee diferita si oamenii sunt coplesiti cu informatii… asa ca, as vrea ca Voi sa faceti ceva. Daca Voi credeti ca intreagasuferinta poate inceta pe Pamant, as vrea ca Voi sa-mi dati o „reteta”. Sunt sigura ca, in Dimensiunile Inalte Te intalnesti cu Buda, Krishna si Cei Cristici…, daca Voi petreceti timpul impreuna in celelalte dimensiuni, nu putetisa aveti o Adunare de Consiliu Cosmica? Nu va puteti toti Cei care ati fost pe Pamant si care stiti cat de grea este viata aicisi sa va combinati toata intelepciune voastra si sa-mi dati o reteta care va inceta toata suferinta in mod GARANTAT, nu posibil, ci GARANTAT. Vreau sa fie GRATUITA, sa nu coste nici un ban si vreau SA NU MAI CREEZE SEPARARE RELIGIOASA.”

Dupa cateva saptamani, Fecioara Maria a revenit in timpul meditatiei si a spus: „Am reteta ta!”

Au fost date 8 puncte de catre un Maestru Inaltat:

1.      MEDITATIA.

Fiecare Maestru a fost de acord ca suferinta Lumii se va incheia prin CUNOASTEREA DE SINE, cand vom stii cine suntem cu adevarat. Cu o Cunoastere de Sine, dincolo de corp, minte, ego este imposibil sa suferim. Cand suntem in Uniune cu Esenta suferinta inceteaza. Asta se intampla in meditatie cand stai jos, taci din gura, cere sa experimentezi cine esti cu adevarat. Cere sa experimentezi toate darurile care Le are Esenta pentru tine. Daca tehnicile tale de meditatie inca nu ti-au dat aceasta experienta, atunci schimba tehnica. Poti sa transmiti intentia ca, in meditatie, sa ajungi intr-o stare de contopire Divina, o Uniune Divina intre Sinele Superior si cel Inferior pentru a nu mai exista separare.

2.      RUGACIUNE sau COMUNIUNE DIVINA (Guan Yin)

Zeita milei si a compasiunii din Asia – Guan Yin a transmis: “Nu subestimati puterea rugaciunii in procesul de transformare”. Celor care nu le place cuvantul “rugaciune” il pot inlocui cu cel de “comuniune Divina”. Rugaciunea insemna sa vorbesti din inima, nu inseamna sa rostesti cuvinte goale. A te ruga inseamna a fi intr-o stare de de comuniune adevarata pe care o simti ca e Divina.

Meditatia este o forma pasiva de comuniune, iar rugaciunea este una activa.

3.       GANDIRE POZITIVA si STAPANIRE MINTII (Saint Germain)

Maestrii alchimiei reprezentati prin Saint Germain: “Intreaga suferinta a Lumii se va incheia cand oamenii vor sti sa-si stapaneasca mintea.” Mintea nu e construita pentru a ne fi sef. Ea este un servitor al Esentei tale. Dincolo de asta, trebuie sa intelegi ca gandurile iti creaza realitatea.

Trebuie sa ai in vedere doar o singura regula. Tot ce auzi, tot ce iti spune cineva, tot ce citesti, tot ce rasare inlauntrul tau, inainte sa accepti acea informatie intreaba un lucru: Aceasta informatie imi va permite sa fiu o fiinta limitata sau nelimitata?

Daca vezi ca va crea limitare nu accepta. Apasa butonul “STERGERE” inlauntrul tau.

Celui care ti-a transmis o informatie limitativa poti sa-i spui: “Multumesc ca mi-ai impartasit aceasta informatie.”

Nu trebuie sa te certi, nu trebuie sa-l contrazici pe celalalt, nu trebuie sa-l provoci. Asa cum spune Saint Germain: “Realitatea noastra este nelimitata in exprimarea ei, dar trebuie sa ne eliberam din paradigma educationala limitata si veche.”

Jasmuheen a dat doua exemple din situatile de viata cu care s-a confruntat:

Exemplu1: Ea s-a intalnit in California cu un barbat care i-a spus: “Trebuie sa ai 144 de initieri spirituale pentru a-L putea simti pe Dumnezeu!” La acesta informatie Jasmuheen a marturisit ca a dat “STERGERE” si a spus: “Oare asa sa fie? Eu am doar 12 initieri… vai….imi mai trebuie inca 132 de initieri spirituale si pana nu le fac pe toate nu-l pot experimenta pe Dumnezeu?”

Exemplu 2: A venit la ea o mama disperata, destainuindu-i ca un vizionar i-a spus ca fiul ei este supus atacurilor energetice. Jasmuheen a accesat campurile vibrationale ale fiului femeii si constatat ca nu era vorba de nici un atac energetic si ca de fapt acesta este perfect normal acela fiind felul de a fi firesc al copilului. In acest caz Jasmuheen a precizat: “Norocul copilului a fost ca acea confingere a mamei a fost stopata la timp. A existat pericolul ca acea informatie eronata sa creeze tocmai realitatea sugerata de acel vizionar.”

Cati dintre voi v-ati intalnit in viata cu astfel de informatii limitative si autodistructive?

Cate credinte limitatoare avem, cate credinte limitatoare ne dau ceilalti oameni!

SOLUTIA:

Aplica Testul Respiratiei sau al Pendulului si vezi daca informatia respectiva este potrivita pentru tine. Pune intrebarea: “Acest lucru este adevarat pentru mine?”

 

4.      O DIETA VEGETATIANA (Buddha)

Budda, dupa ce a scanat intreaga suferinta de pe Pamant, s-a oprit asupra suferintei din randul animalelor. A sugerat sa ne tratam animalele ca pe prieteni, nu ca pe un fel de mancare: „Nu va ganditi numai la voi, ganditi-va si la animale. Fiti vegetarieni!”

Trebuie sa incepi prin a-ti „usura dieta”, renuntand treptat intai la carene rosie, apoi la cea alba, apoi renuntand si la cea alba ajungi sa fi vegetarian.

5.      TRATEAZA-TI CORPUL CA PE UN TEMPLU (Babaji)

Babaji a transmis: „Trateaza-ti corpul ca pe un Templu. Recunoaste-ti corpul ca pe Sfantul Graal, pentru ca el gazduieste Esenta Divina.”

Duhul lui Dumnezeu domneste in acest corp si avem nevoie sa ne tratam corpul cu Iubire, cu bunatate. Sa facem exercitii fizice, sa dansam, orice il face pe corp fericit.

6.      SERVICIU DEZINTERESAT, ALTRUIST (Isus)

Acest mesaj a fost transmis de Isus: „In fiecare zi fa ceva pentru cineva pentru ca poti sa o faci! Daca toata lumea ar face asta, daca cei 7 miliarde de oameni ar face o actiune aleatoare creatoare de bucurie in fiecare zi, intreaga lume s-ar schimba. Nici un alt gand de recompensa, ci doar sa actionezi altruist, daruind cu bunatate. Nici nu trebuie sa cauti ocazia, ci doar sa ai intentia inlauntrul tau sa mergi sa servesti si o sa vezi ca multe ocazii vor venii la tine, prin care poti sa ajuti pe cineva si o sa recunosti situatia pentru ca te-ai racordat la acest canal.”

7.      LINISTE (Sfantul Francisc de Assisi)

Sfantul Francisc de Assisi a transmis: „Sa petrecem timpul si in liniste si in natura.”

Cand petreci timpul in liniste vei auzi limbajul lui Dumnezeu. Cand vei petrece timpul in liniste in natura vei recunoaste frumusetea Creatiei si vei fi mai constient fata de madiu.

8.      CANTA MUZICA SACRA SI ASCULT-O (Fecioara Maria)

Mesajul Fecioarei Maria este: „Recunoasteti puterea Muzicii Sacre”.

Sa asculti si sa canti Muzica Sacra, ambele variante au un impact vibrational puternic asupra corpului. Nimic nu acordeaza Corpul Emotional mai repede la Divinitate decat Muzica Sacra.

Toate triburile, toate religiile, toate traditiile spirituale folosesc Muzica Sacra, pentru ca au inteles puterea ei de a inalta natura umana, inima si sufletul.

 

Toate cele 8 cai lucreaza in combinatie.

Vei descoperi ca te fac sanatos fizic, mental si spiritual. Vei observa ca vei avea o claritate mentala mai mare, vei rezolva problemele mai repede, vei fii regenerat, energizat, ca tiparele tale de somn se micsoreaza (vei avea nevoie ne mai putine ore de somn).

Cand omul aplica cele 8 cai este mai aproape de Esenta Divina.

 

Aceasta „Reteta” pentru un mod de viata implinit poate fi personalizata. Prin metoda proprie de verificare (care poate fii metoda respiratiei sau a pendului) determini pe rand care cai (dintre cele 8) trebuie sa le aplici, care sunt cele necesare tie sa le manifesti mai mult, daca pana in prezent nu le-ai dat importanta cuvenita.

 

Atentie acest program a fost daruit oamenilor prin Jasmuheen in mod GRATUIT si tot astfel trebuie oferit si semenilor nostri.

Transmiteti GRATUIT si altora aceste CAI PENTRU UN MOD DE VIATA IMPLINIT si prin care SE INCHEIE TOATA SUFERINTA LUMII!