MINUNATUL PAMANT ROMANESC

Sarmizegetusa Regia, Tara Luanei ( M-tii Buzaului ), Pestera Ialomicioarei, Sfinxul, Pestera Podului lui Dumnezeu, Pestera Polovragi, precum si alte centre energetice in care planul Divin se revarsa peste noi sunt mai usor accesibile acum tuturor prin intermediul Agentiei de turism INTERAD. Fiecare zona are specificul ei si se distinge prin diversitatea tipurilor de informatie energetica. Acest fapt te ajuta sa intelegi cat de vasta este Creatia si cat de multe aspecte ale Ei mai sunt de descoperit.

Tara Luanei si minunatii muntii ai Buzauilui pot fii descoperiti in data de 6 septembrie 2012, cand timp de 4 zile vom strabate cu pasul cea mai fascinanta zona caracterizata prin varietatea vibratiilor pe care le intalnesti. Trovantii sau Babele din Buzau, complexul ruprestru Nucu – Alunis, Agatonul Nou, Agatonul Vechi, Varful Turtudui, Bisericuta lui Iosif, Vulcanii Noroiosi sunt doar cateva din obiectivele la care ajungem in acest circuit. Data trecuta cand am fost in excursia din 17 mai 2012, in afara experientelor traite care ne-au imbogatit cunoasterea in fiecare loc, am vazut cum in urma noastra pe Varful Turtudui a aparut pentru 1-2 minute, spontan, o zona neclara si transparenta. Probabil relatarile care descriu deschirerile unor portaluri in aceasta zona ar trebui luate in considerare.

Momentul astrologic are un rol insemnat in transmiterea acestor energii, facilitand o constientizare mai ampla a Cunoasterii de dincolo de valul uitarii. Astfel, in luna septembrie organizam o deplasare la Sarmizegetusa Regia in perioada Echinoctiului de Toamna. Cu ocazia acestei excursii vom trece prin mai multe locuri incarcate energetic si spiritual. Plecarea are loc in data de 20 septembrie 2012 din Bucuresti si in drumul nostru catre Costesti (jud. Hunedoara) vom saluta trovantii din Costesti (jud. Valcea), vom patrunde in “pestera vindecarilor si a vindecatorilor” cum imi place sa o mai numesc pe miraculoasa Pestera Polovragi, cunoscuta si sub denumirea de “Pestera lui Zalmoxe”. In aceeasi zi ne reculegem la mormantul Parintelui Arsenie Boca de la Manastirea Prislop si la Grota Sf. Ioan de la Prislop. In toate cele trei nopti vom sta in Satul Costesti. In deplasare din 19 iulie 2012 am fost tot in aceeasi locatie si am beneficiat de doua concerte sustinute de Meloterapeutul Gheorghe Iovu inconjurat de Sferele de Lumina (vezi foto), de povestile pentru suflet ale Doamnei Geta Heimerl si de impartasirea talentului a doua participante in acea excursie, care ne-au incantat prin cantec si dans. Farmecul acestor deplasari este dat si de  spontaneitatea unor momente si aparitia unor situatii nepremeditate de organizatori, dar care cu siguranta sunt “aranjate” dintr-un un plan superior mult mai bine decat gandirea omeneasca, facand astfel ca fiecare circuit sa fie unic si cat mai captivant.

In toate excursiile organizate de agentia noastra, insotesc personal grupurile formate si incerc sa impartasesc cat mai multe informatii, care pot ajuta pe participanti in drumul lor spre autocunoastere. Te invitam sa descoperi Creatia pe minunatul pamant romanesc!

 

Articol publicat si in Revista “Lumea Misterelor” numarul 8 din luna august 2012 – pagina 19

Autor: Dimitria Puchiu – Director Agentie de Turism si Transport INTERAD