Emisiunea „TURISM, SPIRITUALITATE, AUTOCUNOASTERE”

Va anuntam aparitia unei noi emisiuni la postul 6 TV. In fiecare vineri la ora 19:00, incepand cu data de 20 decembrie 2013, va invitam sa urmariri Emisiunea „Turism, Spiritualitate, Autocunoastere”. Realizator: Dimitria Puchiu.

Pe parcursul emisiunilor vor fi descrise, impreuna cu invitati deosebiti, locurile incarcate energetic si spiritual din Romania si vor fi aratate fotografii si filme realizate in timpul excursiilor si taberelor initiatice organizate de Agentia de Turism INTERAD.

In timpul emisiunilor sunt relatate informatii inedite care au la baza trairile si revelatiile personale ale celor care au ajuns in aceste Puncte de Lumina. Intelegi importanta acestor Locuri Sacre, valoarea lor si modul in care ii ajuta pe cei care vin in contact cu ele. Intelegi in ce consta Initierea Locurilor, mostenirea lasata de strabunii nostri si Puterea pentru care ei erau respectati de contemporanii acelor vremuri. Intelegi cine esti, descoperi propriile valori interioare si frumusetea Creatiei.

Organizatoarea si ghidul care insoteste grupurile in deplasarile initiatice este chiar realizatoarea emisiunii Dimitria Puchiu, specialist in informatie energetica si bioenergie. Astfel, informatiile transmise in timpul emisiunilor sunt autentice si bazate pe experientele traite, care dau un plus de valoare fata de teoriile citite.  

Postul 6TV poate fi vizionat pe retelele de cablu DIGITAL (nu Analog) RCS- RDS, ROMTELECOM Dolce TV si on line pe internet: http://www.tv6.ro/

Inregistrarea emisiunilor poata fi vizionata si pe seit-ul nostru la pagina:  www.travelinfinit.ro

Va invitam in fiecare vineri seara la ora 19:00 sa fim impreuna pe 6 TV!