CENTRE ENERGETICE

Agentia de turism INTERAD organizeaza excursii si tabere la centre energetice din Romania, pentru toti cei interesati de vizitarea unor locuri unice in Lume si de propria evolutie spirituala.

Prin termenul de “centru energetic”, consider in calitate de organizator si in urma circuitelor pe care le efectuam din 2011, ca trebuie inteles un loc sau o zona in care informatiile din planurile superioare pot fii accesate cu usurinta. Energia unui astfel de centru este una benefica pentru toate persoanele care ajung in perimetrul lui. In primul rand este importanta intentia cu care patrunzi in zona lor. Daca scopul pentru care cineva vrea sa vina in contact cu un astfel de loc este unul altruist, prin care doreste sa afle raspunsurile pentru a devinii un om mai bun, sa se regaseasca sau de a-si aminti cine este, atunci efectul unei astfel de vizite este unul pozitiv. In schimb, toti cei care nu au cugetul curat si sunt manati de interese meschine ( financiare, de imagine sau oprotunism ) mai devreme sau mai tarziu primesc reversul medaliei. Aceste locuri ne-au fost lasate pentru a ne fii sprijin in drumul nostru catre autocunoastere. Respectul pe care-l manifestam cu totii fata de Creator si de Creatia Sa trebuie sa izvorasca din adancul Fiintei noastre si ecoul acestui sentiment ne va invalui intreaga viata. Astfel, se explica de ce nu toti se simt confortabil dupa o deplasare in zone sacre. Sunt persoane care chiar daca acolo sunt pioase si in acele momente manifesta ganduri si sentimente altruiste, in viata de zi cu zi comportamentul fata de semenii lor este unul reprobabil. Vibratia de baza a acestora nu are cum sa se ridice in cateva momente de reculegere, astfel incat sa nu resimta vibratiile inalte ale centrelor energetice. Entitatile de Lumina actioneaza cu iubire si blandete, iar energiile benefice se revarsa peste toti, important este ca sa doresti sa inveti ceva si sa fii atent la semnalele transmise. Atata timp cat nu respecti legile statului si normele morale ale acestei dimensiuni, nu-l respecti pe aproapele tau nu ai cum sa pretinzi sa esti cu adevarat un om evoluat si spiritual. Legea Atractiei spune destul de clar ca modul in care gandesti, simti si actionezi iti determina viata. Pentru a trai in armonie cu tot ce te inconjoara, pentru a fii fericit, pentru a te simti implinit trebuie sa aplici Principiul Adevarului: “Ceea ce gandesti, sa spui si sa faci.”  Din punctul meu de vedere, centrele energetice ne-au fost lasate pentru a gasi drumul catre propria Fiinta, deoarece sunt adevarate porti catre interiorul nostru. Lumea exterioara este o reflexie a Lumii sufletului nostru, a dimensiunii din care venim, de ACASA.

Prin excursiile pe care le organizam la Centre Energetice din Romania dorinta noastra este de a ajuta omul calatorind sa se regaseasca.

Toti suntem UNU si Unu este in noi!

 

Drepturi autor rezervate: Dimitria Puchiu – Specialist in bioterapie si info-energetica