Solstitiu de vara 2019 la NEMRUT DAGI-“MUNTELE SACRU AL NEMURITORILOR”, CAPPADOCIA – ORASUL SUBTERAN, KONYA, PAMUKKALE, CASA FECIOAREI MARIA, ISTANBUL, 16 IUNIE – 3 IULIE 2019, Initieri Activari si Meditatii

Obiective turistice:

 • Muntele Nemrut Dagi – Muntele Sacru in ziua Solstitiului de vara 2019;
 • Cappadocia – “Orasul Subteran”;
 • Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana  din KONYA– maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori ;
 • “Terasele de bumbac” de la Pamukkale;
 • Orasul antic Hierapolis (sec. II i. Hr.) – Pamukkale;
 • Piscina Cleopatrei  cu apa termala de la Pamukkale;
 • Casa si Izvorul Fecioarei Maria din Efes;
 • Stramtoarea Dardanele;
 • Stramtoarea Bosfor;
 • Moscheea Sulymaniye – mormintele sultanului Soliman I Magnificul, sultanei Hurrem si Mihrimah – Istanbul (optional individual);
 • Cisterna Basilica – “Palatul Scufundat” – Istanbul (optional individual);
 • Moscheea Albastra – Istanbul (optional individual);
 • Muzeul Sf. Sofia – Istanbul (optional individual);
 • Palatul Topkapi – Istanbul (optional individual);
 • Marele Bazar din Istanbul (optional individual);
 • Croaziera pe Bosfor – Istanbul (optional individual);
 • Piata Taksim si Bdul. Istiklal – faimoasa zona centrala, pietonala si comerciala a Istanbulului.

 AMINTESTE-TI CE ESTI SI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATA!

TABARA INITIATICA coordonata de Dimitria PUCHIU – specialist in energoterapie si informatie energetica, autoarea cartilor din seria ”Călător în Infinit”, include: CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii; descrierea obiectivelor; MEDITATII; tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”; channeling; TEHNICI DE AUTOVINDECARE, identintificare si VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN. Cursuri pentru Suflet! 

Atentie, aceasta tabara initiatica se realizeaza cu un numar restrans de persoane – maxim 10 persoane.

Perioada:  16 iunie – 3 iulie 2019 (Solstitiu de vara 21 iunie 2019 pe Muntele Nemrut Dagi)

Rezervari la:  021 230 31 22 sau  0720 831 965

CONFERINTA / CURS sustinuta de Dimitria PUCHIU in perioada deplasarii

TARIF  =   2600 euro/persoana in camera cu 2 / 3 paturi.

Pentru inscriere  avans minim 1000 euro.

! Termen de inscriere  până in data de 17 aprilie 2019.

Dupa 17 aprilie 2019 se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile si cu plata integrala.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de  980 euro / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului) vor achita suma de 200 euro / persoana/zi. Tariful nu include cazarea si transportul participantului . Participarea este acceptata daca nu este afectat programul.

 Sedinte individuale de energoterapie informationala 50 euro /persoana/sedinta de 15 minute– la cerere.

Sedintele individuale se fac in limita timpului disponibil!

CIRCUIT UNIC IN 2019Calatorie initiatica la cele mai fascinante locuri din Turcia pana la Muntele Sacru Nemrut Dagi, meditatii, clipe de relaxare  intr-un resort de lux  pe litoral si cumparaturi la Istanbul.

Programul taberei:

Ziua 116 iunie 2019, duminica

Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord (in parcarea de langa parc) va avea loc la ora 01:45.

Cazare in Istanbul.

Ziua 2 si 3 17 si 18 iunie 2019, luni si marti 

In cele doua zile in Istanbul este program liber pentru vizite, cumparaturi, plimbari ….

Optional individual (nu este inclus in tarif ) se pot vizita: Moscheea Sulymaniye – mormintele sultanului Soliman I Magnificul, sultanei Hurrem si Mihrimah, Cisterna Basilica – “Palatul Scufundat”,  Moscheea Albastra, Muzeul Sf. Sofia,  Palatul Topkapi si se pot face cumparaturi in Marele Bazar. Vizitarea acestor ofiective nu este obligatorie si  cei care nu participa au program liber.

Program alternativ pentru cei care nu vor sa viziteze obiectivele turistice: croaziera pe Bosfor.

Seara ne plimbam in Piata Taksim si Bdul. Istiklal – faimoasa zona centrala pietonala si comerciala a Istanbulului, care este strabatuta si de Tramvaiul Rosu.

Meditatii si sesiuni de channeling  la Moscheea Sulymaniye si “Palatul Scufundat”.

Cazare in Istanbul.

Ziua 419 iunie 2019, miercuri

Dupa micul dejun plecam spre Muntele Nemrut Dagi.

Cazare intermediara intr-un oras de pe traseu.

Ziua 520 iunie 2019, joi

Dupa micul dejun, plecam catre Muntele Nemrut Dagi.

Cazare la poalele Muntelui Nemrut.

Ziua 621 iunie 2019, vineri – Solstitiu de vara

Dimineata, in ziua Solstitiului de Vara plecam devreme pentru a prinde rasaritul  si a medita pe Muntele Nemrut Dagi (“Muntele Sacru”). Aici vom sta cat mai mult timp, intrucat este un moment important pentru evolutia personala a fiecarui participant.

Nu oricui ii este dat sa ajunga pe acest “Munte Sacru” exact in ziua Solstitiului de Vara.

Pe munte exista doua complexe megalitice si altare: unul orientat spre rasarit si altul spre apus.

Seara, vom  fi din nou pe munte la atarul de vest si vom asista la asfintitul soarelui, meditand.

Panorama fermecatoare scaldata in razele soarelui iti ramane in memorie pentru totdeauna.

Voi coordona meditatiile ghidate, Initierile – activarile si voi initia deschiderea “Portilor catre Univers”.

Muntele Nemrut Dagi gazduieste unul dintre cele mai misterioase sanctuare din toate timpurile. A fost descoperit in 1881, de catre arheologii germani, care au scos la iveala mai multe elemente ce ne aduc aminte de istoria dacilor.

Orasul megalitic se afla la o altitudine de peste 2000 de metri, pe unul dintre platourile din Muntii Anti Taurus, Turcia. In urma sapaturilor efectuate, arheologii nu au ajuns la o concluzie clara, dar atribuie constructiile si statuile descoperite, civilizatiei commagenilor. Acestia l-au avut ca rege pe Antioch I, care, din motive necunoscute, a declarat independenta micului regat, in anul 80 i.C.

Chiar daca era vorba despre un popor cu putini locuitori, care traia pe un petec de pamant aflat la confluenta a doua civilizatii imense – cea greaca, la apus si cea persana la rasarit – commagenii au lasat o mostenire culturala incredibila. Complexul, acoperit cu pietricele albe, cuprinde o piramida conica, doua temple si multe statui sculptate in piatra. Mormintele sub forma de tumuluri, aflate pe marginile complexului, au fost pradate inca din antichitate, de catre legiunile romane, care au decapitat si colosalele statui, de 8-10 metri.

Mormintele-tumule au fost ridicate in est, vest si nord, din roca muntelui, avand o curte interioara. Cel mai impunator, aflat in estul sanctuarului, are o terasa larga, in care au fost amplasate cinci statui colosale, un altar piramidal pentru focul vesnic inchinat zeului Mitra si temple din care au ramas ramasite de zid. Zeii care tronau in fata tumulului sunt Apollo – Mithra, zeul Soarelui, Nuna – zeita fertilitatii, Jupiter – Oromasdes, Ares – Herakles – Artagnes, zeul razboiului.

Dacii nemuritori si civilizatia de pe Nemrut Dagi

Regele Antioch I le-a inoculat oamenilor sai ideea de nemurire. Astfel, fiecare individ care traia pe muntele sfant se considera egal cu orice zeu. Aceasta idee a fost infatisata si prin sculpturile din piatra, ramase mostenire peste ani. Antioch I se afla in diferite ipostaze de prietenie cu numerosi zei, ceea ce i-a pus pe ganduri pe istorici si arheologi.

Un alt fapt interesant este ca aceasta civilizatie nu a fost asimilata de niciun mare imperiu. Acest fapt denota ca commagenii aveau radacini culturale si credinte extrem de puternice, la care se mai adauga si ideea de egalitate cu zeii.
De remarcat mai este si faptul ca infatisarea acestor oameni misteriosi aduce izbitor de bine cu cea a stramosilor nostri, dacii. Probabil ca a existat o legatura stransa intre cele doua popoare, pentru ca altfel nu se pot explica aceste similitudini.

Muntele Nemrut Dagi ramane cel mai misterios loc din Turcia. Numeroasele inscriptii descoperite in situl arheologic nu i-au putut ajuta pe experti sa determine, cu exactitate, istoria acestui popor misterios. De exemplu, un text antic descoperit pe muntele sacru, sustine ca la doar cativa ani dupa moartea regelui Antioch I, o stea uriasa a aparut pe cer. Din acest loc ar fi plecat magii spre Bethlehem, urmarind indicatiile precise ale luminii de pe cer. 

Ce era oare acea “stea uriasa”?

Voi incerca sa elucidez aceasta enigma prin channelig si scanari timp-spatiu (vizualizari la distanta) in timpul meditatiilor care le voi face impreuna cu participantii.  Raspunsul imi va fi revelat si daca este permis de Planurile Superioare al Luminii.

Cazare la poalele Muntelui Nemrut.

Ziua 722 iunie 2019, sambata

Dupa micul dejun, plecam catre Cappadocia.

Cazare in zona Cappadocia.

Ziua 8 si 923 si 24 iunie 2019, duminica si luni

Dupa micul dejun, vizitam Orasul Subteran si alte complexe rupestre din Cappadocia.

Vom face meditatii si Initieri – activari.

Optional: plimbare cu balonul deasupra Cappadociei.

Cazare in zona Cappadocia.

Ziua 1025 iunie 2019, marti

Dupa micul dejun, plecam catre Konya unde vizitam si meditam in  Mausoleul poetului mistic Rumi Mevlana– maestrul spiritual al ordinului dervisilor rotitori, unde se afla si mormantul lui.

Mesajele transmise si prin Rumi ne sustin in drumul nostru spiritual.

Cazare in Pamukkale, la un hotel 4* 

Ziua 11 – 13 26, 27, 28 iunie 2019, miercuri – vineri

Zile libere, vizitam terasele de travertin pline cu apa termala din Pamukkale, denumite si “terasele de bumbac”, precum si ruinele orasului Hierapolis ( sec. II i. Hr.).

Avem posibilitatea sa facem bai cu apa termala in Piscina Cleopatrei, precum si in bazinele cu apa termala si argila din cadrul resortului in care suntem cazati.

Meditatii de echilibrare si regenerare  care completeaza efectul terapeutic al apelor termale. Va puteti bucura si de alte proceduri de relaxare ale centrului SPA  din hotel.

Cazare pe intreaga perioada a sejurului in Pamukkale, la un hotel 4* cu demipensiune.

Ziua 14 – 16: 29, 30 iunie, 1 iulie 2019, sambata, duminica si luni

Dupa micul dejun, vizitam Casa si Izvorul Fecioarei Maria din Efes si plecam catre Kusadasi.

Cazare, plaja si relaxare la malul marii in zona Kusadasi.

Ziua 17 : 2 iulie 2019, marti

Dupa micul dejun, plaja si relaxare, plecam catre Canakkale.

Cazare in Canakkale

Ziua 183 iulie 2019, miercuri

Dupa micul dejun, plecam catre Bucuresti.

Debarcarea in Bucuresti va avea loc in acelasi loc din care s-a plecat.

Servicii incluse in tarif:

 • CONFERINTA DINAMICA de autocunoastere si dezvoltare personala pe intreg parcursul deplasarii;
 • MEDITATII;
 • tehnici de accesare a informatiilor benefice si “Initierile Locurilor”;
 • comunicari de la Entitatile locurilor / channeling;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVAREA ADN;
 • Identificarea si Vindecarea de FRICI;
 • coordonator din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in energoterapie, informatie energetica, realizator si producator al Emisiunii “TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOASTERE” la 6TV;
 • transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van sau microbuz;
 • 4 nopti cazare   hotel 3*, 4*cu mic dejun la Istanbul, Cappadocia si Canakkale;
 • 8 nopti cazare hotel  4* cu demipensiune la Nemrut Dagi, Pamukkale si la cazare intermediara dintre Istanbul si Nemrut
 • 3 nopti cazare hotel 5* cu  ALL INCLUSIVE  in Kusadasi.

In tarif nu sunt incluse:

 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • taxele de parcare si bacsisurile ( daca este cazul se vor plati la fata locului);
 • asigurarea medicala;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informatiile transmise de Dimitria Puchiu si care vin individual (in afara grupului ) vor achita suma de 100 euro / persoana/zi.
 • Sedinte individuale de energoterapie 50 euro / sedinta de 15 minute – la cerere.
 • mesele nespecificate ca fiind incluse;
 • ghizi locali vorbitor de limba engleza.

IMPORTANT !

 • ACEASTA DEPLASARE INITIATICA ESTE O CALATORIE INTERIOARA  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Cand te intorci la viata de zi cu zi, constati ca te-ai vindecat de frici.
 • Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC si nici PELERINAJ RELIGIOS. 
 • Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere.
 •  Acte necesare: pasaport sa fie valabil minim 6 luni, calculat pana in data 01.12.2019.
 • In cadrul circuitului acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.
 • Se poate asigura contra cost si transportul persoanelor din alte orase catre locul de imbarcare.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial si in cazul camerelor triple, al treilea  pat poate fi pat pliant sau canapea, in functie de disponibilitatea unitatii de cazare.
 • In situatii exceptionale, traseul si programul pot  fi modificate.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Conditii inscriere:

 • Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 1000 EURO.  Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 17 aprilie 2019. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.
 • Anularile solicitate de turist pana in data de 17.04.2019 se penalizeaza cu 1000 EURO/PERSOANA, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.
 • Anularile pentru rezervarile cu EARLY BOOKING se penalizeaza 100%.
 • Locurile in masina vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii. In concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai in FATA trebuie sa se inscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 5 persoane.
 • In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 15 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.
 • Conditiile ofertei EARLY BOOKING:
  1. Achitarea INTEGRALA pentru rezervarile efectuate pana in data mentionata.
  2. In cazul anularii rezervarii NU se mai returneaza contravaloarea excursiei.

OFERTA 1  EARLY BOOKING  valabila pana 30 noiembrie 20182420 euro/persoana in camera cu 2 / 3 paturi.

OFERTA 2  EARLY BOOKING  valabila pana 15 ianuarie 20192510 euro/persoana in camera cu 2 / 3 paturi.

 • !  La imbarcare, daca organizatorul constata ca o persoana  nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sanatate fizica sau psihica etc.) are dreptul sa refuze participarea acestei si ii va inapoia contravaloarea taberei.
 • ! IN SITUATIA IN CARE ORGANIZATORUL CONSTATA IN TIMPUL CALATORIEI CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASARII INITIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZATOR, ACESTEA VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI SI  VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

DESCRIEREA CIRCUITULUI:

Programul acestui circuit initiatic este complex si unic. Aceasta calatorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC. Accentul este pus pe trairile personale si pe simtirea vibratiilor acestor locuri, meditatie, relaxare, autocunoastere. Pe parcursul intregii calatorii  participantii au acces la mai multe cai de cunostere prin:

– coordonarea inedita a calatoriei initiatice realizata de Dimitria Puchiu, care imbina datele despre obiectivele vizitate cu notiuni de dezvoltare personala;

– descoperirea marturiilor care vorbesc de istoria civilizatiilor stravechi care au existat pe teritoriul Turciei;

– posibilitatea de a percepe in mod direct informatiile revelate in locurile incarcate de istorie si spiritualitate, prin intermediul meditatiilor si initieriilor oferite de entitatile locurilor;

– dezbateri si un dialog permanet cu participantii.

Unicitatea circuitului este data si de ajungerea la obiectivul principal al deplasarii: Muntele Sacru – Nemrut Dagi. In afara faptului ca, suntem singura agentie de turism din Romania care organizeaza un circuit initiatic pe acest traseu, am alocat o zi vizitarii zonei sacre pentru a asista la rasaritul soarelui pe munte.

Urcam la o altitudine de 2150 m unde gasim orasul megalitic apartine civilizatiei commagenilor.  Regele Antioch I declara independenta statului in anul 80 i.Hr, locuitorii neputand fi asimilati de civilizatia greaca sau persana cu care se invecinau. Ei aveau credinta nemuririi si considerau ca toti cei care locuiau pe muntele sfant erau egali cu zeii. Vom sta pe acest varf (atat cat este necesar) pentru a simtii energiile tinutului si pentru a informatiile si initierile locului.

In cadrul acestui circuit vom ajunge si in alte locuri incarcate de istorie, legende si spiritualitate: terasele de calcar de la Pamukkale – Piscina Cleopatrei, secretul tineretii vesnice; Muzeul Mevlana din Konya loc sacru de pelerinaj al Dervisilor Rotitori; Cappadocia – orasul subteran; Casa si Izvorul Fecioarei Maria din Efes;  optionale individuale: Moscheea Albastra,  Muzeul Sf. Sofia, Palatul Topkapi, Moscheea Sulymaniye – mormintele sultanului Soliman I Magnificul, sultanei Hurrem si Mihrimah, Cisterna Basilica – “Palatul Scufundat” din Istanbul.

Calatoria pe care o organizam este bogata in informatii si relaxanta. Cazarile sunt la hoteluri de 3*/4*/5*. Am rezervat 5 nopti la un hotel de 5* cu  ultra all inclusive unde beneficiati de toate facilitatile, activitatile organizate in cadrul resortului de lux si plaja. Aici grupul are la dispozitie sase zile cu timp liber in care putem medita la malul marii. Ne-am gandit si la amatorii de shopping care pot face cumparaturi in Marele Bazar din Istanbul.

Descoperi fascinantul tinut al Turciei, valorile spirituale, te regasesti si te relaxezi intr-o calatorie initiatica, un concept unic de autocunoastere si dezvoltare personala.

Documentare despre Nemrut Dagi si filmari:

https://www.youtube.com/watch?v=6Z5j5eB7onA (Va recomandam sa cititi si comentariul postat de autor pe pagina de youtube, imediat sub film)

https://www.youtube.com/watch?v=1ZCxBRA66u4

Organizator calatorii initiatice, tabere, excursii de dezvoltare personala si autocunoastere la centrele energetice:

Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE

Pentru a face rezervari in calatorii initiatice sau pentru a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro