Inițieri într-un loc initiatic si sacru din Romania cu Dimitria Puchiu în 2018

1

1

AMINTEȘTE-ȚI CE EȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!

1

Informație Cazare Transport!

11

CĂLĂTORIILE INIȚIATICE, coordonate de Dimitria PUCHIU – specialist în energoterapie și informație energetică, medium, scriitor includ: CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere și dezvoltare personală pe întreg parcursul deplasării; descrierea obiectivelor; MEDITAȚII; tehnici de accesare a informațiilor benefice și “Inițierile Locurilor”; channeling, TEHNICI DE AUTOVINDECARE, IDENTIFICARE ȘI VINDECARE DE FRICI, ACTIVAREA ADN,  Cursuri pentru Suflet: Cartea Călător în Infinit!

     O Călătorie Inițiatică Specială în care Dimitria PUCHIU susține meditații, inițieri / activări ale potențialului interior și transmite informații premergătoare INIȚIERI DIN PLANURILE SUBTILE într-un Loc Înalt Vibrațional.

Perioada:  va fi anunțată doar persoanelor selecționate

Locuri disponibile!

Inscrierile continua!

Detalii la:  021 230 31 22 sau  0720 831 965

Etapele și condițiile înscrieri:

 1. Sunt acceptate persoanele care au mai participat cel puțin o dată în taberele inițiatice cu cazare organizate de către Dimitria Puchiu.
 2. Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze.
 3. Începând cu perioada Echinocțiului de Primăvară începem selecționarea.
 4. După selecționare se achită contravaloarea călătoriei.
 5. Înscrierile se realizează în momentul achitării integrale a taberei.
 6. Informațiile preliminare se vor oferi doar persoanelor înscrise după achitarea tarifului.
 7. Persoanele înscrise NU vor primii detalii despre locul și traseul inițierii.
 8. Persoanele înscrise vor primii doar informații despre echipament, locul plecării și durata Călătoriei Inițiatice.
 9. În situația în care vă retrageți, sau nu mai puteți participa, contravaloarea achitată nu se mai returnează.
 10. Participanții sunt obligați să mențină confidențialitatea informațiilor transmise din momentul selecționării, pe perioada desfășurării taberei și până în clipa încheirii  Călătoriei Inițiatice. 
 11. Pe perioada taberei telefoanele sau alte aparate de înregistrare sau emisie/recepție vor fi închise, precum și comunicarea cu alte persoane din afara taberei nu este permisă. Nerespectarea acestor condiții conduce la excluderea din tabără și neutralizarea informațiilor pentru cel ce nu respectă această regulă și din Egregorul Călătoriei Inițiatice.

1

Tarif  1 =    1600 lei / persoana in camera cu 2 / 3 paturi cu baie in camera;

Tarif  2 =  1900 lei / persoana singura in camera, cu baie in camera in limita locurilor disponibile

Această Călătorie Inițiatică nu este demonstrativă și nici concurențială, este din Esență și Adevăr!

Deci, … „tu de ce vrei să faci acest Drum?”

            „Tată Ceresc cu voia Ta cer susținerea spre împlinirea Inițieri asupra acelora cărora Tu îngădui și primirea a ceea ce ne este menit să se înfăptuiască. Cu smerenie, Te rog să reverși Binecuvântarea și Ocrotirea Ta, deschiderea drumurilor cu Lumina și Puterea Ta asupra celor cărora le permiți accesul la Planurile Superioare de Lumină, iar tot ceea ce mie, ca om trăitor al acestei lumi și îmi este destinat, îngăduie-mi să împlinesc călăuzită de Duhul Tău Atotputernic de Lumină. Cu Înțelepciunea și Blândețea Ta ajută-i pe cei cărora nu le este îngăduit să primească acestă Inițiere, să accepte refuzul de a nu participa și întărește-i să-și urmeze calea spirituală spre evoluție în continuare cu curaj. Cer, Ființelor Elevate și Gardienilor Luminii din planurile superioare, menținerea filtrelor și protecției asupra tuturor celor care vom parcurge acest Drum și dincolo de puterile mele.”

Cu iubire și onoare sevesc Omul!

Dimitria Camelia