3 – 7 iulie 2013 Tabara Initiatica unica in 2013: Trovantii din Costesti – TRANSALPINA – Prislop – Sarmizegetusa Regia – Fetele Albe – Blidaru – Costesti – TRANSALPINA – Vidra – Voineasa – Cozia

 

 Perioada:  3 – 7 iulie 2013

Traseu: Bucuresti – Novaci – Transalpina – Obarsia Lotrului – Petrosani – Hateg – Prislop – Costesti – Orastie – Sebes – Transalpina – Obarsia Lotrului – Vidra – Voineasa – Cozia – Bucuresti

IMPORTANT: In aceasta deplasare oferim posibilitatea sa participe si persoane din Pitesti si Rm. Valcea.

Imbarcarea / debarcarea se face din urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti si Rm. Valcea.

Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Transalpina cu oprire la Trovantii din Costesti. Ne continuam drumul pe traseul Horezu – Novaci si intram pe Transalpina pe la Ranca, iar la Obarsia Lotrului facem un popas pentru servirea mesei. Plecam prin Petrosani – Hateg la Manastirea Prislop unde este  mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sfantului Ioan de la Prislop.

Cazare in Costesti.

Ziua 2. Dupa micul dejun, la ora 09:00 plecare catre Cetatea dacica SARMIZEGETUSA REGIA si FETELE ALBE.

Cazare in Costesti.

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 09:00 plecare catre Cetatea dacica BLIDARU.

Cazare in Costesti.

Ziua 4. Dupa micul dejun, la ora 09:30. Se viziteaza Cetatea dacica CETATUIE ( COSTESTI).

Cazare in Costesti.

Ziua 5. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera si in drumul de intoarcere catre Bucuresti vom parcurge traseul Orastie – Sebes – TRANSALPINA – OBARSIA LOTRULUI ( pauza de masa) – Vidra – Voineasa – Manastirea Cozia (vizita).

In Bucuresti, debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

Vezi inregistrarile video facute in aceasta tabara:

INREGISTRAREA VIDEO A TABEREI TRANSALPINA – SARMIZEGETUSA REGIA 3 – 7 IULIE 2013

Vezi FOTOGRAFIILE  din perioada taberei.

Citeste JURNALUL DE CALATOTORIE al taberei unice in 2013 (tabara organizata o singura in 2013 pe acest traseu – TRANSALPINA si care include toate cetatile dacice din Muntii Orastie – zona Costesti: Sarmizegetusa Regia, Fetele Albe, Blidaru, Coastesti-Cetatuie).

Urmatoarea Tabara la Sarmizegetusa Regia este organizata in perioada 19-22 septembrie 2013 – ECHINOCTIU DE TOAMNA 2013.

Tarife:

Tarif 1 =  949 lei / persoana in camera dubla/tripla cu baie in camera;

Tarif 2 = 869 lei / persoana in camera dubla/tripla cu baie pe hol.

REDUCERE 10% pentru posesorii CARDULUI DE FIDELITATE

 

OFERTA EARLY BOOKING  – inscriere si achitare integrala pana in data de 05 iunie 2013

TARIF 1 cu EARLY BOOKING  = 902 lei / PERSOANA in camera dubla/tripla cu baie in camera;

TARIF 2 cu EARLY BOOKING  = 826 lei / PERSOANA in camera dubla/tripla cu baie pe hol.

Conditiile ofertei EARLY BOOKING:

1. Achitarea integrala pentru rezervarile efectuate pana in data 05.06.2013.

2. In cazul anularii rezervarii NU se mai returneaza contravaloarea excursiei.

 

! Oferta Early Booking SE CUMULEZA cu REDUCEREA de 10% in baza CARDULUI DE FIDELITATE

 

IMPORTANT!

Persoanele care doresc sa vina direct la pensiunea in care suntem cazati in perioada desfasurarii taberei trebuie sa se inscrie si sa achite la agentie tariful fara transport. Tariful va fii calculat, in acest caz, individual pentru fiecare solicitare.

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 330 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

In cadrul taberei acceptam sa participe si copii insotiti de adulti.

Se poate asigura contra cost si transportul persoanelor din alte orase catre locul de imbarcare.

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla/tripla nu vor plati diferenta de single.

Atentionare!!!

! Persoanele care se inscriu in aceasta excursie trebuie sa aiba in vedere ca traseul catre  Sarmizegetusa Regia presupune si o portiune de drum forestier care trebuie parcursa pe jos, in zona muntoasa, aproximativ o ora la dus si o ora la retur.  Recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte ( BOCANCI ) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (CONCERTE, SEMINARII, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

 Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica;
  • pentru tariful 1 si 2 transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze;
  • cazare la pensiune 2*/3*. 

 In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • mesele;
  • pentru persoanele care opteaza pentru TARIF 3 si 4, transportul nu este inclus in tarif;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.
  • transport din alte orase din tara catre locul de imbarcare.

Obiective turistice:

– Trovantii din Costesti;

–  Manastirea Prislop – mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop;

– Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;

– Cetatea Dacica si Templele de la FETELE ALBE;

– Cetatea Dacica BLIDARU;

– Cetatea Dacica si Templele de la Cetatuie (COSTESTI);

– Manastirea Cozia.

 Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Plata integrala trebuie efectuata pana in data de 5 iunie 2013. Dupa aceasta data se mai pot face inscrieri in limita locurilor disponibile cu plata integrala.

Anularile solicitate de turist pana in data de 05.06.2013 se penalizeaza cu 30%, iar anularile dupa aceasta data se penalizeaza 100%.

Locurile in microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 14 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

Detalii tabara: 

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

Participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: conferinta, seminar, dezbateri libere, consultatii, precum si de energia specifica a  locurilor.

Aceasta deplasare este o calatorie complexa si depaseste latura turistica deoarece iti ofera posibilitatea sa iti imbogatesti cunoasterea prin prisma propriei trairi si revelatii.

Despre cetatile dacice din Muntii Orastiei, precum si despre alte locuri incarcate energetic din Romania, unde cei care doresc pot gasi raspunsurile si “cheia” propriei evolutii, am discutat si in cadrul Emisiunii « Codul lui Oreste » si “Puterile Secrete”:

INREGISTRAREA EMISIUNILOR

 

Despre Sarmizegetusa Regia regretatul Dumitru Ioan BRANC afirma : « Aici pe acest loc numit SARMIZEGETUSA Regia s-au intrupat primii oameni pe Pamant, aceasta ii da acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planeta, este un mare adevar si nu este nici o intamplare ca acum aflati cu totii acest lucru, pentru ca a venit vremea sa constientizati, cine sunteti cu adevarat, care va este identitatea voastra, sacralitatea voastra si a locului in care existati si care va este rostul in aceasta viata! 

Veniti romani la SARMIZEGETUSA Regia si va intalniti cu voi insiva, va intalniti cu noi, entitatile divine care va ajutam sa eliberati toate iluziile in care ati trait sau inca mai traiti si va reveniti. LA MARELE ADEVAR, LA IDENTITATEA VOASTRA, LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT, si sa va ocupati locul, in ierarhia popoarelor lumii, acolo unde va este, adica PRIMUL!!! ….

Veniti romani si va vindecati, aici, la SARMIZEGETUSA REGIA simtiti miracolul dacic romanesc aduceti si pe altii sa se vindece si ei! AMIN!» Citat din cartea “AUTOVINDECARE PRIN ALCHIMIA DIVINA”, autor DUMITRU IOAN BRANC

Organizator al excursiilor la centrele energetice:

 Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro

Backup_of_Afis--Transalpina-3-7.07.2013