31 ianuarie – 03 februarie 2013 EXCURSIE, tabara de spiritualitate si autocunoastere, seminar la Sarmizegetusa Regia, Costesti, Prislop, Targu Jiu, Maldaresti

EXCURSIE Prislop mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop – Sarmizegetusa Regia – Cetatuie – Ansamblul Brancusi:Coloana Infinului, Poarta Sarutului si Masa Tacerii – Culele si Trovantii de la Maldaresti si Trovantii din Costesti

 

 CONFERINTA IN PERIOADA 31 IANUARIE – 3 FEBRUARIE 2013

EXCURSIE, tabara de spiritualitate si autocunoastere, seminar la  Sarmizegetusa Regia, Costesti, Prislop, Targu Jiu, Maldaresti

Interad-Sarmizegetusa-1

 

Organizator al excursiilor la centrele energetice: Agentia de Turism INTERAD ALL INCLUSIVE.

 

Agentia de Turism INTERAD organizeaza excursii / tabere care sunt de fapt conferinte / seminarii si care au ca tema principala  AUTOCUNOASTEREA, astfel incat pe parcursul deplasarii participantii beneficiaza simultan de incarcatura energetica si spirituala a locurilor, cat si de informatii pe intreaga perioada a calatoriei despre: obiectivele turistice, autocunoastere, gandire pozitiva, evolutie personala si spiritualitate.

SURPRIZE si BONUSURI oferite in timpul excursiilor!

Participantii au acces la mai multe cai de cunoastere in acelasi timp: conferinta, seminar, dezbateri libere, consultatii, precum si de energia specifica a  locurilor.

Iarna energia este mult mai intensa decat in alte perioade ale anului si astfel beneficiile celor care ajung la Sarmizegetusa Regia acum sunt mult mai ample. Una dintre deplasarile noastre aici iarna (februarie 2012) am descris-o intr-unul din articolele scrise si postate pe : http://www.travelinfinit.ro/articole/sarmizegetusa-regia-o-poarta-catre-suflet-3/

Aceasta deplasare este o calatorie complexa si depaseste latura turistica deoarece iti ofera posibilitatea sa iti imbogatesti cunoasterea prin prisma propriei trairi si revelatii.

Precizam ca, Agentia de Turism Interad nu reprezinta nici o scoala de spiritualitate sau maestru si nu organizeaza rugaciuni sau meditatii colective. Noi oferim posibilitatea excursionistului sa descopere “Maestrul din el” si sa recapete increderea in propria persoana.

Despre cetatile dacice din Muntii Orastiei, precum si despre alte locuri incarcate energetic din Romania, unde cei care doresc pot gasi raspunsurile si “cheia” propriei evolutii, am discutat si in cadrul Emisiunii « Codul lui Oreste » :

INREGISTRAREA EMISIUNII

 

Despre Sarmizegetusa Regia regretatul Dumitru Ioan BRANC afirma : « Aici pe acest loc numit SARMIZEGETUSA Regia s-au intrupat primii oameni pe Pamant, aceasta ii da acestui loc sacralitatea cea mai mare de pe planeta, este un mare adevar si nu este nici o intamplare ca acum aflati cu totii acest lucru, pentru ca a venit vremea sa constientizati, cine sunteti cu adevarat, care va este identitatea voastra, sacralitatea voastra si a locului in care existati si care va este rostul in aceasta viata! 

Veniti romani la SARMIZEGETUSA Regia si va intalniti cu voi insiva, va intalniti cu noi, entitatile divine care va ajutam sa eliberati toate iluziile in care ati trait sau inca mai traiti si va reveniti. LA MARELE ADEVAR, LA IDENTITATEA VOASTRA, LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT, si sa va ocupati locul, in ierarhia popoarelor lumii, acolo unde va este, adica PRIMUL!!! ….

Veniti romani si va vindecati, aici, la SARMIZEGETUSA REGIA simtiti miracolul dacic romanesc aduceti si pe altii sa se vindece si ei! AMIN!» Citat din cartea “AUTOVINDECARE PRIN ALCHIMIA DIVINA”, autor DUMITRU IOAN BRANC

 

 Perioada:  31 ianuarie – 03 februarie 2013

TREBUIE SA VEZI SI SA SIMTI, CA SA CREZI !!!!

Program pentru 4 zile. Inscrierile au inceput din  14 decembrie 2012.

 IMPORTANT: Preluarea participantilor si din Brasov, pentru un grup de minim 8 persoane, fara a se percepe tarif suplimentar de transport.

 Traseu: Bucuresti – Cozia (optional) – Prislop – Costesti – Targu Jiu – Bucuresti

INVITAT: Domnul CRISTIAN POMPEI sustine un seminar cu tema: “Destin si autocunoastere”

 O SURPRIZA DEOSEBITA in cadrul acestei tabere: Concerte sustinute de GHEORGHE IOVU langa focul semineului.

 Program:

Ziua 1. Prezentarea la locul de imbarcare, vis-a vis de intrarea de la Coloane a Garii de Nord ( in parcarea de langa parc ) va avea loc la ora 05:45.

La ora 06:00 plecare catre Hunedoara cu oprire la Cozia – Prislop unde este  mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sfantului Ioan de la Prislop.

Cazare in Costesti.

Ziua 2. Dupa micul dejun, la ora 09:00 plecare catre Cetatea dacica SARMIZEGETUSA REGIA.

Cazare in Costesti.

Ziua 3. Dupa micul dejun, la ora 09:30. Se viziteaza Cetatea dacica CETATUIE.

Ora 17:30 Seminar: “Destin si autocunoastere” sustinut de Domnul CRISTIAN POMPEI.

Cazare in Costesti.

Ziua 4. Dupa micul dejun, la ora 08:30 se elibereaza camera si in drumul de intoarcere catre Bucuresti ne vom opri la Targu Jiu unde vom vizita Ansamblul Brancusi: Coloana Infinitului – Poarta Sarutului – Masa Tacerii, Culele si Trovantii de la Maldaresti (NOU!) , Trovantii de Costesti.

In Bucuresti, debarcarea va avea loc in acelasi punct din care s-a plecat.

 

Tarif 1 =  749 lei / persoana in camera dubla/tripla cu baie comuna pe hol;

 Tarif 2  = 819  lei / persoana in camera dubla/tripla cu baie proprie

 

*Persoanele care doresc sa vina direct la pensiune in Costesti trebuie sa se inscrie si sa achite la agentie tariful fara transport, respectiv:

 *Tarif 3 = 399 LEI / persoana in camera dubla / tripla cu baie comuna pe hol si fara transport;

 *Tarif 4 = 469 LEI / persoana in camera dubla / tripla cu baie in camera  si fara transport. 

 

Persoanele care doresc sa stea singure in camera, vor achita suplimentar suma de 250 lei / persoana / camera single, in limita locurilor disponibile.

 REDUCERE 10 % PENTRU POSESORII CARDULUI DE FIDELITATE.

Persoanele care vin singure in excursie si pentru care agentia nu gaseste un alt turist cu care sa fie cazat in camera dubla nu vor plati diferenta de single.

 IMPORTANT:

!!! Preluarea participantilor si din Brasov, pentru un grup de minim 8 persoane, fara a se percepe tarif suplimentar de transport.

!!! Se poate asigura contra cost si transportul grupurilor din alte orase catre locul de imbarcare.

Atentionare!!!

! Persoanele care se inscriu in aceasta excursie trebuie sa aiba in vedere ca traseul catre  Sarmizegetusa Regia presupune si o portiune de drum forestier care trebuie parcursa pe jos, in zona muntoasa, aproximativ o ora la dus si o ora la retur.  Recomandam participantilor sa aiba imbracaminte si incaltaminte ( BOCANCI ) adecvata traseelor montane.  In situatia unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instructiunile organizatorului.

! IN SITUATIA IN CARE CONSTATAM CA SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE SI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FATA EFORTULUI FIZIC VOR FII LASATE LA PENSIUNE FARA A SE RETURNA CONTRA VALOAREA EXCURSIEI SI VOR FII DIRECT RASPUNZATOARE DE CONSECINTE.

! PERSOANELE CARE NU SE INSCRIU SI CARE NU ACHITA LA AGENTIE TARIFUL PENTRU ACEASTA DEPLASARE NU VOR FI ACCEPTATE SA PARTICIPE LA NICI O ACTIVITATE ORGANIZATA (CONCERTE, SEMINARII, INFORMATII) SI NU VOR BENEFICIA DE GHIDAJ.

 

 Servicii incluse in tarif:

  • ghid din partea agentiei: Dimitria Puchiu – specialist in bioterapie si info-energetica
  • pentru tariful 1 si 2 transport cu autovehicule clasificate conform normelor internationale: van-uri, microbuze si autocare;
  • cazare la pensiune 2*/3*;
  • transport pentru grup minim de 8 persoane format din Brasov ( Bucuresti – Brasov).

 

 In tarif nu sunt incluse:

  • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
  • taxa participare seminar – reduceri pentru 2,3 membri de familie;
  • mesele;
  • pentru persoanele care opteaza pentru TARIF 3 si 4, transportul nu este inclus in tarif;
  • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turistii straini se asigura la cerere contra cost.
  • transport din alte orase din tara catre locul de imbarcare.

Obiective turistice:

Manastirea Cozia ( optional );

–  Manastirea Prislop – mormantul Parintelui Arsenie Boca si Grota Sf. Ioan de la Prislop;

– Cetatea Dacica si Templele de la SARMIZEGETUSA REGIA;

– Cetatea Dacica si Templele de la Cetatuie;

– Ansamblu Brancusi – Coloana Infinitului, Poarta Sarutului, Masa Tacerii;

– Culele de la Maldaresti – NOU!

– Trovantii din Maldaresti – NOU!

– Trovantii din Costesti.

 

 Conditii inscriere:

Inscrierile incep din momentul lansarii programului si se incheie la epuizarea locurilor.

Rezervarea locului se face dupa achitarea unui avans de 30%. Diferenta se achita cu minim 20 zile inainte de data plecarii.

Locurile in autocar / microbuz vor fii repartizate in functie de ordinea inscrierii.

Plecarea va avea loc pentru un grup minim de 30 persoane.

In situatia in care nu se intruneste numarul mimim de persoane, Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu cel putin 5 zile calendaristice premergatoare deplasarii. In acest caz, turistii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea in alta excursie.

 

Pentru a face rezervari sau a primi newsletter-ele agentiei va rugam sa ne transmiteti un mesaj la adresa: office@interad.ro