9 – 12 august 2023 Tabără inițiatică: EFECTUL DE PIRAMIDĂ din CEAHLĂU, Vârful Toaca. Curs dinamic de dezvoltare personală cu Dimitria Puchiu

Obiective turistice:

 • Vf. TOACA – „EFECTUL DE PIRAMIDĂ DIN CEAHLĂU”;
 • Mănăstirea Petru Vodă – mormântul Părintelui Iustin Pârvu;
 • Mănăstirea Paltin – chilia Părintelui Iustin Pârvu; produse naturiste;
 • Cabana Fântânele;
 • Cabana Dochia;
 • Durău;
 • Cheile Bicazului;
 • Lacul Roșu

ȘTI ȘI ASTFEL LUMEA ESTE SCHIMBATĂ!”

Organizator, coordonator și însoțitor al grupului în deplasarea inițiatică: 

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, autoarea cărților din seria ”Călător în Infinit”, realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de YouTube Dimitria Puchiu.

CĂLĂTORIA INIȚIATICĂ include:

CURSURI DINAMICE – INFORMAȚIE de autocunoaștere, dezvoltare personală și extrasenzorial oferită pe întreaga perioadă a deplasării sub forma unei CONFERINȚE DINAMICE; descrierea obiectivelor din perspectivă energetică; MEDITAȚII; tehnici de scanare informațională; „Inițierile Locurilor”- accesul la informații inițiatice prin sesiuni de channeling și călătorii spațio-temporale în mediul subtil; TEHNICI DE AUTOVINDECARE și EXTRASENZORIAL; ACTIVAREA POTENȚIALULUI INTERIOR.

Descrierea programului:

Tabăra are loc în perioada:  9 – 12 AUGUST 2023

Această tabără inițiatică o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ANUL 2023!

ATENȚIE: Călătoriile și taberele inițiatice organizate de Dimitria Puchiu sunt concepute pentru GRUPURI MICI de participanți. Având în vedere că LOCURILE SUNT LIMITATE, vă recomandăm să vă ÎNSCRIEȚI DIN TIMP pentru a putea participa!

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp până în data de 31 decembrie 2022 sau 31 ianuarie 2023!

Această tabără inițiatică este UNICĂ și SPECIALĂ pentru că o organizăm O SINGURĂ DATĂ ÎN ACEST AN și urcăm pe Vârful TOACA pentru a beneficia imaginea inedită și vibrația EFECTULUI DE PIRAMIDĂ de pe CEAHLĂU.

În timpul mediației și a tehnicii pe care o realizez și o împărtășesc participanților pe Ceahlău are loc și  ACTIVAREA CÂMPULUI Mer-Ka-Ba! 

Termenul „MERKABA” cuprinde trei concepte din timpurile Egiptului antic:

„Mer” = Lumină

„Ka” = Spirit

„Ba” = Corp fizic

Pe perioada taberei au loc CURSURI DINAMICE de dezvoltare personală, sesiuni de channeling, dialoguri constructive, meditații care facilitează revelații și trăiri personale tuturor participanților. 

Programul taberei inițiatice se desfășoară pe parcursul a patru zile pline cu activitățile specificate.

În prima zi programul începe de dimineață. Ora (*dimineața foarte devreme) și locul de îmbarcare din București vor fi comunicate persoanelor care optează pentru transport.

Persoanelor care vin cu mașina personală le vom comunica le vom comunica locul și ora de întâlnire.

Pentru perioada celor două zile când suntem pe Ceahlău să fiți echipați pentru munte cu bocanci de munte, îmbrăcăminte tehnică specială pentru drumeții montane, haine schimb (un trening sau ceva lejer de dormit), pelerină de ploaie, lanternă frontală, fluier cu șnur pentru a fi purtat la gât  și să aveți o geacă mai groasă, chiar geacă de schi ( pe vârf e foarte frig ).

Oricum la munte întotdeauna trebuie să aveți în bagaj haine pentru toate anotimpurile, încă o pereche de încălțăminte de rezervă și papuci comozi pentru a-ți odihni picioarele după efortul fizic al traseului.

Două nopți ale taberei stăm cazați în Durău la hotel și o noapte la Cabana Dochia . *Camerele duble / triple de la hotel pot fi dotate cu un pat dublu matrimonial și la cabană stăm toți cazați într-o singură cameră cu baie comună pe hol.

Aveți posibilitatea să serviți micul dejun și cina la restaurantul hotelului, unde achitați direct contravaloarea produselor comandate.

*Vă menționăm că nu vom face pauză pentru servirea mesei de prânz la restaurante în prima și ultima zi a taberei. Vă recomandăm să aveți pachete cu mâncare pentru toate zilele deplasării.

A doua zi dimineață urcăm pe Ceahlău unde înnoptăm.

Pentru zilele în care parcurgem traseul tur-retur pe Ceahlău, vă recomand să vă luați bețele de drumeție și trebuie să aveți un rucsac care să conțină:

 • haine de schimb, subțiri și groase pentru două zile și o noapte;
 • pelerină de ploaie;
 • lanternă frontală;
 • fluier cu șnur pentru a fi purtat la gât
 • alimente și apă pentru două zile, bomboane, gustări dulci, zahăr sau miere (se recomanda în momentul unui efort fizic).

Toate acestea trebuie să le puneți separat pe categorii (haine, alimente) în pungi de plastic și apoi în rucsac.

*Vă recomandăm să aveți pachet cu mâncare și apă pentru zilele pe Ceahlău întrucât la cabană poate fii foarte aglomerat și așteptați mult pentru servirea mesei, care oricum este modestă ca diversitate, iar frigiderele cu băuturi nu fac față.

Restul bagajului rămâne în mașină.

Cei care nu doresc sa participe la traseul propus pe Ceahlău au timp liber în care pot vizita Stațiunea și Mănăstirea Durău și vor achita suplimentar o noapte de cazare la hotel.

!Atentionare: Traseul pe Ceahlău spre Cabana Dochia este parcurs pe jos, mergând pe cărare de munte in aproximativ 5–6 ore/sens. Participanților le recomandăm să fie echipați adecvat traseelor montane: BOCANCI de munte (bocanc de munte = încălțăminte care susține gleznele și cu talpa care nu aluneca, NU ÎNCĂLȚĂMINTE DE ORAȘ SAU DE ALERGARE PE MUNTE), îmbrăcăminte pentru munte, rucsac, apă, gustări, dulciuri. Tot ceea ce luați în rucsac trebuie să le puneți în pungi de plastic separate și apoi în rucsac. Adidași, încălțămintea sport sau de oraș nu sunt pentru mersul pe cărare de munte. În situația unei accidentari responsabilitatea este direct a celui care nu a respectat instrucțiunile organizatorului. Recomandăm bețe de drumeție, pentru a vă fi ușor pe traseu.

! Persoanele care au probleme medicale nu sunt acceptate pe traseele montane din perioada taberei. In situația în care constatăm că sunt participanți care au probleme medicale și nu au spus acest lucru sau nu fac față efortului fizic, acestea vor fi lăsate la pensiune fără a se returna contravaloarea taberei și vor fi vor fii direct răspunzătoare de consecințe.

! Este bine sa mai aveți încă o pereche de încălțăminte, haine de schimb și să aveți haine mai groase, pentru că stăm în zonă montană.

În a patra zi,  ne luăm „Rămas bun!” de la Ceahlău și ne întoarcem acasă.

Câteva informații despre călăuza ta pe acest drum și formatul călătoriei inițiatice:

DIMITRIA CAMELIA PUCHIU este specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut informațional și are experiență în organizarea de călătorii inițiatice în locuri energo-informaționale speciale din România și străinătate de peste 15 ani.

Până în prezent a scris cinci volume ale seriei „Călător în Infinit”„Primii pași”– vol.I, „Fiii Luminii”– vol.II, „Channeling în locuri energo-informaționale”– vol.III, „Noi si Civilizațiile Extraterestre”– vol.IV, „Conștiința Informația Meditația” – vol.V .

Prima ei apariție TV în calitate de invitat a fost în 2012 la emisiunea „Codul lui Oreste” Antena 2, ulterior fiind invitată la mai multe televiziuni și în perioada decembrie 2013 – mai 2020 a fost realizatoarea la 6TV a Emisiunii „TURISM SPIRITUALITATE AUTOCUNOAȘTERE”, iar în prezent este realizatoarea emisiunii online „CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul ei de YouTube Dimitria Puchiu. Pe acest site găsești toate EMISIUNILE TV (apasă pe acest link) în care a fost invitată și pe care le-a realizat.

Dimitria este autentică, originală, spontană în tot ceea ce face și nu poate fi „clonată” sau imitată, deoarece are acces la informațiile câmpurilor Sursei și nu transmite o informație tip șablon standardizată, ci una cu totul nouă și de actualitate!

Informațiile transmise de către Dimitria în timpul sesiunilor de channeling sunt speciale în aceste locuri, iar meditațiile și trăirile pe care le ai sparg orice tipar sau convenție!

FORMATUL acestei călătorii inițiatice (asemenea tuturor programelor realizate de ea), ESTE UNUL UNIC, IMPOSIBIL DE REPRODUS DE ORICE ALTĂ PERSOANĂ, IREPETABIL CA EXPERIENȚĂ (chiar dacă o realizează în fiecare an), fiind destinat celor care sunt deschiși spre informații de dezvoltare personală și extrasenzorial.

Deși fizic locurile sunt la dispoziția oricui, descoperirea lor cu adevărat, trăirile tale, impresiile cu care rămâi sunt amprentate de accesul pe care-l ai la câmpurile informaționale datorită „omului-călăuză = deschizătorul de drum” care are rolul de facilitator al întregii experiențe. Altfel spus: locurile sunt acolo pentru toți, dar omul care ți le prezintă și care deschide planurile informaționale face diferența!

Acest circuit nu este un simplu program turistic destinat doritorilor de plimbare. Pe întreg parcursul traseelor, dar și al întregii tabere, au loc meditații prin care ai posibilitatea să te familiarizezi cu tehnici de scanare informațională și activare a abilităților extrasenzoriale.

Alte informații:

Aceasta deplasare este o călătorie complexă si depășește latura turistică deoarece îți oferă posibilitatea să îți îmbogățești cunoașterea prin prisma propriilor trăiri și revelații.

În situația în care doriți să călătoriți într-un cerc restrâns cu familia sau prietenii și la obiectivele alese de dumneavoastră, beneficiind de informațiile transmise și trăirile facilitate de Dimitria aveți posibilitatea să vă creați propria CĂLĂTORIE INIȚIATICĂ ÎN REGIM PRIVATSolicitările pentru aceste călătorii în regim privat pot fi transmise la numărul de telefon 0720831965.

Organizator tabere inițiatice, retrageri spirituale, excursii de dezvoltare personală și autocunoaștere în locuri energo-informaționale din România și străinătate coordonate de Dimitria Puchiu în regim public și privat: Agenția de Turism INTERAD by TRAVEL INFINIT

ÎNSCRIERILE SE REALIZEAZĂ DOAR ÎN MOMENTUL ACHITĂRII

Tarif 1 = 2487 lei / persoană,  loc în camera dublă/triplă cu baie în camera. Același tarif se aplică per persoană membrilor aceleași familii cazate în camere duble. Camerele duble vor fi repartizate doar cuplurilor, soț – soție sau părinte cu copil.

Tarif 2 = 2874 lei / persoană, loc în camera single (singur în cameră)

Contravaloarea cazării din ziua a II-a de la Cabana Dochianu este inclusă în tarif și va fi anunțată înainte de plecare, în funcție de numărul participanților, opțiunea lor și disponibilitatea cabanei. Exista posibilitatea să stăm în sala de mese sau holurile cabanei, dacă nu sunt camere disponibile. (Trebuie luată în calcul orice posibilitate, având în vedere că singurul adăpost de pe munte din apropierea Vf. Toaca de unde se vede Efectul de Piramidă.)

Beneficiezi de REDUCERI dacă te înscrii din timp!

I. REDUCERE valabilă până 30 decembrie 2022 = 300 lei REDUCERE din Tarif 1 sau Tarif 2. ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

II. REDUCERE valabilă până 31 ianuarie 2023 = 150 lei REDUCERE din Tarif 1 sau Tarif 2.  ATENȚIE: Reducerea se aplică dacă ACHITAȚI INTEGRAL costul taberei.

Condițiile Ofertelor cu REDUCERE:

 • Achitarea integrală pentru rezervările efectuate pana in data menționată.
 • In cazul anularii rezervării NU se mai returnează contravaloarea excursiei.

*TARIFUL NU INCLUDE TRANSPORT. Transportul este OPȚIONAL!

Tariful pentru transport = 750 lei / persoană și se adaugă la tariful de cazare ales.

LOCURILE CU TRANSPORT SUNT LIMITATE! *Celor care doresc și transport le recomandăm să efectueze înscrierile din timp.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL chiar și participanților care stau mai puține zile cu cazare decât programul taberei, indiferent de motiv.

Tariful 1 și Tariful 2, cu sau fără transport, se aplică INTEGRAL și persoanelor care însoțesc participanții, indiferent dacă participă sau nu la programul taberei.

TARIF DE O ZI: Persoanele care doresc să beneficieze de informațiile, meditațiile, tehnicile prezentate de Dimitria Puchiu în timpul zilei și care vin separat (în afara grupului cu transportul lor, fără cazare asigurată de organizator și fără participarea la altă activitate după terminarea programului) vor achita pentru ziua în care doresc să participe la program suma de 804 lei/persoană/zi. Același tarif va fi achitat și de către persoanele care însoțesc participantul/ participanții la programul unei zile, chiar dacă spun că nu sunt interesate de informație, meditații, tehnici etc.

În timpul taberei se pot realiza la cerere, cu programare prealabilă și în limita timpului disponibil ședințe individuale de consiliere, echilibrări energetice și energoterapie. Ședința de 30 minute este 350 lei/ persoană și ședința de o oră este 700 lei/ persoană. Prioritate au persoanele care sunt din afara Bucureștiului.

DETALII ÎNSCRIERE și PLATĂ:   0720 831 965

Servicii incluse în tarif:

 • 2 nopți cazare hotel;
 • INFORMAȚIILE OFERITE DE COORDONATOAREA TABEREIDimitria Puchiu – specialist și formator în informație energetică și extrasenzorial, terapeut, medium, autoarea cărților din seria „Călător în Infinit”, realizator si producător al Emisiunii “CĂLĂTOR ÎN INFINIT” difuzată pe canalul de Youtube DIMITRIA PUCHIU;
 • CONFERINȚĂ DINAMICĂ de autocunoaștere si dezvoltare personala pe întreaga perioadă a deplasării;
 • MEDITAȚII;
 • “Inițierile Locurilor”
 • TEHNICI de accesare a informațiilor benefice SCANĂRI INFORMAȚIONALE ;
 • comunicări în locurile energo-informaționale, informații transmise din alte dimensiuni prin CHANNELING;
 • TEHNICI DE AUTOVINDECARE;
 • TEHNICI DE AUTOCUNOASTERE;
 • ACTIVĂRI ALE POTENȚIALULUI INTERIOR.

În tarif nu sunt incluse:

 • transportul: tariful pentru TRANSPORT = 750 lei / persoana, pentru cei care optează pentru transport;
 • contravaloarea cazării din ziua a II-a de la Cabana Dochia – o noapte;
 • mesele;
 • taxele pentru vizitarea obiectivelor turistice;
 • Persoanele care doresc sa beneficieze de informațiile transmise de Dimitria Puchiu și care vin individual (în afara grupului ) vor achita suma de 804 lei / persoana/zi fără cazare.
 • Ședințe individuale de energoterapie 350 lei / ședința de 30 minute – la cerere.
 • ghid vorbitor de limba engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, rusa, japoneza – pentru turiștii străini se asigură la cerere contra cost.

Condiții înscriere:

 • Înscrierile încep din momentul lansării programului și se încheie la epuizarea locurilor.
 • Rezervarea locului se face după achitarea unui avans de 30%. Plata integrală trebuie efectuată cu trei săptămâni înainte de data deplasării. După aceasta data se mai pot face înscrieri în limita locurilor disponibile cu plata integrală.
 • Anulările solicitate de turist până în data de 31.05.2023 se penalizează cu 30% pentru cei care optează pentru tarifele normale (fără oferta Early Booking), iar anulările după aceasta data se penalizează 100%. În cazul anulării unei rezervări achitate în condițiile de Early Booking (înscrieri timpurii) penalizarea este 100%.
 • ATENȚIE: În situația în care se fac anulari NE REZERVĂM DREPTUL DE A REFUZA CERERILE DE ÎNSCRIERE ULTERIOARE pentru aceste persoane. Persoanele care vor fi refuzate și au plătit deja și alte tabere vor primii înapoi sumele achitate integral.
 • Locurile în microbuz / van vor fii repartizate în funcție de ordinea înscrierii. În concluzie, cine vrea sa fie repartizat pe un loc mai în FAȚĂ trebuie să se înscrie din timp!
 • Plecarea va avea loc pentru un grup minim de persoane pe care îl apreciază organizatorii.
 • În situația în care nu se întrunește numărul minim de persoane, agenția își rezervă dreptul de a anula excursia cu cel puțin 3 zile calendaristice premergătoare deplasării. În acest caz, turiștii pot opta pentru restituirea banilor sau reprogramarea în altă excursie.
 • ! La începerea traseului, dacă organizatorul constată că o persoană nu poate participa din diferite motive (lipsa echipamentului, starea de sănătate fizică sau psihică etc.) are dreptul sa refuze participarea acesteia și fără a se înapoia contravaloarea taberei.
 • ! ÎN SITUAȚIA ÎN CARE ORGANIZATORUL CONSTATĂ ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI CĂ SUNT PERSOANE CARE AU PROBLEME MEDICALE ȘI NU AU SPUS ACEST LUCRU SAU NU FAC FAȚĂ EFORTULUI FIZIC, PROGRAMULUI DEPLASĂRII INIȚIATICE sau NU SUNT ECHIPATE CORESPUNZĂTOR, ACESTEA VOR FII LĂSATE LA PENSIUNE FĂRĂ A SE RETURNA CONTRA VALOAREA  TABEREI/EXCURSIEI ȘI  VOR FII PERSONAL RĂSPUNZATOARE DE CONSECINȚE.

IMPORTANT !

 • ACEASTĂ DEPLASARE INIȚIATICĂ DE AUTOCUNOȘTERE ȘI DEZVOLTARE PERSONALĂ ÎȚI OFERĂ ȘI O CĂLĂTORIE SPRE INTERIORUL FIINȚEI TALE  PRIN CARE DESCOPERI MAESTRUL DIN TINE. Când te întorci la viața de zi cu zi, constați că ai aflat răspunsuri la întrebările care te preocupau, ai învățat tehnici ( autovindecare, scanare – vizualizare  la distanta, autoapărare ) cu un puternic efect transformator, te-ai vindecat de frici etc.
 • Aceasta călătorie NU ESTE UN CIRCUIT TURISTIC și nici PELERINAJ RELIGIOS.
 • Accentul este pus pe trăirile personale și pe simțirea vibrațiilor acestor locuri, meditație, relaxare, autocunoaștere.
 • REDUCERE GRUPURI: REDUCERI 5% pentru grupuri mai mari de 10 persoane.
 • Persoanele care nu achită la agenție tariful pentru aceasta deplasare nu vor beneficia de ghidaj și nu vor fii acceptate la nici o activitate desfășurată pe parcursul taberei.
 • In cadrul taberei acceptăm sa participe și copii însoțiți de adulți.
 • Camerele duble pot fi dotate doar cu pat matrimonial și în cazul camerelor triple, al treilea pat poate fi pat pliant sau canapea, în funcție de disponibilitatea unității de cazare.
 • În situații excepționale, traseul și programul pot fi modificate. Ordinea vizitării obiectivelor poate fii modificată, iar în funcție de timp rămas la dispoziție pot fi incluse și alte obiective turistice din zonă.
 • Ne rezervam dreptul de a selecta participanții.

Detalii înscriere:   0720 831 965

Îți poți face o idee despre călătoriile inițiatice organizate de Dimitria, vizionând filmările realizate în anii trecuți și postate pe canalul ei de Youtube DIMITRIA PUCHIU.

INREGISTRAREA EMISIUNILOR realizate de DIMITRIA PUCHIU și a emisiunilor în care a fost invitată.

Vă recomandăm să:

1.Vă recomandăm să vă înscrieți la canalul de YouTube Dimitria Puchiu unde sunt postate imagini și mesaje din călătoriile inițiatice, sesiunile de cursuri, conferințe și meditații. ABONAREA la canalul de Youtube ESTE GRATUITĂ!

2. Apreciați pagina de Facebook Puchiu Dimitria prin apăsarea butonului ÎMI PLACE (LIKE)